30 Eylül 2013 Pazartesi

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi 36 Ay Taksitle 10000 TL

Halkbank'ın artık geleneksel hale gelen Bayram Kredisi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Yeni kredi kampanyası bu kez Kurban Bayramı için düzenlendi. Bayram öncesi ortaya çıkacak tüm ihtiyaçlar ve borçlar için kullanılabilecek olan Halk Bankası Bayram Kredisi kampanyasına başvurular başladı. Kredi geleneksel olarak bayram dan önce bayram yaşattığı için Erken Gelen Bayram Kredisi olarak adlandırılıyor.

Bu yılki Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasında neler var. Kampanyayı incelediğimizde yine cazip fırsatların sunulduğunu görüyoruz. Örneğin 3.000 TL Bayram Kredisi 9 ay taksitli ve 0 faizli olarak kullanılabiliyor. Kredide tahsis ücreti 199 TL. Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi ile 36 ay taksitle 10.000 TL kredi kullanmak da mümkün. Bu krediyi trcih edenler sadece 9 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar. Kredi için uygulanan faiz oranı aylık % 0.99. Bayram Kredisi kullananlar tutara, vadeye ve yaşa göre değişen şekilde hesaplanacak hayat sigortası primi ödüyorlar.

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi başvurusu Halk Bankası şubelerinden yapılıyor. Kredi başvurularında ise kimlik belgesi, adres belgesi ve gelir belgesi isteniyor. Halk Bankası ihtiyaç kredisi başvuruları çok kısa zamanda inceleniyor ve sonuçlandırılıyor. Halk Bankası'ndan Erken Gelen Bayram Kredisi kullananlar bayramı bu yıl da erken yapıyorlar. Sobahar aylarının ve bayram öncesinin getirdiği masraflar için Halkbank Bayram Kredisi iyi bir çözüm gibi gözüküyor.

29 Eylül 2013 Pazar

Süper Kredi Masrafsız 36 Ay Vadeli 9000 TL Günde 10 Lira Taksitle

Yapı Kredi Bankası'nın Masrafsız Süper Kredi kampanyalarından bir yenisi halen devam ediyor. Kredi başvurusunun 4411'e SMS göndererek kolaylıkla yapılabildiği kampanya ile günde 10 TL taksitle 9.000 TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Bu yeni Süper Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler değişik başvuru kanallarından kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesini ziyaret ederek Kredi Şimdi yoluyla Süper Kredi başvurusu yapmak mümkün. en klasik kredi başvuru yöntemini tercih ederek başvurusunu şubeden yapmayı seçenler için en yakın Yapı Kredi Bankası şubesi ziyaretlerini bekliyor. Yapı Kredi'nin Telefon Bankacılığı numarası olan 444 0 444'ü tuşlayarak da başvuru yapılabiliyor. En yakın Yapı Kredi ATM’sine giderek de Süper Kredi için başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın popüler ve çok büyük ilgi gören ihtiyaç kredisi ürünü Süper Kredi'de her zaman uyugn koşullarla bir kredi yakalamak mümkün. Süper Kredi'de fırsatlar asla bitmiyor. Süper Kredi şimdi de masrafsız ve 36 ay olarak 9.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik günde sadece 10 TL taksitle, aylık % 1.07 faiz oranıyla. Kampanyada sigorta tutarı ise 49 TL civarında. 36 ay vadeli olarak 9.000 TL kredi almanız durumunda günde 10 TL civarında bir taksit ödemesine denk gelen aylık 314 TL taksit ödemesi yapıyorsunuz. Süper Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.

Süper Kredi başvurusunu cep telefonundan yapmak isteyenlerin 4411'e SMS atmaları gerekiyor. Aralarında boşluk bırakarak Bireysel yazıp TC kimlik numarası ve aylık net geliri yazarak 4411'e SMS olarak göndermek Süper Kredi başvurusu için yeterli oluyor.

Yapı Kredi Bankası kredi başvurularında nüfus cüzdanı ve gelir belgesi fotokopileri ve son 3 aya ait bir su, elektrik, doğalgaz, internet gibi abonelik faturası ya da ikametgah belgesi isteniyor. Emekliler sadece nüfus cüzdanı ile, kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle başvuru yapabiliyorlar.

İstanbul Prestij Park Tapular ve Kredi Hazır 3+1'ler 199 Bin TL

İstanbul Prestij Park projesinde 3+1 daireler 199.000 TL fiyatla satışta. Bir süredir televizyon reklamlarını izlediğimiz İstanbul Prestij Park cazip fiyatlarla, kolaylıkla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. % 1 KDV avantajı ile sunulan proje Esenyurt'ta harika bir konumda inşa ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın en çok ilgi gören projelerinden biri olan İstanbul Prestij Park'ta 3+1 daireler 199.000 TL. Diğer daire seçenekleri ve satış fiyatları için projenin satış ofisiyle irtibat kurulması gerekiyor. İstanbul Prestij Park'ta tapular hazır durumda. Projeden ev sahibi olmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi'nden onayı alınmış, proje ruhsatı olan, tapuları hemen teslim edilen garantili bir projeden ev satın almış oluyorlar. Firmanın en iyi bankalarla yapmış olduğu protokollerle cazip banka kredisi fırsatı sunuluyor.

İstanbul'un her noktasına kolay ulaşım imkanı sağlayan proje sadece özel araçlarla değil, toplu ulaşım araçlarıyla da kolayca evinize varma şansı sunuyor. Torium Alışveriş Merkezi, Media Markt ve Carrefour ve Marmara Park Alışveriş projenin çok yakınında bulunan AVM ve yaşam merkezlerinden birkaçı.

İstanbul Prestij Park projesi inşaatında bina güvenliğine ve sağlamlığına da çok önem veriliyor. Projenin inşaatı radye temel, fore kazık sistemi ve konvansiyonel inşaat tekniğiyle gerçekleştiriliyor.

Proje sunduğu kreş hizmeti ve çocuklara özel oyuncaklar ve oyun alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çocuklarınızın yaşamak isteyeceği bir yer olacak olan İstanbul Prestij Park'ın kreşinde uzman eğitimciler görev alacak. Lüksü ve konforu bir araya getiren İstanbul Prestij Park yeşil bir çevre ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanları da sunuyor. Projede görev alan dekoratörler dairelerin dizaylarına uygun olacak şekilde buzdolabı, kurutmalı çamaşır makinesi, klima, mikrodalga gibi ürünleri en baştan yerleştiriyorlar. Projede wireless internet hizmeti de unutulmamış. Dairelerde dekoratif duvar kağıdı, alarm sistemli çelik kapı bulunuyor. Projenin güvenliği 7 gün 24 saat kapalı devre güvenlik kameraları ile sağlanacak. Kapalı ve açık otoparklar ise araç ve park sorununu ortadan kaldıracak şekilde düşünülmüş.

28 Eylül 2013 Cumartesi

ING Turuncu Hesap Faiz Oranı Yükseldi 9.75 Hoş Geldin Faizi Var

ING Bank'ın vade derdi olmayan, çok kazandıran hesabı Turuncu Hesap faiz oranları yükseldi. Bilindiği gibi banka ilk defa Turuncu Hesap açtıranlar için bir ay süresince Hoş Geldin Faizi uyguluyor. Bu oran % 9.75'e yükseldi. İlk bir ay sonrasında geçerli olan faiz oranlarında da artış var. 50 Bin Liraya kadar olan tutarlarda % 8.25, 100 Bin Liraya kadar olan tutarlarda % 8.50 çok kazandıran faiz uygulanıyor. Bu oranlar yıllık brüt kazancı gösteriyor ve piyasanın oldukça üzerinde, rekabetçi faiz oranları olarak dikkat çekiyor. Hangi tutar için, hangi vadede ne kadar net faiz getirisi elde edileceği ING Bank'ın web sitesinde yer alan Turuncu Hesap Hesaplama Aracı kullanılarak öğrenilebiliyor. Hesaplama Aracı ile 1.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar mevduatlar için 1 günden 365 güne kadar getiri hesaplaması yapmak mümkün.

Turuncu Hesap ile gecelik faiz getirisi elde ediliyor. Hesap günlük olarak işlediği için vade derdi yok. Bu nedenle vadesinden önce para yatırma, para çekme, vadenin bozulması ve faiz kaybetme gibi sorunlar Turuncu Hesap'ta yaşanmıyor. İstenilen her zaman para yatırmak ya da çekmek mümkün. Hesap hareketleri nedeniyle elde edilen gelirlerde bir kayıp yaşanmıyor. Saat 17.00'a kadar para yatırıldığında o geceden itibaren faiz getirisi elde edilmeye başlanıyor.

Turuncu Hesap açtırmak için şimdi çok kolay bir başvuru yöntemi var. TURUNCU yazıp 2205'e kısa mesaj gönderenler hesap açılış için kolaya başvuru yapmış oluyorlar. ING Bank internet sitesinden, bankanın Telefon Bankacılığı numarasını arayarak ya da ING Bank şubelerine bizzat giderek kolaylıkla Turuncu Hesap açılabiliyor. Hesap sahipleri çoğu bankacılık işlemlerinin yanında ücretsiz olarak EFT ve havale yapabiliyorlar. Bu da Turuncu Hesap'ın olumlu artı yönlerinden bir diğeri. Bugünlerde yüksek faiz kazancı sağlamak isteyenler ING Bank'ı tercih ediyorlar. Turuncu Hesap gelecek günleri düşünenler için de, bugün kazanmak isteyenler için de çok iyi bir kazanç sağlama yöntemi olarak tasarruf sahipleri ve para biriktirmek isteyenler arasında ilgi görmeye devam ediyor.

27 Eylül 2013 Cuma

Halkbank Gülen Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl ve Nereye Yapılır

Emekli maaşını Halkbank'tan alan ya da almayı taahhüt eden emekliler için Halk Bankası'nda çok özel bir kredi var. Emeklilere gösterdiği özen ve saygıyı ifade etmek isteyen Halkbank sadece emekli müşterilerine özel cazip faizli, esnek ödeme koşulları olan bir ihtiyaç kredisi sunuyor: Gülen Emekli Kredisi.

Maaş ödemelerini Halkbank aracılığıyla alan ya da bunun için başvuru yapan tüm SGK emeklilerine yönelik olan Gülen Emekli Kredisi 60 aya kadar vadelerle kullanılıyor. Kredinin faiz oranı aylık % 1.25. Halkbnak'ın ihtiyaç kredilerinde uyguladığı % 1.30'luk orana göre düşük faizli olan Halkbank Emekli Kredisi asgari 200 TL olmak üzere kullanılan kredi tutarının % 1'i oranında dosya ücretiyle kullandırılıyor. Diğer Halkbank ihtiyaç kredilerinde bu rakam asgari 250 TL olarak uygulanıyor. Kredi kullananların hayat sigortası yaptırması gerekiyor ve hayat sigortası için ortalama ödenen prim tutarı da örnek olarak 10.000 TL Gülen Emekli Kredisi için 137 TL civarında oluşuyor.

Tüm faiz ve masraflarla birlikte Gülen Emekli Kredisi'nin yıllık maliyeti % 20'nin altında kalıyor ve % 19.66 olarak gerçekleşiyor. Diğer ihtiyaç kredilerinin toplam yıllık maliyetleriyle karşılaştırıldığında Halk Bankası'nın emeklilere özel kredisi Gülen Emekli Kredisi'nin maliyeti oldukça cazip gözüküyor. Emeklilere 60 aya varan vadelerle geri ödeme yapma imkanı sunulması da ayrı bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor ve aylık taksit tutarlarının küçülmesini ve kolayca ödenebilir olmasını sağlıyor.

Halkbank Gülen Emekli Kredisi başvurusunda gelir belgesi olarak SGK Emekli Belgesi ve Emekli Maaş Hesap Cüzdanı talep ediliyor. Bunun yanında herhangi bir kimlik belgesi ve ikametgah belgesi ya da fatura isteniyor. Halkbank Gülen Emekli Kredisi başvuruları halk Bankası şubelerine yapılıyor. Kampanyanın belirli bir son başvuru tarihi olmamakla birlikte kampanya koşullarla zaman zaman yenilenerek değiştiriliyor.

Borçları Masrafları Tek Yerden Ödeyen TEB Mıknatıs Kredi

Sağa sola borçlar mı birikti? Ödenmesi gereken masraflar ve ortaya çıkan ihtiyaçlar mı var? Tüm bu borçların, ihtiyaçların ve masrafların değişik yerlerde olması artık kafanızı karıştırmasın. Tüm borçları ve yapılan masrafları tek yerde toplayarak ödemesini yapan TEB Mıknatıs Kredi tüm borçları mıknatıs gibi çekerek bir araya topluyor ve kolayca tek yerden ödenmesini sağlıyor. Üstelik geri ödemeler tam 36 ay taksitle yapılabiliyor.

TEB Mıknatıs Kredi kullanarak tüm bankalardaki kredi kartı ve ihtiyaç kredisi gibi borçları da kolayca kapatmak mümkün. Tüm borçları ve masrafları bir mıknatıs gibi toplayan ve kolayca ödenmesini sağlayan TEB Mıknatıs Kredi bugünlerde Selahattin Çakaler'in de dikkatini çekmişe benziyor. Televizyon reklamlarında yine TEB Hanım'la birlikte izlediğimiz Çakaler tüm borçlara ve ihtiyaçlara karşı aklındaki krediyi anlatıyor ve bu kredinin TEB'de olduğunu öğreniyor.

Daha önce de kolayca borçları bir araya toplayarak ödeme şansını sunmasıyla tanıdığımız TEB Mıknatıs Kredi, 2013 Eylül ayında bir kez daha cazip bir kampanyayla geldi. Mıknatıs Kredi'de yeni dönemde faiz oranı daha da indirimli. Krediyi kullananlar aylık % 0.49 faiz oranından yararlanıyorlar. TEB bireysel ihtiyaç kredileri 36 aya kadar taksitlerle kullanılıyor. Sağda solda ya da bankalarda birikmiş tüm borçların ödenmesi TEB Mıknatıs Kredi ile kolay hale geliyor. TEB Mıknatıs Kredi ile tüm borçlar kolayca kapatılıyor ve tüm ihtiyaçlar için nakit akışı sağlanmış oluyor. Düşük faiz oranı ve masraf tutarlarıyla dikkat çeken TEB Mıknatıs Kredi borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünen ya da yeni ihtiyaçlardan doğan masraflar için nakit arayanlar için harika bir kredi çözümü olarak görülüyor.

Eylül ayı kampanyası kapsamında 12 ay taksitle 5.000 TL tutarında TEB Mıknatıs Kredi alan bir müşteri 520 TL masraf tutarı ve 0.49 faiz oranı ile hesaplanan kredisi için aylık olarak 423 TL civarında taksit ödüyor. Kredi vadesi boyunca faiz oranı sabit kaldığı için ödenecek taksitler de bir artış söz konusu olmuyor.

26 Eylül 2013 Perşembe

PES Banka Kredisiz 0 Faizli Yeşil GYO Konut Yatırımı

Ev sahibi olmayı düşleyenler için çok cazip fiyat ve ödeme koşulları içeren yepyeni bir sistem var: PES. Premium Emlak Sistemi adı verilen yepyeni bir işleyişle şimdi 119.000 TL’lik 1+1 daire 59.000 TL’ye, 179.000 TL'lik 2+1 daire 89.000 TL'ye, 259.000 TL'lik 3+1 daire 129.000 TL'ye alınabiliyor. Geri ödemelerde 72 ay vade yapılan sistemde banka kredisi kullanılmıyor. Yeşil Holding İnşaat Grubu kendi bünyesinde kredilendirme yaparak 72 taksitle geri ödeme imkanı sağlıyor. Üstelik faiz yok. Geri ödemeler hesaplanırken faiz işletilmiyor. Yeşil GYO bildiğimiz gibi Innovia projelerini hayata geçiren prestijli bir firma. PES ile sunulan koşullar Innovia projelerinden alınacak konutlar için geçerli oluyor. Sistemle daire satın almak için 20.000 TL peşinat yeterli oluyor.

Peki bu fiyatlarla nasıl satış yapılabiliyor? Aslında PES çok basit ve akılcı bir yöntem geliştirmiş. Innovia'dan ev alanlar arkadaşlarına ve tanıdıklarına PES sisteminden bahsediyorlar. Sisteme üye olmaya ikna ettikleri her yeni PES katılımcısı için 5.000 TL indirim kazanıyorlar. Geri ödeme süresi boyunca her yıl üç arkadaşının sisteme katılmasını sağlayan bir PES kazanacağı indirimlerle satın aldığı konutu çok cazip fiyatlarla alma imkanına kavuşmuş oluyorlar. Yeni katılımcının mutlaka konut satın alması gerekmiyor, 24.000 TL’den başlayan fiyatlar ve kira geliri garantili Innovia Suites projelerinden birine yatırım yapması 5.000 TL indirim için yeterli oluyor.

Innovia projeleri için geçerli olan PES ile konut sahibi olanlar hem düşük peşinat, hem de sıfır faizli 72 ay banka kredisiz geri ödeme imkanından yararlanıyorlar. Üstelik arkadaşlarını sisteme katılmaya imkan edenler satın alacakları konuta % 100 indirimli fiyatla sahip oluyorlar. Premium Emlak Sistemi'ne katılmak için Innovia satış ofisini ziyaret etmek yeterli oluyor. Banka kredisiz, 0 faizli ve uzun vadeli bir ödeme arayanlar ve doğrudan inşaat şirketinden konut satın almak isteyenler için PES mükemmel bir fırsat sunuyor.

25 Eylül 2013 Çarşamba

Cazip Faizlerle Geleneksel Bayram Kredisi İş Bankası'nda

İş Bankası Kurban Bayramı öncesi geleneğini bu yıl da bozmadı. Banka her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla tanınıyor. Bu yıl da her iki bayram öncesinde cazip faizli Bayram Kredisi kampanyaları ihmal edilmedi. Banka tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasıyla Geleneksel Bayram Kredi'sinin startı verildi. İş Bankası Bayram Kredisi yine cazip faiz oranlarıyla sunuluyor. Kampanyada aylık faiz oranı % 0.89'dan başlıyor. Ayrıca % 1.05 ve % 1.06 gibi cazip faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanmak da mümkün oluyor. Kredi tahsis ücreti ödemeden Bayram Kredisi almak isteyenler ise % 1.15 aylık faiz oranıyla kredi alıyorlar.

İş Bankası Bayram Kredisi için bankanın sitesinde yer alan kredi örneklemelerine göz attığımızda 12 ay vadeli olarak 150 TL kredi tahsis ücreti ve 37.50 TL sigorta bedeli ile sunulan 5.000 TL kredi için aylık % 0.89 faiz oranının geçerli olduğunu görüyoruz. Ancak kampanyanın kullanılabilecek kredi limiti çok daha yüksek. Kampanya kapsamında 35.000 TL'ye kadar Bayram Kredisi kullanmak mümkün.

Bordrolu çalışanlar ve emekli müşteriler 60 aya kadar vadelerle Bayram Kredisi alabilirken bunların dışında kalan herkes 36 ay kadr vadelerle İş Bankası Bayram Kredisi kullanabiliyor. Kampanya için verilen örneklere baktığımızda 200 TL kredi tahsis ücretiyle 10.000 TL, 20.000 TL ve 35.000 TL gibi rakamlarla Bayram Kredisi çekmenin mümkün olduğunun gözlemliyoruz. Bu rakamlar için 36 aya kadar uygulanan aylık faiz oranı % 1.05 iken bunun üzerinde 60 ay kadar vadelerde % 1.06 aylı faiz oranı geçerli oluyor. Ödenecek toplam sigorta bedeli ise kullanılan kredinin tutarına ve tercih edilen vadeye göre değişiyor. Hayat sigortası primi kullanılacak kredinin binde 7.5 gibi bir oranına denk geliyor ve yıllık olarak hesaplanıyor. Bu nedenle örneğin 24 ay vadeli ya da 36 ay vadeli kredi çekenlerin ödeyecekleri yıllık sigorta primi aynı olmasına rağmen kredi geri ödeme süreleri farklı olduğu için ödeyecekleri toplam sigorta primi farklılık gösteriyor.

Cazip faizlerle sunulan Geleneksel İş Bankası Bayram Kredisi için son başvuru tarihi 22 Ekim 2013 olarak açıklandı. Kredi başvuruları 4402'ye kısa mesaj atılarak da yapılabiliyor. 4402'ye mesaj gönderirken NAKİT yazıldıktan sonra birer boşluk bırakarak TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

Kredi Yaz 2205'e TCKN Gönder - ING Bank SMS ile Kredi Başvurusu

Kredi yazarak TCKN (TC kimlik numarası) ekleyip 2205'e gönderenler SMS ile ING Bank kredisi başvurusu yapmış oluyorlar. ING Bank son kredi kampayası ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle ve 9 TL masrafla 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. ING Bank'ın bu kampanyasına ve diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarına cepten başvuru yapmak son erce kolay. Bunun için yapılması gereken tek şey Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaramızı yazmak ve ING Bank'ın SMS ile kredi başvurusu numarası olan 2205'e kısa mesajla göndermek. Mesajın bankaya ulaşmasının ardından çok kısa süre içinde cep telefonuna banka tarafından gönderilen mesajla kredi başvurusunun cevabının olumlu olup olmadığı öğreniliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi başvuruları için herhangi bir belge gerekmiyor. Ne gelir belgesinin ne de yerleşim belgesinin aranmadığı kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Eğer ING'den kredi kullanmayı düşünüyorsanız en yakın ING Bank şubesine yalnızca nüfus cüzdanınızla gitmeniz yeterli. ING Bank'tan iyi koşullarla ihtiyaç kredisi almak için bankada bir tanıdık bulmaya çalışmanıza da gerek yok. ING kredileri herkes için aynı koşullarla kullandırılıyor ve kredi başvurusu yapan herkese aynı cazip koşullar sunuluyor. ING Bank kampanyalarının tanıtımları televizyon reklamlarının yanısıra yazılı ve görsel basında ve internette de yapılıyor.

ING Bank şubelerine sadece nüfus cüzdanlarıyla giderek kredi başvurusu yapanlar genellikle aynı gün içinde kredi kullanıyorlar. Kredi başvurularının sabah saatlerinde eksiksiz olarak yapılması halinde başvuru aynı gün içinde sonuca bağlanıyor ve aynı gün kredi çıkmış oluyor.

ING Bank kredisi için pek çok başvuru kanalının içinde en pratik olan ve en çok tercih edilenlerden biri olarak SMS ile kredi başvurusu geliyor. Cep telefonu ile ING Bank ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak son derece kolay. Mesaj metnine Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 2205'e SMS olarak gönderenler kredi başvurusu yapmış oluyorlar. ING'ye cepten kredi başvurusu yapmak bu kadar kolay.

24 Eylül 2013 Salı

TEB Mıknatıs Kredi ile Kredi ve Kart Borçlarına Son

TEB'in banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını bir mıknatıs gibi toplayan ve kolay koşullarla ödenmesini sağlayan kredisi Mıknatıs Kredi bir kez daha yeni bir kampanyayla geldi. Son kampanyayla sadece banka borçları değil, sağa sola olan tüm borçlar, masraflar ve yeni çıkan ihtiyaçlar için nakit para sağlamak mümkün oluyor. Mıknatıs Kredi'den faiz oranı % 0.49, TEB ihtiyaç kredilerinde geri ödemeler 36 aya kadar taksitlerle yapılıyor. Bankalarda birikmiş, uykularımızı kaçırır hale gelen kredi ve kart borçlarının ödenmesi TEB Mıknatıs Kredi ile zor olmaktan çıkıyor. TEB Mıknatıs Kredi kullananlar tüm banka borçlarını kolayca kapatıyorlar ve düşük faiz oranları, uygun masraf oranları ve uzun taksitlerle rahat rahat geri ödüyorlar. TEB Mıknatıs Kredi sadece kredi ve kart borçları için değil akla gelebilecek her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor.

TEB Mıknatıs Kredi ile örnek olarak 12 taksitle 5.000 Lira kredi alan bir müşteri 520 TL masraf tutarı ve 0.49 faiz oranıyla ayda 423 TL geri ödeme yapıyorlar. Banka borçlarını ödenebilir hale getiren TEB Mıknatıs Kredi ödenemeyen tüm borçları bir mıknatıs gibi topluyor ve kolayca ödenerek kapatılması sağlıyor. Geri ödemeler devam ederken kredi vadesi boyunca aylık faiz oranı sabit kalıyor ve değişmiyor.

TEB Mıknatıs Kredi başvurusu için kimlik belgesi ve gelir belgesi talep ediliyor. Başvurularda yerleşim belgesi ya da fatura gibi belgeler istenmiyor. TEB ihtiyaç kredileri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabiliyorlar. TEB tüm borçlar, ihtiyaçlar ve masrafları bir araya toplayıp uzun vadeli geri ödeme seçenekleriyle kolayca ödenmesini sağlıyor.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verene 100 TL Bonus

Garanti Bankası Bonus Card sahipleri yaşadı. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek yeni bonus kampanyasıyla 100 TL'ye kadar bonus kazanma fırsatı vat. Bonus Card'la ödemek üzere verilecek 1 yeni otomatik fatura talimatı 15 TL bonus kazandırıyor. Bonus Card'larıyla 3 yeni otomatik fatura talimatı verenler 50 TL bonus; 6 ve daha fazla talimat verenler 100 TL bonus kazanıyorlar. Acele etmekte yarar var, kampanyadan otomatik ödeme talimatı veren ilk 75 Bonus Card'lı yararlanıyor.

Kampanya kapsamında her Bonus Card müşterisi en fazla 100 TL değerinde bonus kazanıyor. Daha önce verilmiş olan otomatik ödeme talimatları kampanya kapsamında değer kazanmıyor. Sadece yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları bonus kazandırıyor. Müşteri bazında yürütülen kampanyaya birden fazla Bonus Kart'la katılmak da mümkün. Her müşteri farklı kartlarıyla da olsa verdiği otomatik ödeme talimatlarıyla en fazla 100 TL bonus kazanıyor. Bu şekilde birden fazla karttan talimat veren Bonus Card sahiplerinin kazanılan bonusları en fazla ve en son talimat verdiği Bonus Kart'a yükleniyor.

Bonus kampanyasında 31 Ekim'e kadar kazanılacak hediye bonuslar 7 Kasım tarihinde Bonus Kartlara yükleniyor ve alışverişlerde para yerine kullanılabilir hale geliyor.

Otomatik ödeme talimatı elektrik, su, doğalgaz, telefon, cep telefonu, internet, ADSL, Kablo TV, Dijital TV gibi tüm faturalar için verilebiliyor. Talimat vermek için Garanti Bankası Şubelerine gitmek bir seçenek. Bunun yanında Garanti Internet Şubesi, Paramatikler, 444 0 333 Alo Garanti kanalları aracılığıyla da otomatik ödeme talimatı verilebiliyor. Garanti Bankası Bonus, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles ve American Express kartları kampanyadan yararlanabiliyor ve bonus kazandırıyor.

Borç Ödeme Kredisi Başvurusu Ziraat Bankası Şubelerine Yapılıyor

Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi Nedir? Başka bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarını kolaylıkla geri ödemeyi sağlayacak şekilde dizayn edilmiş Ziraat Borç Ödeme Kredisi bir refinansman kredisi niteliğini taşıyan bir kredi. Uygun faiz oranları ve uzun vadelerle geri ödeme imkanı tanıyan Borç Ödeme Kredisi ile bankalardaki kredi ve kart borçları sorun olmaktan çıkıyor. Ödenmesi zor olan kısa vadeli ya da yüksek faizli banka borçları bu kredi sayesinde yeniden yapılandırılıp uygun koşullarla ve düşük taksitlerle uzun vadeye yayılıyor.

Borç Ödeme Kredisi Kaç Taksitle Kullanılıyor? Faiz Oranı Nedir? Ziraat Bankası Borç Ödeme kredisi 60 aya varan vadelerle kullanılıyor. Kredinin faiz oranları son derece makul ve kabul edilebilir seviyelerde. Krediye uygulanan faiz oranı vadelere göre değişiyor. 24 aya kadar aylık % 1.05 faiz oranı ile kredi kullanmak mümkün. 25 ile 36 ay arasındaki taksitlendirmede % 1.15 faiz ödeniyor. 37 ay ile 48 ay arasındaki vadelerde % 1.25 faiz oranı ile hesaplama yapılıyor. 49 ile 60 ay arasındaki kredilendirmede ise uygulanan faiz oranı % 1.30.

Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi'nin Limiti Ne Kadar? En Fazla Ne Kadar Kredi Kullanılabilir? Ziraat Borç Ödeme Kredisi'nin limiti iki yolla belirlenebiliyor. Ziraat Bankası borçlu olunan bankadan borç durumunu bildiren bir yazı getirilmesini isteyebiliyor. Bu durumda karşı banka yazısında belirtilen 'kapamaya esas borç tutarı' kadar kredi kullandırılıyor. Böyle bir yazıya gerek olmadan, kredi kullanıcısının Ziraat Bankası'na ibraz edeceği diğer bankadaki son dönem hesap özetlerinden anlaşılan toplam borç tutarı üzerinden de hesaplama yapılabiliyor. Bu durumda son dönem ekstrelerde gözüken tutar kredinin üst limitini oluşturuyor. Kredinin amacı diğer bankalardaki borçların kapatılması ve Ziraat Bankası'na daha uygun koşullarla transferi olduğu için kredi limiti de mevcut borç tutarına göre belirleniyor.

Krediyi Kullanmak İçin Kefil ya da Teminat İsteniyor mu? Hayat Sigortası Zorunlu mu? Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi kullanmak için şahsi veya maddi teminat isteniyor. Kefil gösterilmesi ya da nakdi veya gayrimenkul teminatı gösterilmesi istenebiliyor. Kredi kullananların hayat sigortası yaptırması gerekiyor.

Borç Ödeme Kredisi Başvurusu Nereye Yapılıyor? Ziraat Bankası Borç Ödeme Kredisi başvurusu Ziraat Bankası şubelerine yapılıyor.

Emeklilere Özel Birleştiren Kredi Ziraat Bankası'nda

'Uygun faiz, uygun vade; borçlarını Ziraat'le öde' cümlesiyle tanıtılan Ziraat Bankası Birleştiren Kredi emeklilere borçlarından kurtulmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan emekliler Ziraat Birleştiren Kredi ile borçlarını Ziraat'e transfer ediyorlar ve uzun vadelere yayarak düşük faiz oranlarıyla ödüyorlar. Bir anlamda yeniden yapılandırma kredisi anlamına gelen Ziraat Birleştiren Kredi ile bankalardaki ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları kolaylıkla kapatılabiliyor. Ödenememe tehlikesi yaşatan banka borçlarından kurtulmak ve ödenebilir yeni bir vadelendirmeyle borçları yeniden yapılandırmak isteyen emekliler için Ziraat Birleştiren Kredi birebir.

Ziraat Bankası Birleştiren Tüketici Kredisi'ne sadece emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracığıyla alan emekliler başvuru yapabiliyor. Emekli Sandığı, SSK ya da Bağ-Kur emeklisi fark etmeksizin maaş ödemelerini Ziraat Bankasından alan tüm SGK emeklileri bu fırsattan yararlanabiliyor. Birleştiren Tüketici Kredisi için 90 aya varan vadeler yapılıyor. Yine uygun koşullarla konut kredisi borçları için de Birleştiren Kredi kullanmak mümkün. Birleştiren Konut Kredisi 180 aya varan vadelerle kullanılıyor.

Ziraat Bankası Birleştiren Kredi başvuruları Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor. Emekli maaş ödemelerini başka bankadan alanlar maaş ödemelerini kolaylıkla Ziraat Bankası'na transfer edebiliyorlar. Bunun için Ziraat Bankası'na müracaat etmek ya da e-devlet sitesi aracılığıyla maaş ödeme banka değişikliğini yaparak maaş ödemelerinin yapılacağı bankayı Ziraat'e çevirmek gerekiyor.

23 Eylül 2013 Pazartesi

4402’ye SMS Atarak İş Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapma alışkanlığı hızla yayılıyor. Artık insanlar banka şubelerine gitmek yerine pratik bir şekilde cep telefonlarından SMS atarak kredi başvurusu yapmayı tercih ediyorlar. SMS ile kredi başvurusu imkanı sunan bankalardan biri de sektörün köklü ve tanınan bankalarından biri olan İş Bankası. Bankanın SMS başvuru hattı numarası 4402. Bu numaraya SMS göndererek kolaylıkla ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Başvuruya yanıt ise kısa süre içinde aynı cep telefonu numarasına geliyor. 4402'ye SMS atarak İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak çok kolay. Cepten kredi başvurusu yapak için NAKİT yazıktan sonra TC kimlik numaramızı yazıyoruz, istediğimiz kredi tutarını yazıp aylık gelirimizi ekleyerek 4402'ye kısa mesaj olarak gönderiyoruz. İş Bankası kredilerine cepten başvuru yapmak bu kadar kolay.

İş Bankası ihtiyaç kredileri alanında dönemsel kampanyalar düzenliyor. Yılbaşı kredisi, ilkbahar kredisi, yaz kredisi, Ramazan Bayramı kredisi, sonbahar kredisi gibi değişik isimlerle kampanyalara tanık oluyoruz. Bazı İş Bankası kampanyaları artık geleneksel hale geldi. Bunlardan biri de bankanın her bayram öncesi ihmal etmediği Bayram Kredisi kampanyası. Önümüzdeki günlerde Kurban Bayramını kutlayacağımız için İş Bankası'nın son kredi kampanyası Geleneksel Kurban Bayramı Kredisi ile tanıtılmaya başlandı.

Bayram Kredisi kampanyasında koşullarda çok değişiklik yok gibi gözüküyor. Üst limit diğer kampanyalarda olduğu gibi yine 35.000 TL olarak belirlenmiş. 22 Ekim tarihine kadar devam edecek kampanyada 60 aya kadar vadelerde kredi için başvuru yapmak mümkün. Geleneksel Bayram Kredisi kampanyasının faiz oranları ise % 0.89'dan başlıyor. 5.000 Lira kredi için 12 ay vadede 150 TL kredi kullandırım ücreti ödeyerek 0.89 faiz oranından yararlanmak mümkün. Kredi tahsis ücreti diğer vade ve tutarlar için 200 TL olarak uygulanırken, 24 ay, 36 ay ya da 60 ay vadeyle kullanılan 10 Bin, 20 Bin ya da 35 Bin TL gibi kredi tutarları için aylık % 1.05 ya da % 1.06 faiz oranlarıyla kredi kullandırılıyor.

22 Eylül 2013 Pazar

Günde 4 TL'ye 10000 TL Finansbank Para Cepte Bayram Kredisi

5030'la Bayramda da Para Cepte. Finansbank 5030 Para Cepte kredi kampanyaları Kurban Bayramı öncesinde de devam ediyor. Kademeli olarak her yıl artan aylık taksit tutarlarıyla dizayn edilen Para Cepte'nin son kampanyasıyla günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL kredi kullanılabiliyor. 60 ay vadeli ödeme planına göre ilk 12 ay boyunca 120 TL aylık taksit ödeniyor. Sonraki yıllarda her yıl aylık taksit tutarı 90 TL artıyor. Kurban Bayramı öncesine rastlayan son Cepte Kredi kampanyasıyla günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 Lira kredi kullanmak da mümkün. Bu da ilk yıl için aylık 60 TL taksit ödemesi anlamına geliyor. Bu tutardaki kredinin geri ödemeleri her yıl aylık 45 TL tutarında artış gösteriyor.

Finansbank Para Cepte kredi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. 5030'a TC kimlik numaralarını kısa mesajla gönderenler cepten kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Kredi onayı kısa zaman içinde yine SMS ile cep telefonuna geliyor. Kredi onayının ardından başvuru sürecini tamamlamak için en yakın Finansbank şubesini ziyaret etmek gerekiyor.

Sonbahar aylarının yaşandığı ve okulların açılmasıyla da masrafların iyiden iyiye arttığı şu günlerde Finansbank 5030 Para Cepte kampanyası çok avantajlı bir kredi imkanı sunuyor. 'Vakti geldiyse nakdi cebinde, 5030'la para cepte' tanıtımlarıyla daha önceden de tanıdığımız Cepte Kredi'nin Bayram kampanyasının televizyon reklamlarının yayınları başladı. Uygun koşullarla ve düşük taksitlerle kredi kullanma imkanının sunulduğu Cepte Kredi'nin yeni kampanyasının da olumlu yorumlar alması ve ilgi görmesi bekleniyor. Günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL kredi kullanmak için yapılması gereken tek şey TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak göndermek.

Garanti Avans Hesap - Paracard ile 7 24 Nakit Kredi Çekimi

Garanti Bankası Avans Hesap son zamanlarda kullanımı yoğunlaşan pratik ve kolay bir nakit kredi kullanımı ve ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Avans Hesap ile hesapta para yokken bile nakit çekilebiliyor ve ödemeler gerçekleştiriliyor. Avans Hesap Garanti Bankası'nın kredili mevduat hesabına verilen isim. Kredili mevduat hesabı aslında vadesiz bir mevduat hesabı. Ancak bu hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti dahilinde kısa süreli nakit ihtiyaçlar için hesap artı bakiyede olmasa bile nakit kredi çekimi yapılabiliyor. Sadece kullanılan tutar ve gün için faiz işletiliyor.

Garanti Bankası'nın banka kartı olan Paracard'ı kullanılarak kredili mevduat hesabı Avans Hesap'tan 7 gün 24 saat ATM'lerden para çekilebiliyor. Dileyenler Garanti ATM'lerinin yanısıra bankanın şubelerinden de Avans Hesap'tan nakit kredi kullanabiliyorlar. Avans Hesap'taki limit kullanılarak EFT, havale ve fatura ödemesi gibi işlemler yapılabiliyor. Düzenli ödeme talimatı verilen elektrik, su, elektrik, internet gibi abonelik gerektiren sürekli ödemeler her ay otomatik olarak Avans Hesap'tan gerçekleştirilebiliyor.

Garanti Bankası'nda Avans Hesap açtırmak isteyenlerin Garanti Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor. Başvurular olumlu sonuçlandığında belirlenen limitin kullanıma açılabilmesi için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi isteniyor. Avans Hesap başvuruları 5 iş günü içinde sonuçlandırılıyor ve başvuru sonucu başvuru sahibinin e-mail adresine e-posta olarak iletiliyor. İsteyenler 444 0 333 Alo Garanti'ti arayarak Avans Hesap başvurularının hangi aşamada olduğunu ve sonucunu öğrenebiliyorlar.

Hesapta para yokken bile nakit kredi kullanım imkanı sağlayan, ödemeleri gecikmeden ve aksamadan yapma şansı sağlayan Garanti Avans için günlük olarak faiz işletiliyor. Hesaba ödeme yapıldığında ya da para girişi olduğunda Avans Hesap'la kullanılan tutar için faiz işletilmesi duruyor. Avans Hesap için uygulanan aylık faiz oranı en son olarak % 2.12 seviyesinde bulunuyor.

Düşük Faizli Konut Kredisi Vakıfbank Sonbahar Kampanyası ile

Düşük faizli konut kredisi arayanlar için Vakıfbank'ın sonbahara özel konut kredisi iyi bir fırsat sunuyor. Kredinin faiz oranları oldukça düşük, üstelik kredi tahsis ücreti de yok. Vakıfbank Konut Kredisi sonbahar kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı 60 aya kadar olan vadelerde % 0.89, 120 aya kadar olan vadelerde % 0.90. Kredi kullandırım ücretinin olmadığı sonbahar kampanyasında ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti ödeniyor. Bu ücretlerle beraber aylık kredi maliyeti 120 ay vade için aylık % 0.92, yıllık % 1.02 civarında oluşuyor.

100.000 TL kredi için uygulanan ipotek tesis ücreti 200 TL olurken, 600 TL de ekspertiz ücreti alınıyor. 120 aya kadar vadelerle ve düşük faiz ve ücretlerle kullandırılan Vakıfbank Konut Kredisi kampanyası ile yeni bir ev satın almak düş olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşüyor. Kampanyada uygulanan faiz oranları kredi maliyetini düşürdüğü için toplamda ödenecek tutar ve aylık taksitler de küçülüyor. 120 ay vade imkanının tanınması aylık kredi taksitlerini azaltan bir diğer etken oluyor.

120 ay vadeli, düşük faizli, kredi tahsis ücretsiz iyi bir konut kredisi arayanlar için Vakıfbank Konut Kredisi sonbahar kampanyası iyi bir fırsat oluşturuyor. Kredi için başvurular Vakıfbank şubelerinden yapılıyor. Bankanın internet sitesinde yer alan kısa formu doldurarak iletişim bilgilerini bırakanlara Vakıfbank tarafından geri dönüş yapılıyor. Bankanın uzman personeli en iyi ve kişiye özel konut kredisinin tespit edilmesi için tüm kredi kullanıcılarına yardımcı oluyor. Uzman bir ekip tarafından yürütülen ücretsiz danışmanlık hizmeti sayesinde en iyi konut kredisini yakalamak zor değil. Uygun maliyetli, düşük faizli konut kredisi arayanlar için Vakıfbank'ın Sonbahar Konut Kredisi kampanyası çok iyi kredi seçenekleri sunuyor.

Akbank Artı Para ile Nakit Kullanmak Çok Avantajlı

Akbank Artı Para acil nakit para ihtiyacı olanlara düşük maliyetli, hızlı ve avantajlı bir kredi seçeneği sunuyor. Akbank'ta Artı Para hesabı açtıranlar kredi başvuru işlemleriyle uğraşmadan hesaplarından para çekebiliyorlar, nakit kullanabiliyorlar. Artı Para son dönemlerde gündeme gelen ve yoğun ilgiyle karşılaşan kredili mevduat hesaplarından biri. Akbank'ın kredili mevduat hesabı olan Artı Para'nın işleyişi çok basit. Akbank'ta açtıracağınız Artı Para hesabı aslında bir vadesiz mevduat hesabından farksız. Ancak bu hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti dahilinde hesaptan nakit para çekmek mümkün oluyor. Sadece nakit kullanımı değil, otomatik taksit ve fatura ödemeleri, kredi ve sigorta taksit ödemeleri de Akbank Artı Para hesabından yapılabiliyor. Tüm bu ödemeler ve nakit çekimi için hesapta para olması ve bakiyenin mutlaka artıda olması gerekmiyor. Hesapta para yokken bile düşük maliyetlerle Artı Para kullanmak mümkün.

Peki Artı Para'nın maliyeti ne kadar? Artı Para kullanımı için aylık % 2.12 faiz oranıyla maliyet hesaplanıyor. Ancak faiz aylık olarak değil, günlük olarak işletiliyor. Yani sadece Artı Para kullanımı yapılan günler için faiz ödemesi yapılıyor. Diyelim ki bir hafta için Artı Para hesabından para çektiniz ve borcunuzu bir hafta sonra ödediniz ya da otomatik fatura ödemeniz banka tarafından Artı Para limitinizden yapıldı ve fatura tarihinden bir hafta sonra ödeme yaptınız. Tüm bu durumlarda sadece yedi gün için faiz ödemesi yapıyorsunuz.

En kolay para kullanma ve düzenli ödeme yapma yollarından biri olan Artı Para hesabı açtırmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli. Akbank'ın resmi web sitsinde yer alan Artı Para başvuru formunu doldurarak da hesap açılış için başvuru yapılabiliyor. Ödemelerini aksatmak, hesapta para var mı korkusu yaşamak istemeyenler ve nakit ihtiyacı doğduğunda nakit para bulma endişesi duymamayı arzulayanlar için Akbank Artı Para ekonomik ve pratik bir çözüm yaratıyor. Akbank'ın kredi mevduat hesabı Artı Para ile nakit kullanmak ve düzenli ödeme yapmak çok kolay.

21 Eylül 2013 Cumartesi

TEB Kredi Kartına 24 Taksitli Evraksız Başvurusuz Nakit Kredi

Nakit ihtiyaçları bitmez, ama şimdi TEB'de alternatif bir çözüm var. Kolaylıkla kredi çekmek ve prosedürle uğraşmak istemeyenler için TEB'den Nakit Kredi en yakın TEB ATM'sinde sizi bekliyor. ATM'den kolaylıkla ve beklemeden Nakit Kredi kullanmak için bir TEB kredi kartınız olması yeterli. Şimdi TEB kredi kartı sahipleri 7 gün 24 saat, istedikleri herhangi bir TEB ATM'sinden kredi başvurusu yapmadan, evrak ya da belge götürmeden Nakit Kredi çekebiliyorlar. Üstelik geri ödemeler taksitle yapılıyor. 24 aya varan vadelerle sıkışmadan, üzülmeden geri ödeme mümkün. TEB şu anda Bonus kredi kartıyla çalışıyor.

Nakit Kredi tüm TEB ATM'lerinde TEB kredi kartı sahiplerini bekliyor. TEB kredi kartıyla Nakit Kredi çekmek için sadece TEB ATM'sine gitmek yeterli. Anında Nakit Kredi kullananlar taksit ödemelerini 24 aya varan vadelerle azar azar yapıyorlar, bütçelerini sarsmıyorlar.

TEB kredi kartı ile kullanılabilir nakit limit kadar Nakit Kredi hemen çekilebiliyor ve taksit taksit geri ödeniyor. Tüm TEB ATM'lerinin yanısıra TEB İnternet Şubesi'nden ve 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'nden Nakit Kredi kullanılabiliyor. Kredi kullanımında evrak hazırlama derdi yok, bekleme yok. TEB'den asıl kredi kartı olan bireysel müşteriler Nakit Kredi çekme imkanından yararlanabiliyor.

TEB kredi kartının kullanılabilir nakit limiti dahilinde, tek seferde en az 750 TL, en fazla 10.000 TL Nakit Kredi kullanılabiliyor. Nakit Kredi çekme limiti TEB ATM'lerinde günlük çekim limiti olan 4.000 TL ile sınırlı. Taksitle kullanılan Nakit Kredi'nin ilk taksiti kredi çekim işlem tarihinden 1 ay sonra kredi kartı ekstresinde görülebiliyor. 12 ay, 18 ay ya da 24 ay taksitle Nakit Kredi kullanılabiliyor. Nakit Kredi çekimi için uygulanan işlem ücreti kredi tutarına göre şu seviyelerde gerçekleşiyor: 750 TL - 1000 TL arası Nakit Kredi için 79 TL, 1000,01 TL - 2000 TL arası Nakit Kredi için 129 TL, 2000,01 TL - 3000 TL arası Nakit Kredi için 189 TL, 3000,01 TL - 5000 TL arası Nakit Kredi için 259 TL, 5000,01 TL - 7000 TL arası Nakit Kredi için 379 TL, 7000,01 TL - 10000 TL arası Nakit Kredi için 449 TL.

Kesin Onaylı Cebimde Kredi 3280 ile 30000 TL Denizbank'tan

Cep telefonundan mesaj atarak kredi başvurusu yapmak belki de en pratik kredi başvuru yolu. Bankalar cepten kredi başvuruları için özel numaralar aldı ve başvuru hatları oluşturdu. Ancak bugüne kadar cepten kredi başvurularına gelen onay mesajı ön onay niteliğindeydi. Şimdi Denizbank'ta ön onaylı değil, kesi onaylı cepten kredi başvurusu imkanı var. Denizbank Cebimde Kredi 3280'e kısa mesaj atanlar olumlu yanıt aldıklarında ön onaylı değil, kesin onaylı krediye hak kazanmış oluyorlar. 3280'e SMS gönderilmesi yoluyla yapılan kredi başvurularına gelen yanıt kesin onay niteliği taşıyor. Kredi cevabı 5 dakika içinde cep telefonuna geliyor. Kısa mesaj Denizbank tarafından gönderiliyor ve başvuru yapan cep telefonu numarasına ulaştırılıyor.

3280'e kısa mesaj atarak cepten kredi başvurusu yapmak çok kolay. Numarayı bilmeyen yok: 3280. Denizbank'ın cepten kredi başvurusu için düzenlediği Cebimde Kredi hattı. Peki Cebimde Kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Göndereceğimiz SMS'ye neler yazmalıyız? Aslında bu konuda da bir zorluk ya da kafa karıştırıcı bir durum yok. KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280'e göndermeniz Cebimde Kredi başvurusu yapmanız için yeterli. Bundan sonraki aşamada bankadan cep telefonunuza bir mesaj geliyor. Kredi başvurusunun onaylandığını belirten mesajda kaç TL kredi kullanabileceğiniz ve kaç ay vadenin banka tarafından uygun görüldüğü size bildiriliyor. Bu mesajda yer alan kredi limiti ve vade size uygunsa krediyi almak için en kısa sürede Denizbank şubelerine giderek işlemleri tamamlamak gerekiyor.

Krediye cepten başvuru kolay, peki bundan sonra Denizbank şubesindeki aşamalar zor mu? Çok belge ya da evrak istiyorlar mı? Kesinlikle söylemek gerekirse şubedeki bu aşamada çok kolay. Sizden herhangi bir belge istenmiyor. Sadece nüfus cüzdanınızı yanınıza alarak Denizbank şubesine gitmeniz yeterli. Bundan sonrasını banka çalışanları hallediyorlar, size ise çok iyi koşullarla kredinizi kullanmak kalıyor.

Denizbank Cebimde Kredi ile ne kadar kredi alabilirim? en çok merak edilen sorulardan biri de bu. Denizbank 3280 Cebimde Kredi ile 30.000 TL'ye kadar kredi almak mümkün. Kullanılan kredinin geri ödemeleri için de uzun vade yapılıyor. Denizbank Cebimde Kredi ile 60 aya kadar vadeyle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor.

Finansbank'tan Kamu Çalışanına Kredi 0.99 Faiz 60 Ay Vade

Finansbank'ın kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası cazip faiz oranı ve uygun dosya masrafı ile kredi kullanma imkanı sağlıyor. Siz de kamuda çalışıyorsanız kamu çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Finansbank Kamu Kredisi kampanyası tam size göre. Kamu personeline özel kredi kampanyası sunduğu 0.99 faiz oranı ile dikkat çekiyor. Kampanyada düşük dosya masrafı ve uzun vade avantajları da sunuluyor. Kamu çalışanları için düzenlenen kredi kampanyasında dosya masrafı tutarı sadece 99 TL. Uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kamulular Finansbank Kamu Kredisi koşulları çok cazip. Kamu çalışanları kampanya kapsamında 60 aya varan vadelerde ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlar. Kamu kimliği olan herkese iyi bir kredi fırsatı sunan Finansbank Kamu Kredisi faiz oranı % 0,99, dosya masrafı ise 99 TL. Kampanyada dosya masrafı ve faiz oranı sabit olarak uygulanıyor.

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyasında başvurularda kimlik, kamu kimliği ve gelir belgesi isteniyor. Finansbank şubelerine uğrayarak belgelerini ibraz edenler kolaylıkla Kamu Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Finansbank'ın çok özel ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvurular 5030'a mesaj atarak da yapılabiliyor. 5030'a gönderilecek kısa mesajda TC kimlik numarasının yazılması yeterli oluyor. 5030'a mesaj atanların kredi cevabı çok ısa süre içinde cep telefonlarına yine kısa msaj olarak geliyor. Gelen kredi cevabı olumlu ise ön onay niteliği taşıyor. Finansbank ihtiyaç kredileri için kredilerine başvurular ayrıca Finansbank'ın web sitesi üzerinden de yapılabiliyor.

Kredi başvurusunda kamu çalışanlarına sağlanan avantajlı koşulları yakalamak için Finansbank şubesine uğrayarak kimlik, kamu kimliği ve gelir belgesini sunmak gerekiyor. Kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanı yeterli olurken, kamu kimliği olarak ise kamu çalışanı olduğunu gösteren herhangi bir kamu kimlik belgesi yeterli oluyor. Kamu Kredisi 60 ay vadeli, aylık 0.99 faiz ile ve 99 TL dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

20 Eylül 2013 Cuma

99 TL'den Başlayan Taksitlerle 7000 TL ING Bank Kredisi

ING Bank kademeli artan taksitli kredi kampanyalarıyla biliniyor. Bunlardan bir yenisiyle 99 TL'den başlayan taksitlerle 7.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kampanyada dosya masrafı ise sadece 9 TL. Uygulanan aylık faiz oranı aylık % 1.17 olan ING Bank ihtiyaç kredisi kampanyası ile 7.000 Lira krediyi 60 ay vadeli olarak kullananlar ilk yıl ayda 99 Lira taksit ödüyorlar. Aylık kredi taksit tutarları her yıl yüzde 33 oranında artıyor.

99 TL'den Başlayan Taksitlerle 7000 TL ING Bank Kredisi için başvuru yapmak için hemen Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra kimlik numaranızı 2205'e SMS olarak göndermeniz yeter.

Kredi kampanyası kapsamında 14.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor. 14.000 TL kredi için 60 ay taksit seçeneğinde aylık geri ödemeler 198 TL'den başlıyor. ING Bank kademeli artan taksitli kredi kampanyasında 24 ay ile 60 ay arasında taksit yaptırmak mümkün.

ING Bank'tan iyi bir ihtiyaç kredisi almak için mutlaka bankada bir tanıdığınız olması gerekmiyor. 'İçiniz Şişmesin' sloganıyla tanıtılan yeni kampanya için başvurular Eylül ayı boyunca devam ediyor. ING Bank kredisine başvuru yapmak için nüfus cüzdanı dışında hiçbir belge ya da evrak istenmiyor. Çalışma günlerinde sabah saatlerinde yapılan kredi başvuruları genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. ING ihtiyaç kredisi kampanyalarına sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapılabiliyor. SMS ile başvuru yapmak isteyenlerin kısa mesaj göndermeleri gereken numara 2205. Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaramızı yazarak 2205'e SMS atmamız başvuru yapmak için yeterli oluyor.

3280 Kredi Deniz'den Cebimde Bayram Kredisi

Bayram yaklaşırken Denizbank'ın 2013 Kurban Bayram Kredisi başvuruları da başladı. Çok değişik bir ödeme planı ve anlayışla dizayn edilmiş olan Denizbank Kurban Bayramı Kredisi kullananlar bayram aylarında taksit ödemiyorlar. Bayram ayları taksitsiz kredi fırsatından yararlananlar bayram aylarında ödemelerine bayram tatili veriyor. Cebimde Kredi'nin yeni bir sürprizi olan kampanyanın kurallarına göre bayramlara rastlayan aylarda taksit ödemiyorlar. Kredinin geri ödeme süresince Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramına denk gelen aylarda kredi taksit ödemesi yapılmıyor. Çok değişik ve şaşırtıcı bir geri ödeme yapılanmasına sahip olan kampanyanın olumlu yorumlar alması ve büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Eylül ayında başlayan 3280 Cebimde Kredi Bayram kampanyasına Ekim ayında da devam ediyor. Kredi kampanyasına son başvuru tarihi olarak 11 Ekim belirlendi. Bu tarihe kadar Denizbank Cebimde Kredi Bayram Kredisi başvurusu yapılabilecek. Cebimde Kredi için cepten başvuru yapmak oldukça kolay. Başvuru için SMS gönderilmesi gereken numara 3280. KREDIM yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını ekleyerek 3280'e SMS gönderenler kolayca Denizbank Cebimde Kredi başvurusu yapmış oluyorlar.

Cebimde Kredi Bayram Kredisi dosya masrafsız olarak kullandırılıyor. Düşük faiz oranları ve uzun vadelerle alınabilen Denizbank Bayram Kredisi'nin televizyon reklamlarında bu kez Robinson Dede ve torunu Cuma'nın bayram harçlığı pazarlığını izliyoruz. Robinson Dede'nin Denizbank'tan Bayram Kredisi almaya karar vermesiyle bayram harçlığı konusu tatlıya bağlanıyor. Bu yepyeni ve çok değişik kredi kampanyasıyla Kurban Bayramı'nda da Hayat Deniz'de Güzel.

Süper Kredi Bayrama Özel Masrafsız Kredi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası Masrafsız Süper Bayram Kredisi kampanyasının startını verdi. Bayram öncesi döneme rastlayan kampanya hem Sonbahar hem de bayram masraflarını düşünmek istemeyenler için günde 10 TL'ye 9.000 TL kredi kullanma şansı sunuyor. Daha önce de değişik tutarlarla hatırladığımız kampanyada bu kez kredi tutarı 10.000 TL olarak belirlenmiş. Kredinin bir önemli özelliği ise masrafsız olarak sunulması. Yapı Kredi Bankası'nın bilinen kredi ürünlerinden biri olan Süper Kredi Eylül ayı kampanyası ile günde 10 TL'ye 9.000 TL Masrafsız Kredi kullanılabiliyor.

Süper Kredi Eylül ayı kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı % 1.07. Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kredinin sigorta masraf tutarı ise 49 TL civarında gerçekleşiyor.

Yapı Kredi'nin masrafsız kredi kampanyasında kapsamında 36 ay vadeli olarak 9.000 Lira kredi kullananlar ayda 314 TL taksit ödüyorlar. Günlük 10 TL civarında bir rakama denk gelen geri ödemeler baş ağrıtmıyor, kara kara düşündürtmüyor. Yapı Kredi Eylül ayı kredi kampanyasıyla kolaylıkla geri ödenebilecek taksitlerle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor.

Yapı Kredi Bankası'nın Eylül ayı kampanyasına başvuru yapmak isteyen emekliler sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapabiliyorlar. Kamu çalışanlarından ise nüfus cüzdanının yanısıra kamu kimliği de talep ediliyor.

Süper Kredi başvurusu için internet üzerinden bankanın web sitesindeki Kredi Şimdi'yi tıklayarak başvuru yapmak mümkün. Klasik olarak en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek ya da Yapı Kredi ATM'lerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Dileyenler Yapı Kredi Bankası'nın Telefon Bankacılığı numarası olan 444 0 444'ü arayarak kampanyaya katılabiliyorlar.

Cepten Süper Kredi Eylül ayı kampanyasına başvurmak isteyenlerin ise BİREYSEL yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını ve yine bir boşluktan sonra aylık net gelirlerini yazıp 4411'e SMS göndermeleri gerekiyor.

Garanti Bankası'ndan Destek Kredisi Alana Bedava Kredi

Garanti Bankası ilginç bir kredi kampanyasıyla yine çok konuşulacak bir ilke imza atıyor. Garanti'den ihtiyaç kredisi kullananlar aynı zamanda bedava kredi kullanmaya hak kazanıyorlar. Bu tutar alınan asıl kredinin % 20'si olarak belirlendi. En fazla 2.000 TL'ye kadar Bedava Kredi kullanmak mümkün. Bedava Kredi ne anlama geliyor, bunu da açıklayalım. Bedava Kredi ile faiz, kredi kullandırım ücret, dosya masrafı, komisyon vb. ödemeden kredi kullanılabiliyor. 12 taksit kredi seçeneğini tercih edenler, en az 2.500 TL kredi kullanmaları durumunda Bedava Kredi kullanmaya hak kazanıyorlar.

Örneklerle anlatmak gerekirse 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda bu rakamdan ayrı olarak 1.000 TL tutarında Bedava Kredi alınabiliyor. 2.500 TL kredi çekenler için bu tutar 500 TL oluyor. 10.000 TL ve üzerindeki rakamlarda olan kredi kullanımları içinse Garanti'den 2.000 TL Bedava Kredi çekilebiliyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredileri Bireysel Destek Kredileri kapsamında kullandırılıyor. Bireysel ihtiyaç kredilerinde faiz oranları % 0.48'den başlıyor. 60 aya kadar vadelerde kredi kullanmak mümkün oluyor. Garanti Destek Kredisi kampanyalarıyla maksimum 50.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Garanti Bankası'nda bugünlerde son hızıyla Bayram Kredisi kampanyası devam ediyor. Televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredisi cazip faiz oranlarıyla sunuluyor. Garanti Bankası Destek Kredisi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor.

TEB Bonus Taksitlendirme ve Öteleme Kampanyası

Peşin olarak ödemesini yaptığınız alışverişi sonradan taksitlendirmek ya da ödeme tarihini ertelemek ister misiniz? Eğer öyleyse TEB Bonus Kart’ın “İster Taksitlendir, İster Ötele” kampanyası tam size göre. TEB Bonus Kart sahipleri peşin alışverişlerini cazip oranlarla taksitlendiriyor ya da öteliyorlar. 100 TL ve üzerindeki tek seferde TEB Bonus Card kullanılarak yapılmış alışverişler için bu fırsat sunuluyor. 3 ay, 6 ay ya da 9 ay taksitlendirme fırsatı sunuluyor. Geri ödemelerini ertelemek isteyenler için ise 30 gün, 60 gün veya 90 gün öteleme fırsatını kullanıyorlar. TEB’in “İster Taksitlendir, İster Ötele” kampanyası TEB Bonus ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri tüm alışverişler için geçerli.

Taksitlendirme / Öteleme işlemini TEB İnternet Şubesinden veya 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesinden yapmak mümkün. Otomatik ödeme talimatı olan tüm fatura ödemeleri de taksitlendiriliyor veya öteleniyor.

0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayarak ya da TEB internet şubesine girip ilgili menüde bulunan Taksitlendir / Ötele seçeneğinden taksitlendirme ya da öteleme yapmak mümkün.

Taksitlendirme ve ötelemenin maliyetinin ne olacağını merak edenler için de söyleyelim: Taksitlendirme işleminde alışveriş tutarı üzerinden; 3 taksit için % 0.99, 6 taksit için % 3 ve 9 taksit için % 5 komisyon alınıyor.

Erteleme işlemi için uygulanan işlem ücreti ise; 30 gün erteleme için % 0.99, 60 gün erteleme için % 4.20 ve 90 gün erteleme için % 6.35 olarak uygulanıyor.

Taksitlendirme ya da erteleme imkanından yararlanmak için hesap kesim tarihinden önce, henüz dönem borcu belirlenmeden ve ekstre kesilmeden taksitlendirme ya da öteleme talebinin bankaya iletilmiş olması gerekiyor. Aynı alışveriş için hem taksitlendirme hem de erteleme yapılamıyor. Kampanyaya katılmak için alışverişlerin yurtiçinde yapılmış olması gerekiyor.

TEB Bonus Kart, TEB Total Card, TEB She Card, ÜniversiTEB Bonus Card ve TEB Platinum Doktor Card sahipleri kampanyadan yararlanabiliyorlar.

2013 Kurban Bayramı İçin Geleneksel İş Bankası Kredisi

İş Bankası Bayram Kredileri uzun yıllardır sürdürdüğü istikrarlı yapısıyla artık geleneksel hale geldi. Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi 2013 Kurban Bayramı için de cazip koşullarla iyi bir İş Bankası kampanyası var. 2013 İş Bankası Kurban Bayramı kredi kampanyası Eylül ayı içinde başladı ve 22 Ekim tarihine kadar devam edecek. Geleneksel İş Bankası Bayram Kredisi yine cazip faiz oranları ile sunuluyor. Kampanyanın aylık faiz oranı % 0.89'dan başlıyor. Eylül ve Ekim ayıyla artan eğitim ve diğer masraflara bayram masraflarının da eklenecek olması gözünüzü korkutmasın. Kredi kampanyasında İş Bankası'nın klasik ihtiyaç kredisi limiti olan 35.000 TL üst limit olarak alınmış. 35.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanının sunulduğu Kurban Bayramı Kredisi kampanyasında azami vade 60 ay olarak açıklandı. 60 ay 5 yıl gibi uzun bir geri ödeme süresi anlamına geliyor. İş Bankası Bayram Kredisi'nde kredi tahsis ücretleri 150 TL'den başlıyor. Banka tarafından sitesinde yapılan örneklemeye göre 5.000 TL Bayram Kredisini 12 ay taksitle kullananlar hem % 0.89 faiz oranından, hem de 150 TL kredi tahsis ücretinden yararlanmış oluyorlar. Yıllık olarak hesaplanarak kredi masraf kalemlerine yansıtılan hayat sigortası bedeli ise ortalama 37.5 TL civarında.

Diğer örneklere göz atarsak, 24 ay vadeli olarak 10.000 TL tutarında İş Bankası Bayram Kredisi alanlar aylık % 1.05 faiz oranı ve 200 TL kredi tahsis ücretine muhatap oluyorlar. Kampanya kapsamında 36 ay taksitli olarak 20.000 TL bireysel kredi almak isteyenlerin kredileri 200 TL tahsis ücreti ve aylık % 1.06 faiz oranı ile hesaplanıyor. 60 ay taksitle 35.000 TL kredi kullanacak olanlara uygulanan tahsis ücreti ve faiz oranı da aynı. Kredi tahsis ücreti ödemeden Bayram Kredisi kullanmak da mümkün. Bu durumda uygulanan aylık faiz oranı % 1.15'e yükseliyor.

4402'ye mesaj atarak cepten hemen kredi başvurusu yapılabiliyor. Bunun için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerini yazarak İş Bankası SMS numarası olan 4402’ye SMS göndermek yeterli. SMS ile cepten başvurunun yanında İş Bankası şubelerinden, İş Bankası ATM'leri olan Bankamatiklerden, İş Bankası internet şubesinden ve 0850 724 0 724 numaralı telefon şubesinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Geleneksel İş Bankası Bayram Kredisi için bu yıl son başvuru tarihi 22 Ekim 2013. Kredi başvurusu çalışan ya da emekli her kesimden insan tarafından yapılabiliyor.

Halkbank Dost Kredi Masrafsız Kredi ve Kart Borcu Transferi

Bankalarda biriken kredi ve kredi kartı borçlarını ödemenin pratik bir yolu var: Halkbank Dost Kredi. Vadesi gelmiş, yüksek faiz ve masraf oranlarıyla her geçen gün kabaran banka borçları artık sorun olmaktan çıkıyor. Halkbank Dost Kredi ile öncelikle banka kredisi ve kredi kartı borçlarını uzun vadeye yayma imkanı sağlanıyor. Kredinin vadesi 60 ay olduğundan geri ödemeler sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü uzun vadeye yayılan ve 60 ay taksit sayısına kadar bölünen banka borcunun aylık ödenecek taksit tutarları küçülmüş ve ödenebilir hale gelmiş oluyor. Diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarını Halk Bankası Dost Kredi kullanarak transfer edenler geri ödemelerini düşük taksitlerle yapabiliyorlar. Diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarının transferi ve yeniden yapılandırılması amacıyla kullandırılan Halkbank Dost Kredi için uygulanan faiz oranları da çok düşük. Faiz oranı aylık % 1.11 olarak uygulanırken dosya masrafı ise sıfır. Dosya masrafsız ve düşük faizli olarak banka borçlarını Halkbank'a transfer edenler üzülmeden, sıkılmadan borçlarını taksit taksit geri ödüyorlar.

Diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredisi, tüketici kredisi ve kredi kartı borçları için tasarlanan Halkbank Dost Kredi sunduğu % 1.11 faiz oranı ve sıfır dosya masrafı ile borç ödemelerini sorun olmaktan çıkarıyor. Halkbank Kredinin vadesi ise 60 ay.

Bankalardaki kredi borçları yüksek faizli ya da uygulanan dosya masrafı, kredi kullandırım ücreti vb. nedeniyle yüksek maliyetli ise kısa zamanda ödenemez hale gelebiliyor. Kredi kartı faiz oranları ise malum. Ne kadar indirimler yapılsa da her zaman yüksek düzeylerde seyrediyor. Kullanılan kredinin vadesi de uzun değilse ödenecek taksit tutarları artacağından geri ödemeler kısa zamanda sorun haline gelebiliyor.

Kredi ve kredi kartlarına uygulanan yüksek faiz oranlarından şikayet edenler, bankalara yüksek maliyetlerle borçlanmış olanlar için şimdi harika bir çözüm var: Halkbank Dost Kredi. Halkbank'tan Dost Kredi kullananlar uygulanan düşük faiz oranları, dosya masrafı alınmaması ve uzun vade imkanı sayesinde diğer bankadaki kredi ya da kredi kartı borcunu rahatlıkla kapatarak sıfırlıyorlar. Dost Kredi'nin sunmuş olduğu düşük faiz oranları ve uzun vadeler sayesinde geri ödemelerini kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Dost Kredi ile borçlarını Halkbank'a transfer edenler taksit ödemelerini 60 aya varan vadelerle, dosya masrafsız olarak yapıyorlar ve aylık % 1.11 faiz oranından yararlanıyorlar.

19 Eylül 2013 Perşembe

Emekliye Özel Kredi İş Bankası Kampanyası ile

İş Bankası emeklilere özel kredi kampanyasında cazip koşullar sunmaya devam ediyor. Kredi, emekli maaş ödeme tarihlerine göre geri ödeme planı düzenlemesi yapılacak şekilde tasarlanmış. Buna göre üç ayda bir maaş alan emekliler unutulmamış ve kredi taksitlerinin 3 ayda bir ödenmesi seçeneği ile geri ödeme fırsatı sunulmuş. İş Bankası Emekli Kredisi kullananlar emekli maaş ödemelerini 3 ayda bir alıyorlarsa geri ödemelerini de üç ayda bir yapabiliyorlar.

İş Bankası'nın avantajlı koşullarla sunulan kredi kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı % 1.60. Kullanılan kredi toplam tutarının % 4'ü oranında kredi tahsis ücretinin alındığı kampanyada 60 aya kadar vadeli olarak kredi kullanmak mümkün. İş Bankası Emekli Kredisi ile kredi kullananlar için hayat sigortası yaptırma gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Dileyen kredi kullanıcıları hayat sigortası yaptırarak prim ödüyorlar. Kredi toplamının % 0.75'i civarında sigorta masrafı söz konusu oluyor. Kredinin faiz maliyeti ve kredi kullandırım ücretiyle birlikte oluşan yıllık maliyet oranı % 26 civarında gerçekleşiyor.

Emekliye özel kredi kampanyası tüm SGK emeklilerine açık. Kredi kampanyasına başvuru yapmak için SSK, Emekli Sandığı ya da Bağ-Kur emeklisi olmak yeterli oluyor. Kredi başvurularında emekli tanıtım kartı ve emekli aylığının yatırıldığı banka hesap cüzdanının ibraz edilmesi isteniyor. Genel olarak İş Bankası bireysel kredi kullanımında kimlik belgesi, gelir belgesi ve yerleşim belgesi ya da fatura talep ediliyor.

İş Bankası'nın emeklilere özel, uygun ödeme koşulları ve seçenekleri sunan kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin en yakın İş Bankası şubesine uğramaları gerekiyor.

Sadece Nüfus Cüzdanı ile 0.79 Faizli Garanti Bayram Kredisi

Garanti Bankası 2013 Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Garanti Bayram Kredisi % 0.79'dan başlayan faiz oranları kredi kullanma imkanı sunuyor. 30.000 TL'ye kadar limitle kredi kullanılabilen kampanyada 9 ay vadeyle 3.000 Lira Bayram Kredisi kullananlar % 0.79 aylık faiz oranından yararlanıyorlar. Bu vade ve tutarda 79 TL kredi tahsis ücreti ödeniyor. 60 aya varan vadelerde kullanılabilen Bayram Kredisi kampanyasında 36 ay ve 60 ay gibi vadelerde 250 TL dosya masrafı ve % 1.09 aylık faiz oranıyla 10.000 TL ya da 30.000 TL tutarlarında kredi kullanmak mümkün oluyor.

Garanti Bankası'nın diğer destek kredileri gibi bu ihtiyaç kredisi kampanyasında da başvurularda sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Kredi başvurularında nüfus cüzdanı dışında başka bir belge aranmıyor. Kredi kampanyasına katılmak için bankanın internet sitesini ziyaret ederek başvuru yapmak mümkün. Garanti Bankası şubelerine giderek de kolayca Bayram Kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Garanti Bankası 2013 Kurban Bayramı kredisi televizyon reklamlarıyla tanıtılmaya başlandı. Bankaların Bayram Kredisi kampanyaları arasında uygun koşulları ve düşük faiz oranlarıyla ön plana çıkan kampanya hakkında olumlu yorumlar alınıyor. Kredi kampanyasının ttanıtım karakterleri olarak yine bankanın sevimli animasyon hayvanları kullanıldı. Bankanın Bayram Kredisi için başvuru kabulleri bütün hızıyla devam ediyor.

Odeabank Kredi Kartı ile 2014 Ödemeli Alışveriş Kampanyası

Türkiye'nin yeni bankası Odeabank'ın fırsatlar sunan kredi kartı Bank'O Card Eylül ayında yeni bir kampanyayla karşımızda. Şimdi okul alışverişlerini Odeabank kredi kartı Bank'O Card ile yapanlar ödemelerini 2014'de yapıyorlar. 50 TL ve üzerindeki tutarlarda yapılacak giyim, ayakkabı, kırtasiye, aksesuar harcamalarında geçerli olan erteleme fırsatından yararlanmak için son tarih 30 Eylül. Bu ay sonuna kadar devam edecek kampanya ile Bank'O Card kullanılarak yapılan 50 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, kırtasiye, aksesuar harcamalarının ödemeleri 2014 yılında yapılıyor. 2014 ödemeli alışveriş imkanından bankanın Bank’O Card, Bank’O Card Gold, Bank’O Card Platinum kartları ve bunlara bağlı olarak çıkarılmış ek kartlar yararlanabiliyor.

Henüz Bank'O Card'la tanışmamış olanlar için ise kolay şekilde başvuru şansı var. Odeabank kredi kartı başvurusu internet üzerinden ya da SMS göndererek cep telefonu yoluyla yapılabiliyor. SMS ile Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak için BANKO boşluk TCKN yazıp 8444’e kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Bankanın resmi web sitesinde bulunan 'Hemen Başvur' butonuna tıklayarak da Odeabank kredi kartı Bank'O Card için başvuru yapılabiliyor. Odeabank'ın internet şubesini kullananlar buradan da Bank'O Card'a başvurabiliyor. 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’ni arayarak da kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Kuşkusuz en yakın Odeabank şubesine giderek de kredi kartı talebinde bulunmak mümkün. Odeabank şube sayısını hızla arttırıyor ve yurt geneline yayıyor.

Odeabank kredi kartı ile alışverişlerde sunulan indirim ve taksit imkanlarının yanında nakit avans ve taksitli nakit avans çekme imkanı da sunuluyor. Bank'O Card'ın şu anda devam eden kampanyası ile tüm elektronik ürünlerinde 10 taksit uygulanıyor. Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card'ın belki de en güzel özelliği ise yıllık üyelik aidatının olmaması.

Ocak 2014 Ödemeli Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank Eylül Kredisi ile ihtiyaç kredisi kullananlar ödemelerine Ocak 2014'de başlıyorlar. Kredi taksitlerinin ödeme tarihinin başlangıcını üç ay erteleme fırsatı veren kampanya ile Eylül ayında kredi alan bir müşteri ilk taksit ödemesini Ocak 2014 tarihinde yapabiliyor. 3 ay ertelemeli olarak kullanılabilen Akbank Eylül Kredisi bunun yanında pek çok başka sürprizi ve avantajı beraberinde getiriyor.

Kredi öncelikle çok yüksek bir limite sahip. Ancak her tutarda kredi kullanmak mümkün. Kredinin maksimum limiti 75.000 TL olmasına rağmen örneğin 2.500 TL gibi bir rakam için de kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi vadesinin uzun olması ve faiz oranının kabul edilebilir düzeylerde düşüklüğü kredi taksitlerini de küçültüyor. Kampanyada uygulanan aylık faiz oranı % 1.09 iken, 159 TL kredi kullanım ücreti ödeniyor. Gerek faiz gerekse de kredi kullanım ücreti sabit. Vade ya da kredi tutarına göre değişiklik göstermiyor. Bu rakamlarla hesaplandığında 60 ay vadeli olarak 2.500 TL kredi için başvuru yapan birinin karşısına 60 TL gibi uygun ve kolaylıkla ödenebilir aylık taksitler çıkıyor. 10.000 TL kredi için yine 60 ay vadeyi seçen bir müşteri de 242 TL civarında gerçekleşen ve kolaylıkla ödenmesi mümkün olan bir taksit tutarına ulaşıyor. Kampanyanın maksimum limiti şaşırtıcı derecede yüksek olmasına rağmen kampanya kapsamında her tutarda kredi için başvuru yapmak mümkün. Akbank Eylül Kredisi 60 ay vadeli olarak alınabiliyor ve 75.000 TL'ye kadar kredi için başvuru yapılabiliyor.

Televizyon reklamlarıyla tanıtımlarına başlanan kampanyanın vatandaşlar ve konunun uzmanlarından olumlu tepki ve yorumlar almaya başladığını söylemek gerek. Kampanyada rol alan Sevimli İkizler bir kez daha ekran başındakileri gülümsetiyor. Kredi kampanyasına başvurmak isteyenler için son tarihin 30 Eylül 2013 olduğun bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

16 Eylül 2013 Pazartesi

Emekli Maaşını Denizbank'a Taşıyana 250 TL Deniz Bonus

Emekli maaşlarının bankalar arasında taşınması yarışında Denizbank en son kampanyası ile yeniden ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Eylül ayında başlayan kampanyada son başvuru tarihi 31 Ekim. Bu tarihe kadar SGK emekli maaşlarını Denizbank'a taşımak için başvuru yapanlar 250 TL'ye kadar Deniz Bonus kazanıyorlar. Emekli maaşı taşıma işlemi için başvuru yapanların aynı zamanda Denizbank Bonus kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapmaları gerekiyor. Deniz Bonus Kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapanlara anında 100 TL hoş geldin bonusu hediye ediliyor. Bonus Kart'la bir yıl içinde yapılacak market harcamalarından da 150 TL bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Böylece toplam olarak 250 TL tutarında bonus kazanılıyor.

Bonusun hak edilmesi için 31 Ekim'e kadar maaş taşıma, kredi kartı ve Kurtaran Hesap başvurularının yapılmış olması, 31 Aralık tarihine kadar da ilk emekli maaşının Denizbank üzerinden alınması gerekiyor. 150 TL ekstra bonus, kredi kartının alınmasının ardından bir yıl içinde yapılacak market alışverişlerinden kazanılıyor. Bu süre içinde yapılan market alışverişlerinden % 10 bonus kazanılıyor. Ancak aylık kazanılacak bonus tutarı 30 TL'yi, yıllık kazanılacak bonus tutarı 150 TL'yi geçemiyor. Sözkonusu bonuslar kampanya dahilinde kazanılacak bonuslar olduğu için Bonus Kart kullanılarak kazanılacak bonuslara herhangi bir etkisi olmuyor.

Denizbank'ın tüm SGK emeklilerine yönelik emkli maaşı ödeme banka değişikliği kampanyasına katılarak emekli maaşı aldıkları bankayı Denizbank'a çevirmek isteyenlerin önlerinde iki yol var. Emekli maaşı ödenen bankanın değiştirilmesi için Denizbank şubelerine başvuru yaparak bankalarını Denizbank olarak belirleyebiliyorlar. Banka değişikliği yapmak isteyen emekliler bu işlemi vatandaşlık numaralarına özel şifreyle e-devlet sitesine girerek kendi başlarına da yapabiliyorlar. E-devlet sitesine girmek için henüz şifre almamış olan şifrelerini PTT işyerlerinden kolayca alabiliyorlar. Denizbank'ın maaş taşıma kampanyası SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri olmak üzere SGK çatısı altında toplanmış tüm emekli yurttaşlarımıza açık.

Akbank 2500 TL Kredi - Sonbahar Eylül Kampanyası

Akbank Eylül ayının gelmesiyle beraber yeni kredi kampanyasını başlattı. Akbank Sonbahar ihtiyaç kredisi kampanyası ile aylık % 1.09 faiz oranı ile kredi kullanma fırsatı Eylül ayı sonuna kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında 2.500 TL için 60 ay vadede 60 TL taksit ödeniyor. 2.500 Lira kredi yerine örnek olarak 10.000 TL kredi kullanmayı tercih edenler ise yine 60 ay vadede aylık 242 Lira taksit ödüyorlar. Kampanya kapsamında 24 ay, 36 ya da 48 ay gibi değişik vadeler de seçilebiliyor.

Akbank Sonbahar Kredisi kampanyasının en güzel özelliklerinden biri 3 ay erteleme seçeneği ile sunulması. 3 ay erteleme seçeneğinden yararlananlar Eylül 2013 iinde kullandıkları kredinin ilk taksitini 2014 Ocak ayında yapıyorlar. Böylece geri ödemeleri gelecek yıldan başlayarak yapma şansı doğmuş oluyor.

Ödemeleri 2014'de başlayan 3 ay erteleme seçeneğinin de sunulduğu kampanyada 2.500 TL kredi için aylık 60 TL taksit ödeniyor. Sonbahara damgasını vuran kredi kampanyası için başvurular Akbank şubelerinden ve internet şubesinden, bankanın web sitesinden, telefon bankacılığını arayarak ve belki de en pratik olarak cep telefonundan yapılabiliyor. Akbank'ın 3 ay ertelemeli kredisine başvurularda kullanılan Cep Kredi'nin numarası 444 00 11.

Akbank'ın % 1.09 faizli, 2014 ödemeli kredisi Eylül ayıyla artan para ihtiyacını tam zamanında karşılayacak gibi gözüküyor. Okul masrafları ve diğer masraflarla bunalanların ve uygun koşullarla bir ihtiyaç kredisi arayanların başvuracakları bir fırsat olan Akbank Sonbahar Kredisi için 30 Eylül son tarih.

6 Eylül 2013 Cuma

ING 139 Liradan Başlayan Taksitlerle 10 Bin TL Kredi

ING Bank sonbahara yeni bir kredi kampanyasıyla girdi. Sonbahar Kredisi daha önceki ING Bank kredileri gibi kademeli artan bir ödeme yapısına sahip. 60 ay vadeli kredi planını seçenler ilk yıl için oldukça avantajlı kredi taksit tutarlarıyla geri ödeme yapıyorlar. Örnek olarak 60 ay vadeli olarak 10 Bin Lira kredi alan bir ING Bank müşterisi ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle geri ödeme yapıyor. İlk yıl için 139 TL aylık ödeme sözkonusu olurken sonraki yıllarda aylık ödeme tutarı her yıl % 33 civarında artış gösteriyor.

Kampanya ile 24 ay ile 60 ay arasında kredi alınabiliyor. Kredi kampanyasının en iyi yönlerinden biri ise dosya masrafı olmaması. Dosya masrafı ödemeden kredi kullanma imkanı sunulan ING Bank Sonbahar kampanyası ile iyi bir kredi kullanmak için bankada bir tanıdığınız olmasına gerek yok. ING'ye gelen herkes dosya masrafsız olarak ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi alabiliyor.

ING Bank'ın kredileri için başvurularda prosedür sorunu yaşanmıyor. Aynı gün içinde kredi kullanma imkanı sunulan ING kredilerinde sabah saatlerinde kredi başvurusu yapılması durumunda aynı gün içinde kredi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Başvurularda nüfus cüzdanı dışında başka bir belge talep edilmiyor. Eylül ayının gözde kredilerinden biri olarak ön plana çıkan ING Bank Sonbahar Kredisi için başvurularda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. ING'nin yeni kampanyaları bankacılar ve vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.