25 Ekim 2013 Cuma

Odeabank Axess Kampanyaları 12 Taksitle 1000 TL Avans ve 3 Taksitli Alışveriş

Odeabank kredi kartı olarak Bank'O Card ismini benimsemişti. Ancak bankanın Türkiye piyasasına girdiği ilk günlerden beri Axess ile anlaşacağı söyleniyordu. Ekim ayı itibarıyla bu gerçek oldu ve Odeabank kredi kartı ürünleri arasına Axess'i de ekledi. Odeabank Axess kart, Bank'O Card Axess adıyla anılacak. Odeabank Axess kart ile 250 binin üzerindeki Akbank Axess işyerinde sunulan imkanlardan yararlanmak mümkün.

Bank'O Card Axess değişik imkanlar sunan yepyeni bir kampanyayla kredi kartı dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Tanıtımlarında Hülya Avşar'ın yer aldığı yeni kampanya peşin alışverişe 3 taksit ve faizsiz, masrafsız 1.000 TL 12 taksitli avans olanağı sunuyor.

Odeabank Bank'O Card Axess ile yurt içinde ve yurt dışında, 100 TL ve üzerindeki tutarlarda yapılan peşin alışverişler için 3 taksit yaptırılabiliyor. Nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak isteyenler ise Bank'O Card Axess ile 12 taksitli olarak 1.000 TL avans çekebiliyorlar ve herhangi bir faiz ya da ücret ödemiyorlar. Ücret / faiz ödeyerek 15.000 TL'ye kadar taksitli avans kullanmak da mümkün. Taksitli avans kredi kartı nakit çekim limitleri dahilinde kullanılabiliyor.

Odeabank Bank'O Card Axess alanlar ilk alışverişlerinde 50 TL'ye kadar chip para kazanabiliyorlar. 50 TL ve üzerindeki ilk alışveriş 50 TL chip para kazandırırken, 50 TL'nin altında kalan ilk alışverişler kendi tutarları kadar chip para kazandırıyor.

Kampanyadan 31 Aralık tarihine kadar sadece 1 TL ücret karşılığında yararlanmak mümkün. 1 TL katılım ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor.

Odeabank Axess kredi kartı olmayanlar Odeabank şubelerinden başvuru yapabilecekleri gibi kart için özel olarak hazırlanmış web sitesi üzerinden de Bank'O Card Axess başvurusu yapabiliyorlar. Odeabank Bank'O Card Axess şimdiden kullanıcılarından olumlu yorumlar almaya başladı.

14 Ekim 2013 Pazartesi

Akbank Esnaf Kredisi Olduğunda Öde ile Esnaf Kardeşliği

Akbank Olduğunda Öde Kredisi yepyeni bir kredi anlayışını esnafla buluşturuyor. Yeni ödeme anlayışı kredi kullanmak isteyen esnafa büyük kolaylık geliyor. 'Esnaf Kardeşliği' olarak da isimlendirilen yeni Akbank Esnaf Kredisi esnek ödeme yapısıyla çalışıyor. Bu yapıya göre Akbank'tan kredi kullanan esnaf geri ödeme miktarını ve ödeme zamanını kendisi belirliyor. Kazancı az olduğunda az, kazancı çok olduğunda çok kredi taksit ödemesi yapıyor. Akbank esnafı her zaman dinleyen ve kredilerini esnafın ihtiyaçlarını gözeterek kullandıran bir banka. Ama bu defaki ödeme sistemi gerçekten esnaf kredileri alanında bir devrim niteliğinde. Esnafın kazancının yıl içinde değişiklik gösterdiği, mevsimsel ya da kişisel nedenlerle iniş çıkışlar yaşandığı bir gerçek. Bu durumda sabit taksitli kredi kullanmak ve her ay aynı miktar taksit ödemesi yapmayı taahhüt etmek esnaf için her zaman kolay olmuyor. Gelirde yaşanan artış ve azalışlar düzenli ödeme konusundaki endişeleri artırıyor ve esnaf çoğu zaman ihtiyaç duyduğu halde kredi kullanmaktan vazgeçiyor.

Akbank Olduğunda Öde Kredisi esnafın ödeme endişelerine kökten çözüm getiriyor. Akbank'ın son Esnaf Kredisi kampanyası kredi kullanan esnaf kredi taksitlerini parası oldukça ödüyor. Kredi taksit ödemeleri bir yıl içinde esnaf tarafından istenilen zamanda ve miktarda yapılabiliyor. Olduğunda Öde kredisi ile nakit ihtiyaçlarını karşılayan esnafımız faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor.

Akbank Olduğunda Öde Kredisi 12 ay vadeye kadar alınabiliyor. Kredinin anapara ödemesi, kredinin vadesi içinde esnaf tarafından belirlenen zamanlarda ve tutarlarda yapılıyor. Faiz ödemeleri ise üç ayda bir gerçekleştiriyor. Eline toplu para geçen esnaf anapara ödemelerinde erken kapama yapmak için komisyon ödemiyor.

Televizyon reklamlarıyla da tanıtımlarını izlemeye başladığımız yeni Akbank Esnaf Kredisi'nin sunduğu geri ödeme sistemi gerçek anlamda esnafın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmiş gibi gözüküyor. Kredi kampanyasının bayram sonrasında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

13 Ekim 2013 Pazar

Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Denizbank Şubelerinde

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi fırsatı Denizbank'ta devam ediyor. Bir dönem televizyon reklamlarıyla da tanıtılan kredi kampanyası kamu personeline maaşın 17 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. İhtiyaç Kredilerinde en avantajlı koşullar ve cazip faiz ve vade seçenekleriyle kredi vermeyi sürdüren Denizbank bu kez kamu çalışanları için de çok cazip kredi kampanyalarını sürdürüyor. Üç ayrı avantajın birarada sunulan kampanyada düşük faiz oranı ilk dikkat çeken avantaj. Kamuluya özel kredi kampanyasıyla kullanılan kredi için % 1.07 aylık faiz oranı uygulanıyor. Bu düşük faiz oranının üzerine bir de kredinin dosya masrafsız olarak kullandırıldığını düşünürsek ne dersiniz? Denizbank'tan kredi kullanan kamu personeli düşük faiz oranından yararlanırken aynı zamanda dosya masrafı da ödemiyorlar.

Kampanyanın sunduğu bir diğer avantaj ise kamu personeline uzun vadeler yapılması. Denizbank'ın kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyasında vadeler 72 aya kadar tercih edilebiliyor. Kamu çalışanlarına sunulan bir diğer avantaj ise maaşın 17 katına kadar kredi kullanılabilmesi. Aylık % 1.07 faizli, dosya masrafsız kredinin üst limiti ise 50.000 TL.

72 aya varan vadelerle, avantajlı faiz oranıyla sunulan Kamu İhtiyaç Kredisi fırsatından yararlanmak için en yakın Denizbank şubesine uğramak gerekiyor. Kamu çalışanları kamu kimlikleriyle beraber en yakın Denizbank şubesine gittiklerinde kolaylıkla bu özel kredi kampanyasından yararlanabiliyorlar. Kredi başvurusu için nüfus cüzdanı, maaş bordrosu ve kamu kimliğini yanınızda bulundurmanızda fayda var. Son başvuru tarihi için herhangi bir zaman sınırlaması olmayan kredi kampanyasından yararlanarak maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanan kamu çalışanları 72 aya varan uzun taksit fırsatından yararlanarak kredi geri ödemeleri sıkılmadan ve üzülmeden yapabiliyorlar.

11 Ekim 2013 Cuma

Halkbank Kredi Kampanyaları Koşulları

Halkbank'ta herkes için bir kredi mutlaka var. 60 aya varan vadelerle sunulan Halkbank ihtiyaç kredileri değişik kredi ürünü seçenekleriyle her ihtiyaca yönelik nakit çözümleri sunuyor.

Halkbank'ın Dost Kredisi ile diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını Halk Bankası'na transfer etmek mümkün. Üstelik masrafsız olarak. Dost Kredi 60 aya kadar vadelerle ve uygun faiz oranlarıyla kullanılıyor. Yüzde 1.11 aylık faiz oranıyla çekilebilen Halkbank Dost Kredi dosya ücreti ödemeden kullanılıyor. Dost Kredi ile birikmiş tüm banka borçları tek bir çatı altında toplanıyor ve uzun vadelere yayılarak uygun taksitlerle kolaylıkla geri ödeniyor.

Halkbank emeklilere yönelik olarak da mükemmel bir kredi ürününe sahip. Halkbank Gülen Emekli Kredisi çok özel kredi fırsatları sunuyor. Emekli maaşını Halkbank'tan alan veya almayı taahhüt eden emekliler için cazip faiz oranları ve esnek ödeme koşulları olan kredi seçenekleri sunuluyor. Halkbank Gülen Emekli Kredisi aylık yüzde 1.25 faiz oranıyla kullandırılıyor. Kullanılan kredi tutarının yüzde 1'i oranında dosya ücreti ve yaş, cinsiyet kredi tutarına göre değişen hayat sigortası primi ödeniyor. Kredi 60 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor.

Halkbank'ta bankacılara yönelik bir kredi seçeneği de var: Meslektaş Kredi. Kredi bankacılık sektörü çalışanları tarafından kullanılabiliyor. Meslektaş Kredi'de 60 ay vadeye kadar kredi kullanma fırsatı % 1.25 aylık faiz oranı ve kullanılacak kredinin toplam tutarının yüzde 2'si oranında dosya ücreti ile sunuluyor.

Düşük tutarlı kredi talepleri için tasarlanan Kredi Mini ise 5.000 TL kredi limitine kadar kullanılıyor. Kredi Mini'nin aylık faiz oranı % 0.69. 12 aya kadar taksit yaptırma imkanı sunulan Halkbank Kredi Mini 3.000 TL'ye kadar 69 TL, 5.000 TL'ye kadar 99 TL dosya ücreti ile sunuluyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarına Özel Kredi ING Bank'ta

ING Bank'ın kamu çalışanlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel kredi kampanyası cazip koşullar sunuyor. Buna göre TSK personeli ING Bank'tan 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik TSK çalışanlarına yönelik kampanyada kredi üst sınırı da oldukça yüksek. Kampanya dahilinde kredi üst limiti 50.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Kampanyada aylık olarak uygulanan faiz oranları ise % 1.09'dan başlıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri personeli için özel olarak düzenlenen kredi kampanyasında dosya masrafı 69 TL, istihbarat ücreti 20 TL.

ING Bank kamu çalışanlarına yönelik cazip ve yüksek limitli kredi fırsatları sunmayı sürdürüyor. TSK mensupları dışında diğer kamu çalışanları da aynı koşullarla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Kredinin vadesi 3 ay ile 60 ay arasında tercih edilebiliyor. Kredi aylık faiz oranı % 1.09'dan başlıyor ve 69 TL dosya masrafı, 20 TL istihbarat ücreti olmak üzere toplam 89 Lira ücret alınıyor. Kredinin üst limiti ise 50 Bin TL.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel ve kamu personeline özel kredi fırsatlarından yararlanarak cazip koşullarla kredi kullanmak isteyenler ING Bank şubelerine gidebilecekleri gibi bankanın Türkiye'ye özel web sitesini ziyaret ederek de başvuru yapabiliyorlar. ING Bank ihtiyaç kredileri sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor.

ING Bank sadece kamu sektörü çalışanlarına yönelik olarak değil, toplumun her kesimine yönelik cazip kredi fırsatları sunuyor. ING Bank'ın diğer bankalarda çalışan personele yönelik Meslektaş Kredi ve maaşlarını ING Bank'tan alanlara yönelik maaş müşterilerine özel kredi seçenekleri çok iyi koşullarla kredi sunuyor. ING Bank'ta 65 yaş üzerinde olanlara da kredi kullanma imkanı sunuluyor.

10 Ekim 2013 Perşembe

Almanya'da Kredi Ziraat Bankası'nda 84 Taksitli 25.000 Euro

Ziraat Bankası'ndan Almanya'da yaşayan Türklere büyük kredi fırsatı. Şimdi 84 aya kadar taksitle 25.000 Euro'ya kadar ihtiyaç kredisini hemen kullanmak mümkün. Ziraat Bankası'nın gurbetçilerimize yönelik yeni kredi kampanyasında faiz oranları da çok düşük. Kampanyada yıllık faiz oranları vadeye göre % 5.40'dan başlıyor. Hesaplı ve geri ödemesi sorun olmayacak bir kredi arayanların ilk tercihi Almanya'da da Ziraat Bankası oluyor. Kredi başvuruları Ziraat Bankası Almanya şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak için önceden randevu alınabiliyor. Randevu almak için bankanın Almanya .de uzantılı sitesini ziyaret ederek kısa randevu formunu doldurmak yeterli. Ziraat Bankası'nın 25.000 € maksimum limitli kredisi her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor. Kredinin nerede kullanılacağını bankaya beyan etmek gerekmiyor. Ziraat Bankası Almanya taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 2.500 € ile 25.000 € arasında kredi kullanmak mümkün. Kampanyada 12 ay ile 84 ay arasındaki vadelerde / laufzeit kredi kullanılabiliyor. Yurt dışında yaşayan ve iyi bir kredi arayanlar için Ziraat Bankası mükemmel kredi çözümleri sunuyor.

Örneklerle kredi vade ve seçeneklerini anlatmak gerekirse 48 ay vadeli olarak 10.000 Euro kredi alan biri aylık 241 € taksit ödemesi / monatliche raten yapıyor. Yine 10 Bin Euro krediyi 84 ay vadeli olarak kullananlar ise ayda sadece 158 Euro taksit ödüyorlar. Uygulanan faiz oranı vadeye göre değişiklik gösteriyor. 25.000 € için 48 ay vadeyi tercih edenler aylık 602 € geri ödeme yaparken, 60 ay vade için geri ödenecek aylık taksit tutarı 504 Euro'ya, 84 ay vade için 396 Euro'ya düşüyor.

Almanya'da yaşayan Türkler için harika bir kredi çözümü sunan düşük faizli, uzun vadeli taksitli ihtiyaç kredisi fırsatından yararlananlar herhangi bir masraf ödemiyorlar. Kredi dosya masrafı, kredi kullandırım ve tahsis ücreti gibi herhangi bir masraf alınmadan kullandırılıyor. Masrafsız Ziraat Bankası kredisi için Almanya'da bulunan Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmek yeterli. Randevu almak isteyenler Berlin, Duisburg, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Köln, München, Nürnberg ve Stuttgart şubeleri için kredi görüşmesi randevusunu bankanın şubesinden kolaylıkla alabiliyorlar.

12 ay ile 84 ay arası vadelerin uygulandığı kredi için yapılan başvurunun ardından kredi kararı çok hızlı ve çabuk bir şekilde alınıyor ve kredi cevabı başvuru yapan kişiye iletiliyor.

Yapı Kredi Bankası Evlilik Kredisi Nasıl Alınıyor

Kurban Bayramı'nın bitmesiyle beraber "İki bayram arası evlilik olmaz" sözü geçerliliğini kaybedecek ve nikahlar, düğünler hızlanarak eski temposuna kavuşacak. Ancak evliliğin bir de maddi boyutu var ki, orta gelirli çiftler için bunun içinden çıkılması zor bir engel olduğunu herkes kabul ediyor.


Bu gerçekten çıkan Yapı Kredi, evlenmeyi düşünen çiftler için cazip fırsatlar içeren bir evlilik kredisi paketi hazırladı. "Bu özel gününüzde herşeyiniz tam olsun" düşüncesiyle hazırlanan evlilik kredisi paketinde evlenmeyi düşünen çiftlerin işini kolaylaştıracak cazip faiz oranları ve kredi vadeleri bulunuyor.

Yapı Kredi Evlilik Kredisi sayesinde artık "Evlilik tarihi yaklaşıyor, onca masrafın altından nasıl kalkacağız?" diye dert etmeye gerek kalmıyor. Nişan, düğün, balayı ve oturacağınız evle ilgili yapacağınız her türlü harcamalarınız için Yapı Kredi’ye uğrayabilirsiniz. 36 aya varan farklı vade seçenekleri ve masraf yapısıyla oluşturulan kredi alternatiflerini kullanarak, bütçenizi zorlamadan kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Evlilik Kredisi için en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilir veya Kredi Şimdi üzerinden hemen başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Gelir Belgesi Fotokopisi
Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi (maaş yazısı)
Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
Emekliler için maaş cüzdanı fotokopisi
Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmiyor.
Nasıl Başvurabilirim?

Başvuru Kanalları

İnternet üzerinden Kredi Şimdi ile başvurabilirsiniz.
SMS ile başvurmak için Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.
Size en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilirsiniz.
444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Evlilik Kredisiyle ilgili sorularınız ve daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan yararlanabilir, Yapı Kredi şubelerindeki müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz.

9 Ekim 2013 Çarşamba

4 Ay Ertelemeli Akbank Kredisi Faiz Oranı ve Limit Bilgileri

Akbank'ın ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyaları her ay yenilenerek devam ediyor. Bu ay boyunca da Akbank'tan ertelemeli kredi kullanmak mümkün. Üstelik erteleme süresi tam 4 ay. Krediyi kullananlar Ekim ayı içinde çektikleri kredinin taksitlerini geri ödemeye Ocak ayında başlıyorlar. Kredinin ertelemeli olmasının yanında daha değişik avantajları da var. Kredi kullanım üst limiti oldukça yüksek ve faiz oranları çok cazip. Kredi kampanyasının diğer aylarda da benzer koşullarla sürmesi bekleniyor. Bu ayki kampanya için son başvuru tarihi Ekim ayının son günü olan 31 Ekim. Ay sonuna kadar başvurular devam ediyor. Bu niteliğiyle kredi bir bayram kredisi olmasının yanısıra mevsimsel bir kredi olma özelliği gösteriyor ve Sonbahar ayının en dikkat çekici kredilerinden biri olma özelliğini sürdürüyor.

Akbank kredi kampanyasında kullanılabilecek kredinin üst limiti ne kadar diye baktığımızda oldukça doyurucu bir rakamla karşılaşıyoruz. Akbank'ın Sonbahar Kredisi için belirlenen maksimum kredi kullanma limiti tam 75.000 TL. Kredinin faiz oranları nedir, hemen onu da söyleyelim: Kredinin faiz oranları % 1.03'den başlıyor ve % 1.08'e kadar olan bir aralıkta seyrediyor. Krediyi kullananlar tüm vadeler için sabit olarak 205 TL kredi kullanım ücreti ödüyorlar. Akbank'ın Sonbahar aylarına özel kredi kampanyasında taksit sayısı ise 60 aya kadar çıkabiliyor. Kredinin maksimum vadesi 60 ay olarak belirlendi.

Hangi vade için ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için bankanın web sitesinde bazı örneklere yer verilmiş. Örnek kredi ve taksit tutarlarını vermek gerekirse; 12 ay taksitli olarak 10.000 Lira kredi kullanılması durumunda 902 TL aylık taksit ödeniyor. Yine 10.000 TL için 36 ay seçeneğine bakarsak aylık taksit tutarının 347 TL'ye düştüğünü görüyoruz. 10.000 TL krediyi 60 ay vadeli kullanmak istersek ödenecek aylık taksit 241 TL oluyor. Kredi kampanyasında 12 ay için % 1.03, 36 ay için % 1.05, 60 ay için % 1.08 faiz oranı uygulanıyor. Kredi kullandırım ücreti ise 205 TL olarak gerçekleşiyor.

Akbank'lı ikizlerin tanıttığı kredi kampanyalarıyla tanıdığımız Sonbahar kredi ürünlerine başvuru yapmak için istenen belgeler ise yine aynı: Kimlik belgesi, gelir belgesi ve son tarihli fatura ya da yerleşim belgesi. Bayram öncesinde büyük ilgi gören Sonbahar kredi kampanyasının bayram sonrasında da aynı talep yoğunluğuyla devam etmesi ve Eylül ve Ekim aylarında devam eden kampanyanın Kasım ayında da aynı koşullarla sürmesi bekleniyor. Ardından gelecek Aralık ayıyla birlikte başlayacak olan Yılbaşı ve Yeni Yıl kredi yarışında Akbank'ın nasıl bir sürprizle karşımıza çıkacağı ise şimdiden merak ediliyor.


8 Ekim 2013 Salı

Kredi kartına yeni kurallar getirildi, yeni dönem başladı

Kred kartlarına ne gibi yeni kuralların getirileceği günlerdir merakla bekleniyordu. Hatta kredi kartı limitlerinin gelirin 4 katıyla sınırlandırılacağı dilden dile geziyordu. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın yaptığı açıklamayla kredi kartı kullanımına yeni sınırlamalar getirilirken yeni bir dönem başlamış oldu.

Ali Babacan yaptığı açıklamada kredi kartlarında yeni kurallaa değinirken "ilk yıl için gelirin iki katı, ikinci ve devam eden yıllar için gelirin 4 katı ile sınırlı olarak limit tahsis edilecek" diye konuştu. Babacan kredi kartında asgari ödemenin de artacağını belirtirken 3 dönem asgari ücreti ödemeyenlerin kartlarının harcamalara kapanacağını açıkladı.

Ali Babacan tasarrufun milli gelire oranının yüzde 12.6 ile tarihin en düşük seviyesinde olduğunu belirtirken "Bu hiç arzu etmediğimiz bir nokta. Tasarruf düzeyi ile cari açık bağlantısı bizim için çok önemli." diye konuştu.

Babacan sözlerine devamla, "kredi karlarında ilk yıl için gelirin iki katı, ikinci ve devam eden yıllar için gelirin 4 katı ile sınırlı olarak limit tahsis edilecek" açıklama yaparken kredi kartında asgari ödeme tutarının da artacağını belirtti. BDDK tarafından yapılan düzenlemede yeni kredi kartlarında ilk yıl asgari ücret oranının yüzde 40'tan aşağı olmayacağını açıkladı.

Babacan bir takvim yılı içinde asgari ödeme tutarının üst üste 3 kez ödenmemesi halinde dönem borcunun tamamı ödeninceye kadar kullanıma kapatılacağını, limit artırımının da yapılmayacağını söyledi.

Babacan sözlerine şöyle devam etti: "Kredi kartlarında ve bazı tüketici kredilerinde ürün bazında taksit sayısına sınır getirilmesi konusundaki çalışmalar devam ediyor. Kredi kartlarında uygulanan borç gelir oranının diğer bireysel kredilere de genişletmesi konusunda çalışıyoruz. Konut kredilerindeki asgari peşinat uygulamasının diğer bireysel kredi alanlarına genişletilmesi konusunda da çalışmalar sürüyor."

7 Ekim 2013 Pazartesi

Odeabank İhtiyaç Kredisi Günde 3 TL'ye 3000 TL

Odeabank Türkiye'ye yaptığı gösterişli girişin ardından krediler alanındaki faaliyetlerine hız verdi. Konut ve Taşıt kredilerinin yanısıra Odeabank'ın odaklandığı tüketici kredilerinin başında ihtiyaç kredileri geliyor. Banka bir yandan şube sayısını yurt çapında hızla yaygınlaştırırken bir yandan da yeni kredi kampanyalarıyla hem cazip kredi fırsatları sunuyor hem de tanınırlığını artırıyor. Odeabank'ın Ekim ayı kredi kampanyası Kurban Bayramı öncesine rastladı. Bu nedenle Odeabank Bayram Kredisi olarak da adlandırılıyor ve tanıtılıyor. Kredi gerçekten de kredi kullanıcılarını bayram ettirecek koşullarla sunuluyor. Kredi kampanyası kapsamında günde 3 TL'ye 3.000 TL ihtiyaç kredi kullanmak mümkün olurken, günde 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi de sunulan bir diğer kredi tutarı seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Odeabank bayram öncesi telaşının artarak devam ettiği bu hafta boyunca bayramla beraber gelen masrafların üstesinden gelmek için uygun koşullarla kredi sunmaya devam ediyor. Odeabank'ın bayram öncesine denk gelen Ekim ayı kredi kampanyasında bir diğer ön plana çıkan unsur ise kredinin 2 ay ertelemeli olarak sunulması. Böylece Ekim ayı içinde Odeabank Bayram Kredisi kullananlar kredi geri ödemelerini 2014 yılında yapmaya başlıyorlar.

Odeabank Bayram Kredisi kampanyası ile kredi kullananlar dosya masrafı ya da kredi kullandırım ve tahsis ücreti gibi isimler altında hiçbir kredi kullanım ücreti ödemiyorlar. Kredi 0 TL dosya masrafı ile kullanılıyor, ödenecek tek tutar çok düşük seviyelerde gerçekleşen hayat sigortası priminden doğan masraf oluyor. Odeabank Masrafsız Bayram Kredisi'nin faiz oranlarını merak edenler için söyleyelim, kampanya süresince uygulanan faiz oranı aylık % 1.25 olacak. Kredi için son başvuru tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı. Bu durumda bayram öncesini kaçırsak bile bayram sonrasında da bu cazip kredi fırsatının devam ettiğini kolaylıkla söyleyebiliriz. Uygun faiz oranıyla ve dosya masrafı ücreti alınmadan sunulan Odeabank Ekim ayı kredisi 48 ay vadeli olarak kullanılabiliyor ve kredi taksitleri 4 yıla yayılan bir sürede geri ödenebiliyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı beyanı ile kolayca yapılabiliyor. Ekim ayı sonuna kadar sürecek kampanyaya katılarak günde 3 TL taksitle 3.000 TL ve günde 5 TL taksitle 5.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kredi taksitleri 48 aya kadar belirlenebiliyor ve ödemelerin başlangıcı 2 ay sonraya ertelenebiliyor. Odeabank Ekim 2013 ihtiyaç kredisi kampanyası için son başvuru tarihi 31 Ekim. 48 taksitle 3.000 TL kredi kullananlar ayda 88 TL gibi çok kolay geri ödenebilir seviyede aylık taksitlerle bütçelerini zorlamadan ödeme yapıyorlar.

5 Ekim 2013 Cumartesi

Dacia Duster Sıfır Faiz 15 Bin Lira Ekim Kampanyası

Ekim ayı boyunca Dacia kampanyaları sürüyor. Dacia Duster sahibi olmak isteyenler için hayallerini gerçekleştirmenin tam zamanı. Bugünlerde Dacia'nın herkesin bakışlarını üzerinde toplayan modeli Duster için mükemmel bir kredi fırsatı var. Dacia bünyesinde kullandırılan kredi ile 15 Bin TL 15 ay vadeli olarak yüzde sıfır faizle kullanılabiliyor. 15.000 TL için 15 ay vadeli % 0 faiz kampanyası Dacia sahibi olma hayali kuran herkesi kolayca Dacia Duster sahibi yapıyor. Dacia Duster modelleri için kampanyada belirlenen başlangıç fiyatı ise 36.640 TL. Aracın fatura bedelinin yüzde seksenine kadar kredi kullanmak mümkün. 15.000 TL'yi geçen ya da 15 aydan uzun süreli kredi kullanmak isteyenler fatura bedelinin % 80'ine kadar düşük faizli kredi kullanabiliyorlar. Uygun şartlarla sunulan kredi aylık % 0.89 faiz oranıyla kullanılıyor.

Dacia Türkiye'nin web sitesini ziyaret edenler ilgili formu doldurarak kendileriyle iletişim kurulmasını sağlayabiliyorlar. Dacia tarafından kısa sürede geri dönüş yapılıyor. İletişim Dacia satın almak isteyen müşterinin tercihine bağlı olarak e-mail, sms, posta ya da telefonla gerçekleştiriliyor.

Dacia Duster gerçek bir arazi aracı olarak tüm dikkatleri her zaman kendisine yöneltmeyi başarıyor. krom kaplama radyatör ızgarası ve çift optikli ön farları aracın mükemmel tasarımında ilk dikkat çeken unsurlar. Bir arazi aracı olmasına rağmen şehir kullanımına da uygun olan Duster şehirde de dikkatleri çekmeyi biliyor. Dacia Duster alanlar sayısız paket ve aksesuar seçenekleriyle değişik fonksiyonlara sahip olarak araçlarını kişisel hale getirebiliyorlar. Dacia Duster maceracı ruh yapısını yansıtan dizaynı ve teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Gerek aracın dış tasarımı, gerekse sağladığı yüksek performans ve sürüş keyfi Dacia Duster'ı her zaman sahip olunmak istenecek araçlar arasında ilk sıralara yükseltiyor.

Ekim aynda Dacia Sandero Ambiance için de özel satış fiyatları uygulanıyor.

2 Ekim 2013 Çarşamba

Yapı Kredi Bankası 0 Faizli Esnaf Kredisi 2014 Ödemeli

Yapı Kredi Bankası'nın Esnaf Kredisi kampanyası yenilenerek sürüyor. 0 faizli kredi imkanı tanıyan Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında daha önceki limitler artırıldı. Buna göre bankanın esnafa yönelik bankacılık hizmetlerinde kolaylık ve avantajlar sağlayan Çam ve Sedir paketlerinden birini alan esnafa 10.000 TL 0 faizli kredi imkanı var. Daha önce 0 faizli kredinin üst limiti 5.000 Lira'ydı. Kredi kampanyasında 12 ay vadeli olarak 0 faizli 10.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kredinin dosya masrafı tutarı ise 500 Lira olarak uygulanıyor. Yapı Kredi'nin esnafa yönelik bankacılık paketlerinden birini satın almayanlar aynı krediyi % 0.49 faiz oranıyla kullanıyorlar.

Kredi kampanyasında 100 Bin TL'ye Esnaf Kredisi'nden faydalanmak mümkün. Tüm kredi vade ve tutarları için 500 Lira sabit dosya masrafı var. 100.000 TL kredi için paket sahiplerine % 0.99, paket sahibi olmayanlara % 1.09 faiz oranları uygulanıyor. Yapı Kredi Bankası'nın esnafa özel kredi kampanyasında maksimum vade 24 ay. Kredi kampanyasında 0 faiz ve indirimli faiz oranlarından 1 Ekim tarihinden sonra bankacılık paketlerinden birini alan esnaf yararlanıyor.

Kredi kampanyasının bir diğer özelliği ise erteleme imkanının tanınması. Kredi taksitlerinin ertelenmesinin mümkün olduğu kampanyada ilk ödemeler 2014 yılında başlıyor. Bayram öncesi ve sonbahar aylarında yaşanacak nakit ihtiyacını sorunsuz aşmak için mükemmel bir kredi çözümü gözüken Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi'nin yine olumlu yorumlar alması bekleniyor. Yapı Kredi Bankası sunduğu bankacılık hizmetleriyle ve bankacılık işlemlerinden oluşan paketleriyle esnafın hayatını kolaylaştırırken düşük maliyetli esnaf kredileriyle de nakit para ihtiyacına çözüm üretiyor. Uygun maliyetli kredi arayan esnafın en çok uğradığı bankların başında bugünlerde Yapı Kredi Bankası geliyor.