26 Kasım 2013 Salı

Finansbank 200 TL Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Finansbank'tan emeklilere 200 TL hediye. Finansbank'ın emeklilere özel hediyeli maaş taşıma kampanyası devam ediyor. Emekli maaşı ödemelerini Finansbank'a taşıyanlar ve 24 ay boyunca emekli maaşını Finansbank'tan almayı taahhüt ederek Kredili Mevduat Hesabı açtıranlara 200 TL hediye var. Kampanyaya katılmak için aylık maaş tutarının en az 500 TL olması gerekiyor. 3 ayda bir maaş alan emekliler için ise 3 aylık maaş tutarının 1.500 TL'nin altında olmaması gerekli.

Emekli maaşı ödemeleri için en az 24 ay süreyle Finansbank'ı tercih edenler Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları koşuluyla 200 TL hediyelerini kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için maaş taşıma için gerekli başvuruyu yapmış olmak ve Finansbank'ın Kredili Mevduat Hesabı olan Ay Sonu Hesabı formunu doldurarak banka şubesine teslim etmiş olmak gerekiyor. Bu işlemleri gerçekleştiren ve 1 Nisan 2014 tarihine kadar ilk emekli maaşını Finansbank'la almış olanlar 200 TL hediyeye hak kazanıyorlar. İlk maaşın yattığı ay içinde 200 TL hediye hesaba yatırılıyor. Kampanyadan kazanılan ödülün geri alınmaması için emekli maaşı ödemelerinin en az 24 ay boyunca Finansbank aracılığıyla gerçekleştirilmeye devam edilmesi gerekli.

Finansbank emeklilere yüzlerini güldürecek avantajlar sunan Emeklilik Paketi'ni öneriyor. Emeklilik Paketi sahipleri Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden hesaplarına ücretsiz ulaşıyorlar. Emekli maaşlarını Finansbank'tan alanlar banka kartlarıyla tüm banka ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekebiliyor ve hesap bakiyelerine bakabiliyorlar.

Finansbank Emekli Paketi kullanıcıları faizsiz ve dosya masrafsız olarak emekli aylıklarının 4 katına ve 2.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Emekli maaşının yatırıldığı mevduat hesabı için herhangi bir hesap ücreti ödenmiyor. Finansbank emeklilere konut ve taşıt kredilerinde de avantajlı oranlar sunuyor. İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılan havale ve EFT işlemlerinden de ücret alınmıyor.

Herkese Aynı Faiz Oranına Son - ING Bank'la Başkasının Yükünü Taşımayın

Başkasının ödemesi gereken faizi size yazmasınlar. 'Hayatta başkasının yükünü taşımam' diyorsanız kredi kullanırken neden başkasının yükünü taşıyorsunuz? 'Sistem böyle' denilerek diğer müşterilerin ödemedikleri kredi borçlarından doğan risk maliyetlerini tüm müşterilere bölüştürerek ödetme devri ING Bank'la sona eriyor. Bundan sonra ING Bank'tan kredi kullanan borcuna sadık kredi müşterileri, ödemelerini zamanında ve aksatmadan yapanlar daha düşük faiz oranlarından yararlanacak. ING Bank'ın yeni ihtiyaç kredisi sistemine göre KKB raporları sağlam olanlar ve belirli bir risk puanını tutturanlar daha düşük faiz oranlarıyla kredi kullanacaklar.

KKB Nedir? Kısa adıyla KKB, açılımıyla Kredi Kayıt Bürosu kredi kullanıcılarının ödeme kayıtlarını tutan bir kuruluş. Devlet tarafından oluşturulan KKB, bankalardan kredi ve kredi kartı kullananların ne kadar kredi ve kart kullanımı yaptıklarını ve ödeme durumlarını kayıt altına alıyor. Sözkonusu kuruluş Kredi Risk Raporu adı altında kredi geçmişi raporu oluşturuyor ve her kredi ve kart müşterisine kredi geçmişlerine göre bir puan veriyor. Kredi Risk Raporu bankalar ve dileyen tüm müşteriler tarafından elde edilebiliyor. Rapor için başvuru yapan kredi kullanıcılarını kendi durumlarıyla ilgili risk raporlarını ve kredi puanlarını öğrenebiliyorlar. Bu rapor ve kredi risk puanı daha sonra kullanılacak krediler için bir fikir verebiliyor. Kredi puanları yüksek olanlar sorunsuz olarak kredi kullanmaya devam edebileceklerini anlayabiliyorlar.

ING Bank KKB Risk Raporunu Nasıl Kullanıyor? ING Bank'ın yeni ihtiyaç kredisi modeline göre KKB Risk Raporu’nda belirtilen kredi skorları 1700 ve üzeri olan kredi müşterileri yeni alacakları kredi için daha düşük faiz oranından yararlanıyorlar. Kredi skoru genel bir skor olduğu için rapor sadece NG Bank'tan alınan değil, tüm bankalardan alınan kredilere göre düzenleniyor. Bu nedenle ING Bank'tan ilk defa kredi alacak olsanız bile kredi skorunuz yüksekse düşük faiz oranından yararlanabiliyorsunuz.

Yeni uygulamaya göre borcuna sadık müşteriler 100.000 TL'ye kadar kredi için başvurularında 18 ay vadeye kadar aylık % 0,79 aylık faiz oranı 79 TL kredi masrafıyla kredi kullanabiliyorlar. 24 - 60 ay vadede ise aylık % 0,99 faiz oranı ve 99 TL kredi masrafı uygulanıyor. Sözkonusu oranlar kredi skoru 1700 ve üzerinde olanlar geçerli.

22 Kasım 2013 Cuma

Odeabank Günde 3 TL'ye 3000 5 TL'ye 5000 Lira Kredi

Odeabank ihtiyaç kredisi kampanyasının süresi uzatıldı. Ekim ayında başlayan kampanya Kasım ayında da devam ediyor. Son tanıtımlarla 'Nakit Hazır' başlığı altında sunulan kampanya yaklaştığımız şu günlerde yeniden start aldı. Odeabank geçen süre içerisinde şube sayısını ve ülke genelindeki hizmet ağını genişletti. Türkiye'nin pek çok önemli şehrinde şube açan Odeabank yepyeni ve cazip bir banka seçeneği olarak Türk halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Son kredi kampanyasında % 1.30 faiz oranı uygulanırken 3.000 TL kredi için aylık ödenecek taksit tutarı 89 Lira olarak gerçekleşiyor. Bu da 48 ay vadede günlük 3 TL ödeme anlamına geliyor. 3.000 TL kredi için ödenecek dosya masrafı 130 TL olurken, sigorta ve vergiler dahil toplam masraf tutarı 153 Lira olarak hesaplanıyor. Günde 3 TL'ye 3.000 TL, 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası Kasım ayında devam ediyor. Büyük ilgi gören ve olumlu yorumlar alan kredi kampanyasının yeni yıl kredi kampanyasına dönüşmesi arzu ediliyor.

Odeabank'ın çok özel koşullara sahip son kredi kampanyasıyla 48 ay vadeli 3.000 TL kredi kullananlar ayda sadece 89 TL taksit ödüyorlar. Odeabank kredi kampanyasını kaçırmamak için acele etmek ve en yakın Odeabank şubesine uğramak gerekiyor.

Odeabank'ın ses getiren diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları da devam ediyor. Öğretmenler gününe özel düzenlenen kredi kampanyasıyla öğretmenler için cazip oranlar sunuluyor. Odeabank'ta kamu çalışanları için maaşın 20 katına kadar kredi kullanma olanağı sunuluyor. Diğer bankalardaki kredi ve kart borçları daha uygun koşullarla Odeabank'a transfer edilebiliyor.

21 Kasım 2013 Perşembe

Denizbank 250 TL Bonus Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Denizbank'ın Ekim ayında başlayan emekli maaşını taşıyana 250 TL bonus kampanyası devam ediyor. 30 Kasım tarihine kadar maaş taşıma başvurusu yaparak, 31 Ocak tarihine kadar maaşlarını Denizbank'tan almaya başlayan emekliler 250 TL'ye kadar bonus hediyesi kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için emekli maaşı taşıma işlemi için başvuru yapanların aynı zamanda Denizbank Bonus kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapmaları da gerekiyor. Halihazırda Deniz Bonus ve Kurtaran Hesap sahibi olanlar da 31 Ocak tarihine kadar maaş taşıma işlemlerini yapmaları durumunda kampanyaya katılabiliyorlar.

Denizbank'a maaş taşıma işlemini gerçekleştiren ve Deniz Bonus ve Kurtaran Hesap sahibi olan emekliler hemen 100 TL bonus kazanıyorlar. Bunu ardından Bonus Kart'la bir yıl içinde yapılacak market harcamalarından da toplamda 150 TL'ye kadar bonus kazanma fırsatı var. Maaş taşıma kampanyasından yararlananlar toplamda 250 TL bonus hediyesi kazanmış oluyorlar. Bir yıl içinde yapılacak market alışverişlerinden alışveriş tutarının % 10'u tutarında bonus kazanılıyor. Aylık kazanılacak bonus tutarı en fazla 30 TL, yıllık kazanılacak bonus tutarı ise 150 TL olabiliyor.

Emekli maaşı ödemelerini Denizbank'a taşımak isteyenler isterlerse banka değişikliği için Denizbank şubelerine başvuru yapabiliyor. Kendilerine öel Şifreyle e-devlet sitesine girenler emekli maaşı taşıma işlemini bu site üzerinden kendileri de yapabiliyorlar. kendi başlarına da yapabiliyorlar. E-devlet şifresi küçük bir bedel karşılığında PTT işyerlerinden kolayca alınabiliyor. Denizbank emekli maaşı taşıma kampanyası için tüm SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri başvuru yapabiliyorlar.

Denizbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi fırsatları sunmaya devam ediyor. Emekli kredisi geri ödemeleri aylık ya da 3 ayda bir gerçekleştirilebiliyor. Denizbank Kurtaran Hesap ise acil durumlarda nakit kullanma imkanı sağlıyor. Emekli maaşını Deniz’den alan emekliler yıllık aidat ve hesap işletim ücreti ödemiyorlar. İnternetten yapılan EFT işlemleri için de ücret alınmıyor. Denizbank'ın emekli müşterilerine özel sağlık alanında sunduğu imkanlar ve kampanyalar var.

20 Kasım 2013 Çarşamba

Denizbank 12 Taksitli 1500 TL Nakit Avans Yüzde 0 Faizli

Denizbank Bonus kart sahiplerine sağlanan avantajlar bitmek bilmiyor. Alışverişlerde pek çok imkan sağlayan ve bol bol Bonus kazandıran kart nakit avans kullanımı açısından da cazip fırsatlar sunuyor. Deniz Bonus kredi kartıyla 12 taksitli olarak 0 faizli 1.500 TL nakit avans kullanmak mümkün. Faiz ödemeden 12 taksitle 1.500 TL nakit avans için son tarih 31 Aralık. Nakit avans kullananlar 150 TL komisyon ödüyorlar.

SMS kanalıyla başvuru yapanlar tek SMS ile nakit avanslarını hesaplarına aktarabiliyorlar. Bunun ardından sadece en yakın ATM'ye gidip hesaptaki parayı çekmek kalıyor. Şubede beklemeden, bir tek SMS göndererek taksitli ya da tek seferde geri ödemeli olarak nakit avans çekmek mümkün. Kredi kartının nakit avans limitlerini aşmamak koşuluyla 10.000 TL'ye kadar nakit avans kullanmak mümkün. Bu arada bankanın ATM'lerdeki günlük çekim limitlerini de dikkate almak gerekiyor.

12 taksitli 1.500 TL faizsiz nakit avans kullanmak isteyenler için son trih 31 Aralık. Bu tarihe kadar cep telefonlarından PARA yazıp bir boşluk bırakarak Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve talep edilen tutarı yazarak 3280’e SMS göndermek gerekiyor. SMS ile nakit avans başvurularının bankada kart sahibi adına kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekiyor.

SMS atarak başvuru imkanının yanında ATM, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla da nakit avans ve taksitli nakit avans kullanmak mümkün. Ancak 0 faizli ve 12 taksitli 1.500 TL nakit avans kampanyası sadece SMS kanalıyla yapılan başvurularda geçerli.

Taksitli nakit avans yerine tek seferde geri ödemeli nakit avans çekmek de mümkün. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin NAKİT yazıp kartlarının son 6 hanesini ve çekmek istedikleri tutarı ekleyerek 3280’e SMS göndermeleri gerekiyor.

Mesajın bankaya ulaşmasının ardından cep telefonuna bankadan bir mesaj geliyor. Bu mesajda kullandırılacak avans tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgileri yazılı oluyor. Sözkonusu tutar ve hesap bilgilerini kabul edenlerin KABUL yazıp aynı numaraya kısa mesaj göndermesinin ardından mesajda yazılı olan tutar müşterinin banka hesabına yatırılıyor. KABUL mesajının gönderilmemesi durumunda ise başvuru geçersiz sayılıyor.

65 Yaş Üzerine Kredi ING Bank'ta Hayat Sigortasız 36 Ay Vadeli

Bankalar kredi kullandırırken müşterilerinin belirli bir yaşın altında olmaları koşulu arıyorlar. Bu yaş genellikle 65 oluyor. 65 yaşın üzerindeyseniz bir bankadan kredi kullanmanız neredeyse imkansız, çünkü bankalar belirli bir yaşın üzerindeki kişilere ya kredi kullandırmıyor ya da bu konuda isteksiz davranıyorlar. Her konuda 'eski köye yeni adet' getrien ING Bank diğer bankacılık alanlarında olduğu gibi kredi yaş sınırı konusunda da bilinenleri değiştiriyor ve devrim niteliğinde bir yenilik yapıyor. ING Bank'ta 65 yaş üzerindekilerin de kredi kullanmaları mümkün. Kredi kullanmak isteyenlerden hayat sigortası yaptırmaları istenmiyor.

Sadece yaşları 65 ve üzeri olanların yararlanabilecekleri bu eşsiz kredi fırsatı ile 36 aya kadar ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredi vade aralığı 12 ay ile 36 ay arasında. En az 12 ay vadeli, en fazla 36 ay vadeli olmak üzere kredi kullanmak mümkün. 65 yaş ve üzerindekiler ING Bank'tan 15.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredi ürünü için uygulanan aylık faiz oranı % 1.63. Kredi kullananlar dosya masrafı olarak 75 TL, istihbarat ücreti olarak 20 TL ödüyorlar. Hayat sigortası yapılmadan kullanılabilen kredi ile 65 yaş ve üzerinde olanlar da istedikleri gibi bir ihtiyaç kredisi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. 12 ay ile 36 ay arasındaki vadelerde geri ödeme imkanının sağlandığı 65 yaş ve üzerindekilere özel krediden yararlananlar bankalarda kredi arama sorununu kökünden hallediyorlar ve kredi ihtiyaçları için kalıcı bir çözüm sağlamış oluyorlar.

ING Bank'ın her yaştaki, her meslek grubundaki kredi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışanların yanında emekliler için de düzenlenen cazip kampanyalar var. Kamu çalışanlarına, maaş müşterilerine, özel sektör çalışanlarına, bankcılık sektöründe çalışanlara ve serbest meslek sahipleri özel cazip kredi kampanyaları devam ediyor. Banka Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için de cazip bir kredi kampanyasını sürdürüyor.

50 Bin Lira Kredi Finansbank'ta Esnafı Bekliyor

Televizyon reklamını izlemeye başladığımız yeni Kobi Para Cepte kampanyasıyla 50 Bin Lira kredi Finansbank'ta esnafı bekliyor. Üstelik sabahtan sms atanlar aynı gün içinde krediyi alıyorlar. Kısa mesaj göndererek ön onayın alındığı kredi kampanyasında düşük faiz oranlarıyla 50 Bin TL'ye kadar hemen kredi kullanmak mümkün. Sabah kredi başvurusu yapanlar aynı gün içinde kredilerine kavuşuyorlar. Finansbank Kobi Para Cepte'nin son kampanyasına katılarak 50.000 TL'ye kadar esnaf ve kobi kredisi kullanmak için başvuru yapmak çok kolay. 50 Bin Liraya kadar aynı gün kredi Finansbank'ta kullanıcısı olan esnaf ve kobileri bekliyor.

Cep telefonundan kısa mesaj göndererek başvuru yapmak için TC kimlik numarasını 7646'ya göndermek yetiyor. Cepten yapılan hızlı kredi başvurusu süreci hızlandırıyor. Banka tarafından gönderilen ve ön onay niteliği taşıyan yanıt mesajının ardından gerekli evraklarla birlikte en yakın Finansbank şubesinin kapısından içeri girmek yeterli. Kredi başvuru mesajının firma sahibi ya da firma ortağının kimlik numarası yazılarak yapılması gerekiyor.

Sabah yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde değerlendiriliyor ve sonuçlandırılıyor. Böylece esnaf kredi başvurusu yaptığı gün kredisini kullanmış oluyor. Yıllık cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler kampanyaya başvuru yapabiliyorlar.

Kampanya kapsamında kredi başvurusu yapmak isteyen kobi ve esnaftan istenen belgeler ise şunlar: Şahıs firması olanlardan kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi, esnaf sicil kayıt beyannamesi ya da oda kayıt belgesi talep ediliyor. Limited ve Anonim Şirketlerin başvuru yapmaları haline ise kendilerinden ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri / beyannamesi, kayıtlı olunan Ticaret Odasından alınmış son döneme ait Ticaret Sicil Belgesi ya da Faaliyet Belgesi ve Oda Kayıt Belgesi, şirketin ortaklık ve son sermaye yapısını gösteren, kuruluş ve ünvan bilgilerinin bulunduğu Ticaret Sicil Gazetesi.

19 Kasım 2013 Salı

Odeabank Axess Kredi Kartı ile Ne İstersen Bank'O Sende

Odeabank'ın yeni kredi kartı Axess yeni müşterilerine yepyeni bir kampanyayla merhaba diyor: Ne İstersen Bank'O Sende. Hemen Bank'O Card Axess sahibi olmak için başvuru yapanlar Hoş Geldiniz Paketi'yle çok cazip fırsatlardan yararlanıyor. Üstelik sadece 1 TL karşılığında. İlk etapta 100 bin Bank'O Card Axess kullanıcısı rakamına ulaşmayı hedefleyen Odeabank Ne İstersen Bank'O Sende kampanyasıyla üç ayrı avantaj sunuyor. Buna göre Odeabank Axess kredi kartıyla tanışanlar ilk alışverişlerinde 50 TL chip-para kazanıyorlar. Bunun yanında Odeabank Axess Bank'O Card ile 12 aya kadar vadeli faizsiz masrafsız, bedava 1.000 TL Taksitli Avans fırsatı var. Üçüncü sunulan avantaj ise 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit yapma imkanı. Yurt içinde ya da yurt dışında yapılan tüm peşin alışverişler kampanyadan yararlanabiliyor.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında bu üç ayrıcalıklı fırsattan yararlanmak için 1 TL kampanya ücreti ödemek yeterli. Kampanya ücreti kart kullanımına başlandıktan sonra kesilecek ilk hesap özetine yansıtılıyor.

50 TL chip-para fırsatından yararlanmak için kartın onaylandığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde Bank'O Card Axess kullanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Yurt içinde yapılan ilk alışveriş tutarı kadar chip-para kazanılıyor. En fazla 50 TL chip-para kazanmak mümkün oluyor. İlk ekstredeki görülebilecek olan hoş geldin ödülü chip-paranın karta yüklendiği tarihten itibaren 30 gün içinde harcanması gerekiyor.

Odeabank Axess 1.000 TL Taksitli Avans kampanyası ile 3-12 ay vadeli toplam 1.000 TL ücretsiz ve faizsiz taksitli avans kullanmak mümkün oluyor. 1.000 TL'nin üzerindeki taksitli nakit avans kullanımlarında güncel faiz oranları uygulanıyor. Kartın kullanılabilir nakit avans limiti içinde aynı gün en az 100 TL ve en fazla 15.000 TL taksitli avans kullanmak mümkün oluyor.
​​​

Akbank Öğretmenler Günü Kredisi 0.99 Faiz ve 4 Ay Erteleme

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesine Akbank cazip koşullarla kredi kullandırıyor. Akbank Öğretmenler Günü Kredisi kampanyası kapsamında aylık % 0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla anında ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Sadece öğretmenlere özel kredi kampanyası için son başvuru tarihi 29 Kasım. Tüm öğretmenler Akbank’tan 75.000 TL’ye kadar nakit kredi alabiliyorlar. Geri ödemeler 60 aya varan vadelerle yapılıyor. Dileyen öğretmenlerimiz 4 ay erteleme seçeneğini tercih ederek geri ödemelerini gelecek yılın Mart ayında yapmaya başlıyorlar.

Öğretmenlere özel indirimli ihtiyaç kredisi kampanyasında 12 ay vade için % 0.99 faiz oranı uygulanıyor. 12 ayın üstündeki vadelerde ise aylık % 1.02 faiz oranı ve standart 102 TL kredi kullandırım ücreti ile Öğretmenler Günü Kredisi kullanmak mümkün. Yıllık sigorta bedeli ise kredi tutarının yüzde 1'i civarında gerçekleşiyor. Taksit ödemelerini 4 ay ertelemeyi seçen öğretmenler ise ödemelerine Mart ayında başlıyorlar. 48 ayın üstündeki vadeler sadece bordrolu çalışanlar için geçerli.

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenler en yakın Akbank Şubesine giderek sadece nüfus cüzdanı ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusu hemen sonuçlandırılıyor.

Maksimum 75.000 TL’ye kadar kullanılabilen kredide gelir belgesiz kullandırım 50.000 TL’ye kadar geçerli. Öğretmenler Günü Kredisi kefilsiz olarak kullandırılıyor. Kampanyadan yararlanarak başvuru yapmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli. Banka tarafından bilgilendirilmek isteyenler bankanın geri dönüşünü sağlamak için Akbank web sitesindeki kısa form doldurarak iletişim bilgilerini bırakabiliyorlar. Öğretmenler Günü'ne özel kredi fırsatından yararlanmak için son gün 29 Kasım.

18 Kasım 2013 Pazartesi

Borcuna Sadık Müşteriye Düşük Faizli Kredi ING Bank'tan

ING Bank yeni ihtiyaç kredisi ile herkese aynı faiz oranı uygulanmasına son veriyor. ING Bank'ın yeni kredi anlayışı borcuna sadık olan müşterileri düşük faizle ödüllendirme anlayışına dayanıyor. Bu yepyeni ve devrim niteliğindeki anlayışa göre Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu skoruna göre kişiye özel farklı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün olacak. Banka KKB raporuna göre kredi borçlarını düzenli ödeyen ve risk oluşturmayan müşterilerine kişiye özel fiyat teklifleri sunuyor. ING Bank'ın düşük faizli kredi teklifi KKB Risk Raporu’na göre kredi skoru 1700 ve üzeri olan kredi müşterileri için geçerli oluyor. Rapor sadece ING Bank'tan değil, diğer tüm bankalardan kullanılan daha önceki kredilerle ilgili skor oluşturuyor. Bu nedenle ING'nin bu yeni kredi konseptinden sadece daha önce ING'den kredi kullanan değil, diğer bankalardan da kredi kullananlar ve iyi bir kredi geçmişi olanlar yararlanabiliyorlar.

Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu tüm bankalardaki kredi ve kredi kartı limitleri ve geçmiş ödeme performansıyla ilgili kişisel bilgiler sunuyor ve kredi geçmişine göre her kredi müşterisi için bir kredi skoru belirleniyor. Kredi Risk Raporu ING Bank'ın İnternet Şubesi ve Cep Şubesi aracılığıyla öğrenilebiliyor.

Borcuna sadık kredi müşterilerine özel faiz ve masraf oranının uygulanmasıyla tüm müşterilerin oluşturduğu toplam riskle oluşturulan yüksek faiz ve maliyet oranları risk skorları düşük olan müşterilere yansıtılmamış oluyor. Böylece borcunu düzenli ödeyen müşteriler sadece kendi kredi ve kart geçmişleriyle değerlendiriliyor ve düşük faiz oranlarıyla destekleniyor.

Borcuna sadık müşterilere özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler 100.000 TL'ye kadar kredi için başvuru yapabiliyorlar. KKB raporları ve kredi geçmişleri olumlu olanlar ve 1700'den yukarı kredi skoruna sahip olanlar risksiz ya da düşük riskli kredi kullanıcısı olarak değerlendiriliyor. Bu konumdaki kredi müşterileri 18 ay vadeye kadar aylık % 0,79 aylık faiz oranı 79 TL kredi masrafıyla kredi kullanabiliyorlar. ING Bank kredi geçmişi olumlu olan başvuru sahiplerine 24 - 60 ay vadede aylık % 0,99 faiz oranı ve 99 TL kredi masrafıyla ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Kredi başvurularından 20 TL istihbarat ücreti uygulanıyor. ING Bank'ın Türkiye'de bir ilk olan uygulamasının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Aynı Gün Esnaf Kredisi Finansbank'ta TC Kimlik Numarasını 7646'ya SMS At

50.000 TL kredi Finansbank'ta esnafı bekliyor. Televizyon reklamlarıyla kredi piyasasına etkileyici bir giriş yapan kampanya gerçekten çok cazip gözüküyor. Aynı gün içinde kredi kullanma imkanı var. Üstelik kredinin üst limiti oldukça doyurucu bir rakam. Tam 50.000 TL. Kobi Para Cepte kampanyalarının parçası olarak düzenlenen bu yeni kredi kampanyasıyla esnaf ve kobiler nakit sorunlarını aşmak konusunda yeni bir kaynağa ulaşıyor ve derin bir nefes alıyor. Esnaf ve kobilere yönelik olarak düzenlenen kredi kampanyasında düşük faiz oranları uygulanıyor.

50 bin Liraya kadar kredi kullanmak isteyen esnaf ve kobilerin yapması gereken şey çok basit: TC kimlik numaralarını yazarak 7646'ya kısa mesaj olarak göndermek. Hızlı başvuru hattı olarak düzenlenen numaraya SMS atarak başvuru yapmak kredi başvurusu inceleme sürecini hızlandırıyor. Kimlik numarası olarak işletme sahibinin ya da ortağının kendi kimlik numarasının yazılması gerekiyor. Cep telefonuyla SMS atarak yapılan kredi başvurusunun ardından çok kısa süre içinde yine aynı numaraya kredi başvuru sonucu geliyor. Gelen cevap olumlu ise bu cevap ön onay niteliğini taşıyor, ancak başvuru sürecini hızlandırıcı etki yapıyor. Çünkü ön onayı aldıktan sonra gerekli evraklarla Finansbank şubelerine gidenler aynı gün içinde kredilerini kullanabiliyorlar. Sabah saatlerinde ön onay mesajı ve eksiksiz belgelerle en yakındaki herhangi bir Finansbank şubesine gidenler kredi başvurularını hemen tamamlayarak aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar. Esnafa ve kobilere yönelik olarak kullandırılan kredi, ticari kredi niteliğini taşıyor. Ön onay alınmış olsa bile kredi konusunda son kararı verme yetkisi banka şubesinde bulunuyor.

Esnafa ve kobilere hızlı ve kolay bir nakit imkanı sağlayan kampanyadan yıllık ciroları 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler yararlanabiliyorlar. Yeniden hatırlatmak gerekirse kredi kampanyasında kullanılabilecek üst kredi sınırı 50.000 TL. Kredi başvurusu için TC kimlik numarasının yazılarak 7646 numaralı başvuru hattına SMS atılması yeterli oluyor. Evrakları eksiksiz olarak sabah saatlerinde Finansbank şubelerine gidenler şubenin kredi vermeyi onaylaması durumunda aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar. Finansbank cazip kredi kampanylarıyla yalnız esnafa değil toplumun tüm kesimlerine desteğini sürdürüyor.

15 Kasım 2013 Cuma

Emekliye Uzun Vadeli Masrafsız Kredi Şekerbank'ta

Şekerbank sonbahar aylarına özel SGK emeklilerine kredi kampanyasına devam ediyor. Emekliler için düzenlenen kredi kampanyası masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanma imkanı getiriyor. Emekliye Sonbahar Kredisi kampanyası ile tüm Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emeklileri 50.000 TL’ye kadar kredi çekebiliyorlar. Akla gelebilecek tüm ihtiyaçlar için kullanılabilecek kredide dosya masrafı yok. Kampanyanın diğer artıları ise 3 ay erteleme seçeneği olması ve uzun vadeleri. Kampanyadan kredi kullanan emekliler 60 ay vadeye kadar geri ödeme tercihi yapabiliyorlar.

Bankanın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında maksimum limit 50.000 TL olarak belirlendi. Kredi vadesi ise maksimum 60 ay. Kuşkusuz 3 ay, 12 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay gibi farklı vade seçenekleri ile kredi çekmek mümkün. Kampanyada uygulanan faiz oranı vadeye göre değişmiyor. 3 ay ile 60 ay arasındaki tüm vadelerde uygulanan aylık faiz oranı % 1.19 olarak belirlendi. Dosya masrafı olmayan kampanyada dileyenler 3 ay taksit erteleme seçeneği ile geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar.

Türkiye'nin en eski ve saygın bankalarından biri olan Şekerbank'ın emeklilere özel kredi kampanyasından kredi kullanmak isteyen ve ne ödeyeceklerini merak edenlere birkaç örnek verelim. Kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi kullanan emekliler aylık 249 TL taksit ödüyorlar. Vade uzun ve faiz oranı düşük olduğu için, üstelik dosya masrafı da olmaması sebebiyle ödenecek aylık taksitler çok düşük ve kolay karşılanabilir rakamlarda oluşuyor. Yine emeklilere özel bu cazip kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanacak olan emekliler aylık 1.257 TL taksitle geri ödeme yapıyorlar.

Şekerbank’ın web sitesine giriş yapanlar kredi hesaplama aracını kullanarak hangi tutarda kredi için ne kadar taksit ödeyeceklerini kolaylıkla hesaplayabiliyorlar. Şekerbank'ın bu yıl olduğu gibi 2014 yılında da çalışan ya da emekli tüm kesimlerin yanında olması ve uygun koşullarla sunduğu kredi kampanyalarını sürdürmesi bekleniyor. Bankanın yeni yıl için nasıl bir kredi kampanyası düzenleyeceği ise şimdiden merak konusu.

14 Kasım 2013 Perşembe

Odeabank Kredi Kartı Başvuru Yolları

Bankacılık sektörümüze hızlı bir giriş yapan Odeabank son dönemlerde kredi kartı Bank’O Card ile ön plana çıkıyor. Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak çok kolay. Odeabank'ın kredi kartı olan Bank’O Card kullanıcıları yıllık aidat ya da üyüelik ücreti gibi isimler altında hiçbir ücret ödemiyorlar. Son zamanlarda Türkiye'nin en popüler kredi kartlarından biri olmaya aday olan Bank'O Card için sayısız başvuru yolu seçeneği var. Odeabank kredi kartını tercih edenler yıllık üyelik ücreti ödemeyerek kart ücretinden kurtuluyorlar ve bu ücret ceplerinde kalmış oluyor.

Odeabank kredi kartı başvurusu değişik kanallardan kolayca yapılabiliyor. Cep telefonu ile başvuru yapmak için BANKO yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı 8444’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Ev ya da işyeri telefonunu kullanarak da Odeabank kredi kartı başvurusu yapılabiliyor. Telefondan kart başvurusu yapmak için Odeabank İletişim Merkezi'ni aramak yeterli. Aranması gereken numara 444 8 444.

İnternet üzerinden de Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak mümkün. Bunun için Odeabank'ın web sitesinde yer alan kredi kartı başvuru formunu doldurmak ve online olarak göndermek gerekiyor. Kuşkusuz en klasik yol olan şubeye giderek kredi kartı başvurusu yapmak da mümkün. Bunun için en yakındaki Odeabank şubesinin kapısından içeriye adım atmak yeterli.

Odeabank kredi kartı başvuruları hangi kanaldan yapılırsa yapılsın mümkün olan en kısa süre içinde değerlendiriliyor ve sonuçlandırılıyor. Türkiye'nin yeni kredi kartı Odeabank Bank'O Card ile tanışanlar pek çok avantajdan yararlanıyorlar. Taksit ve indirim fırsatları hız kesmeden sürüyor. Taksit ödemeleri ilerideki aylara ertelenebiliyor. Bank'O Card'larını kullanarak elektronik eşya alanlar 10 taksit yaptırabiliyorlar.

Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card nakit avans ya da taksitli nakit avans çekme fırsatı da sunuyor. En düşük maliyetle sunulan avans imkanı bütçelerini rahatlatmak ve belgesiz, başvurusuz çabuk kredi kullanmak isteyen kart sahipleri için iyi bir fırsat oluşturuyor. Odeabank şube sayısını her geçen gün artırarak Türkiye'deki hızlı büyümesine devam ediyor.

Sinpaş Liva Projesi Günde 33 TL Taksitle Ev Alma Fırsatı

Sinpaş Liva projesi günde 33 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda gelişen ve cazibe merkezi olmaya aday bölgelerden biri olan Sultanbeyli’de yükselen Sinpaş Liva'da uygun taksitlerle konut satın almak mümkün. Hemen teslim imkanı da sunan ve bitmiş konutların yer aldığı Liva Turkuaz'da 1+1 daireler günde 33 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor. Proje kapsamında yer alan 2+1 daireler günde 61 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını beklerken, 3+1 dairelere günde 78 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Proje kapsamındaki daireler 53 metrekare ile 214 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip.

Sinpaş Yapı'nın iddialı projelerinden biri olan Liva Turkuaz, TEM bağlantı yollarının yakınında, üçüncü köprü ve metro projesi ile değer kazanmasına kesin gözüyle bakılan bir bölgede bulunuyor. Köprü ve metro projelerinin tamamlanmasıyla İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri olan olacak olan Sultanbeyli’de inşa edilen Liva Turkuaz, günde sadece 33 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Evlerin dekorasyonlu olması ve sunulan uzun vadeli geri ödeme kolaylığı projenin diğer artıları arasında sayılabilir.

Projenin ilk etabı Eylül ayında tamamlandı ve konutların teslimine başlandı. Sınırlı sayıda hazır konut yeni sahiplerini bekliyor. Sinpaş Liva'nın inşaatı devam eden 2. etabı ise gölet manzaralı ve çevre peyzajına sahip panoramik manzaralı konutlardan oluşuyor.

Proje geniş sosyal imkanlar sunuyor. Bunlardan biri olan Hobi Akademisi çocukların güvenle gidebilecekleri, anne babaların ise iyi vakit geçirecekleri bir sosyal alan olarak tasarlanıyor. Liva Hobi Akademisi’nde yabancı dil eğitimleri, spor, resim ve yemek kursları verilerek hayata renk katılacak. 17 bin metrekarenin üzerinde yeşil alana sahip olan projenin sunduğu diğer sosyal olanaklar arasında yüzme havuzları, squash salonu, Türk hamamı, sauna, cafeler ve kış bahçeleri, çocuk oyun alanları ve biyolojik gölet bulunuyor.

ING Bank Mini Kredi 5.000 TL'ye Kadar % 0,37 Faiz Oranı ile

ING Bank küçük tutarlardaki kredi ihtiyaçları için kolay alınan, kolay geri ödenen Mini Kredi kampanyalarını sürdürüyor. Kredi düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Uygun koşullarla anında alınabilecek ihtiyaç kredisi arayanlar için ING Bank Mini Kredi çok cazip bir fırsat. Uygun taksitlerle geri ödeme imkanı sunan ING Bank Mini Kredi ile 5.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak mümkün. 12 ay vade için 5.000 TL'ye kadar uygulanan faiz oranı ise sadece % 0,37. ING Bank Mini Kredi 300 TL dosya masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti ödeyerek hemen kullanılabiliyor.

ING Bank acil para ihtiyaçları için pratik bir kredi çözümü arayanlar için sunduğu Mini Kredi ile yormadan, üzmeden kredi kullandırıyor. Pratik, hızlı ve düşük maliyetli bir kredi seçeneği olan Mini Kredi 3 ay ile 12 ay arasındaki vadelerde alınabiliyor. ING Bank'a yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor ve kredi kullanıma hazır hale geliyor. Sabah saatlerinde ve eksiksiz olarak yapılan başvuruyla aynı gün içinde kredi kullanmak mümkün oluyor.

ING Bank'ın diğer kredi kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Son kampanyalar arasında Düşük Masraflı Kredi kampanyası dikkat çekiyor. Kampanya ile % 1,29 faiz oranı ve 99 TL dosya masrafıyla 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyada 60 aya kadar vadelerde taksitlendirme yapmak mümkün. ING Bank'ın bir diğer popüler ihtiyaç kredisi ING Taze Kredi ise çok değişik bir konsepte sahip. ING Taze Kredi Migros Mağazaları'nda hemen kullanılabiliyor. Kredi masrafsız ve kesintisiz olarak 15.000 TL'ye kadar üst limite sahip. ING Bank'ın PTT işirliğiyle gerçekleştirdiği Kredi Postam ise PTT işyerlerinde kullanılabiliyor. Hayat sigortası yaptırma şartının aranmadığı Kredi Postam ile 30.000 TL'ye kadar kredi çekmek mümkün. Kredi Postam başvuruları PTT işyerlerinden yapılıyor. Geri ödemeler de yine PTT şubelerine yapılıyor. ING Bank'ın şubelerinin bulunmadığı yerlerde hayatı kolaylaştıran bir çözüm sunan Kredi Postam, ING Bank ve PTT işbirliğinin getirdiği son hizmetlerden biri.

Yurtdışında Yaşayanlara Konut Kredisi Garanti Gurbetçi Mortgage ile

Garanti Bankası yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için yepyeni bir konut kredisi ürünü geliştirdi. Gurbetçi Mortgage adı verilen konut kredisi sistemiyle Türkiye'de konut satın almak yurtdışında ikamet eden Türk vatandaşları cazip koşullarla konut kredisi kullanıyorlar. Almanya, Hollanda, Avusturya, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinden birinde ya da ABD'de, Kanada'da, Avustralya'da, kısacası dünyanın neresinde olursanız olun Garanti Mortgage ile Türkiye'den ev satın almak için uygun koşullarla kredi kullanabilirsiniz.

Gurbetçi Mortgage diğer kredilere göre önemli artılara sahip. 2008 krizi sonrası yapılan düzenlemelerle Türkiye'de yerleşik olan Türk vatandaşları sadece Türk Lirası cinsinden kredi kullanabiliyorlar. Gurbetçi Mortgage ise TL'nin yanında Euro, USD ve GBP para cinsleriyle konut kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Kredi ürününün sunduğu bir başka avantaj ise uzun vadelerle kredi kullanma imkanı tanıması. Türkiye'deki bankalar genellikle ortalama olarak 120 ay vadeli olarak mortgage kullandırıyorlar. Oysa Garanti Bankası Gurbetçi Mortgage ile 240 aya kadar konut kredisi kullanmak mümkün. Bu da 20 yıla varan vadeler anlamına geliyor ki Türk bankacılık piyasası açısından oldukça uzun bir vade olarak tanımlanabilir.

Yutdışında yerleşmiş olan ve orada yaşayan Türklerin Türkiye'deki ev alımları için kullanılabilen Garanti Gurbetçi Mortgage kullanılabilecek maksimum kredi limitiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Gurbetçilerimiz 500.000 TL'ye ya da buna eşdeğer döviz miktarına kadar konut kredisi alabiliyorlar. Türkiye'de kullandırılan konut kredisi tutarlarının oldukça üstünde bir rakam olan sözkonusu tutar Garanti Gurbetçi Mrtgage'in sunduğu bir diğer avantaj.

Garanti Bankası'ndan konut kredisi alan gurbetçiler geri ödeme planını kendileri oluşturuyorlar. Kredi geri ödemelerinde uygulanacak faiz tipi sabit faiz ya da değişken faiz olarak tercih edilebiliyor. Garanti Bankası'nın yurtdışı yerleşik TC vatandaşlarına sunduğu kredi sadece mesken alımı amacıyla gerçek kişiler tarafından kullanılabiliyor.

Konutun ekspertiz değerinin % 65'ine kadar kredi kullanmak mümkün. Ekspertiz değeri banka tarafından görevlendirilen uzmanlarca değerlendirme yapılarak belirleniyor. Kredi kullanılacak konutun tamamlanmış olması ya da yurtdışında yerleşik kişiler için yapılan projelerden olması gerekiyor.

Eski Köye Yeni Adet Vade Beklemeye Son ING Turuncu Hesap

Bugünlerde televizyon reklamlarıyla yeniden ekranlarımıza konuk olan ING Bank Turuncu Hesap 'eski köye yeni adet, vade beklemeye son' sloganıyla tanıtımlarına devam ediyor. Vade derdi olmadan kazandıran ING Bank Turuncu Hesap 'hayatta beklemem' diyenler için günlük faiz getirisi sunuyor. Bir vadeli mevduat hesabı gibi faiz kazandıran ancak vadesiz mevduat hesabı gibi pek çok bankacılık işlemi yapmaya imkan tanıyan ING Turuncu Hesap günlük faiz getirisi kazandırıyor.

Eski köye yeni adet getiren Turuncu Hesap'la tanışanlar hesap açtırmalarının ardından ilk 60 gün boyunca % 9.50 Hoş Geldin Faizi oranlarından yararlanarak getiri elde ediyorlar. İlk 60 günlük dönemden sonra da yüksek düzeylerde faiz getirisi elde ediliyor. İlk ayın ardından 50.000 TL'ye kadar olan tutarlarda % 8.00 oranında, 50.000 TL'nin üzerindeki tutarlarda % 8.25 oranında piyasa şartlarının oldukça üstünde faiz geliri kazanılıyor. Açıklanan faiz oranları yıllık ve brüt faiz getirilerini ifade ediyor. Hoş geldin faizi ve avantajlı faiz oranları 100.000 TL'ye kadar olan tutarlar için geçerli oluyor.

ING Bank Turuncu Hesap'a istenildiği zaman para yatırılıyor ya da hesaptan para çekilebiliyor. İnternet Şubesi ve Telefon Bankacılığı’ndan yapılan EFT ve havale gibi bankacılık işlemleri vadesiz bir hesap gibi kolaylıkla yapılabiliyor. Üstelik EFT ve havale işlemleri için ücret ödenmiyor. Hesap açmak için herhangi bir alt limit bulunmayan Turuncu Hesap'ta faiz gecelik işliyor ve günlük olarak hesabınıza geçiyor. 1.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için getiri elde edilen ING Turuncu Hesap'ta hesap işletim ücreti ya da yıllık ücret adı altında herhangi bir ücret alınmıyor.

ING Bank Turuncu Hesap herhangi bir ING şubesine giderek açılabiliyor. Ancak şubeye gitmeden Turuncu Hesap açtırmak isteyenler ING Bank'ın web sitesinde yer alan kısa iletişim formunu doldurarak banka yetkilerinin kendileriyle iletişime geçmesini sağlayabiliyorlar. ING Bank Turuncu Hesap için ING kredi kartlarından düzenli birikim talimatı verenler ayda en az 100 TL olmak koşuluyla Biriktiren Turuncu Hesap yoluyla düzenli birikim yapabiliyorlar.

HSBC Modern Hesap Yüzde 10 Hoş Geldin Faizi Kazanmak İçin 4747'ye Mesaj Atmak Yeterli

HSBC Modern Hesap açtıranlar yaşadı. vade derdi olmadan para çekme ve yatırma imkanı sunan HSBC Modern Hesap ilk ay % 10 Hoş Geldin Faizi veriyor. Modern Hesap açtıranlar 1.000 TL ile 75.000 TL arasındaki bakiye tutarları için avantajlı faiz oranlarıyla kazanç sağlıyorlar. Günlük olarak faiz kazandıran Modern Hesap vadeli bir mevduat hesabı olmadığı için istenildiği zaman vade derdi olmadan hesaptan para çekilebiliyor ve hesaba para eklenebiliyor. Hesaptaki işlemlerle vadenin bozulması ve faiz kaybı gibi sorunlar yaşanmıyor. HSBC Bank'ın son sürprizi olan Modern Hesap ayrıcalığını yaşayanlar ilk ay boyunca % 10 Hoş geldin faizi kazanırken, ilk aydan sonraki dönemlerde de her zaman piyasanın üzerinde cazip faiz oranlarıyla getiri elde ediyorlar.

Modern Hesap sadece yüksek faiz getirisi kazandırmakla kalmıyor. Modern Hesap sahipleri havale/EFT işlemleri, otomatik fatura ödeme ya da düzenli ödeme talimatı verme ve kredili mevduat hesabı limiti tanımlatma gibi bankacılık işlemlerini yapabilirlerken İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden yaptıkları işlemleri için ücret ödemiyorlar. Modern Hesap Plus özelliğini seçenler birikim talimatı vererek düzenli birikim yapma imkanına sahip oluyorlar.

Modern Hesap günlük faiz getirisi kazandırıyor. Her işgünü saat 17.00'a kadar hesaba yatırılan tutar ve o anda hesapta bulunan tutar için o günden itibaren günlük faiz uygulanıyor. Saat 17.00'da gün içinden yapılan işlemlerden sonra kalan bakiye üzerinden faiz getirisi günlük olarak hesaplanıyor. O gün hesapta herhangi bir işlem olmaması durumunda mevcut bakiye üzerinden günlük faiz kazanılmaya devam ediliyor.

'Modern Hesap'ta ilk 30 gün sonrasında ne kadar faiz alırım?' diye düşünenler için hemen söyleyelim. Modern Hesap ilk ayki % 10 Hoş Geldin Faizinin ardından % 8.50 oranında faiz getirisi sağlamaya devam ediyor. Sözkonusu faiz oranı 1.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için geçerli ve yıllık brüt rakamı ifade ediyor.

Modern Hesap açtırmak isteyenler Modern yazıp 4747'ye kısa mesaj göndererek banka tarafından kendilerine geri dönülmesini sağlayabiliyorlar. Doğrudan HSBC Bank şubelerine giderek ya da HSBC Bank internet şubesi üzerinden de Modern Hesap açılabiliyor. Bankanın Türkiye web sitesi üzerinden de Modern Hesap açtırmak için iletişim bilgilerini bırakarak banka yetkililerinin aramasını talep etmek de mümkün.

Şubat 2014 Ödemeli Dosya Masrafsız Denizbank Kamu Kredisi

Denizbank'ın 2014 Şubat ödemeli, dosya masrafsız Kamu Kredisi kampanyası Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Kolayca başvuru yapılan kredi kampanyası kefilsiz ve bekletmeksizin kredi kullanma imkanı sunuyor. Kamu personeline özel kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Erteleme seçeneği ile kredi taksit ödemelerini Şubat ayında başlatma imkanı var. Kredi kampanyasında % 0.77’den başlayan faiz oranları var. Denizbank'ın kamu çalışanları için sunduğu bu çok özel ihtiyaç kredisi fırsatının bir diğer özelliği ise vade uzunluğu. Kampanya kapsamında 77 aya varan vadelerle kredi kullanma imkanı sunuluyor. Dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi kullanmak ve uzun vadelerden yararlanmak isteyen kamu çalışanları için bir sürpriz daha var. Kampanyaya katılan kamu çalışanları maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanabiliyorlar. Dosya masrafsız olarak 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor. Doktordan polise, askerden öğretmene tüm kamu çalışanlarının katılabildiği kampanyada tüm koşullar kredi kullanıcılarının lehine gibi gözüküyor.

Denizbank Her Derde Deva kredilerinin bir yenisi olarak sunulan Kamu Kredisi kampanyası daha önce de değişik tarihlerde düzenlenmiş ve olumlu yorumlar almıştı. Kampanyada 12 ay vade için % 0.77 faiz oranı uygulanırken başvuru yapmak için en az 1.000 TL maaş alıyor olmak gerekiyor. Kamuda bu düzeyde düşük maaş olmadığını hesaba katarsak tüm kamu çalışanlarının kampanyadan faydalanabileceklerini söyleyebiliriz. 12 ay vade dışındaki vadelerde ise aylık % 1.07 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Kamu çalışanları kendilerine özel kredi kampanyasına 30 Kasım 2013 tarihine kadar başvuru yapabiliyorlar.

'Kampanyadan kredi çekersem ne öderim?' diye soranlar için söyleyelim: Örnek olarak 10.000 TL çeken bir kamu çalışanı 77 ay vadede ayda 205 TL taksit ödüyorlar. Denizbank'ın toplumun diğer kesimlerine olduğu gibi kamu çalışanlarına sunduğu kredi kampanyaları cazip koşullarla yeni yılda da devam edecek gibi gözüküyor. Yeni yılın yaklaştığı bugünlerde Denizbank'ın nasıl bir Yılbaşı Kredisi kampanyası düzenleyeceği şimdiden merak ediliyor.

8 Kasım 2013 Cuma

Finansbank 0.75 Faizli 75 TL Dosya Masraflı Kredi Kampanyası

Finansbank % 0.75 faiz oranı ve 75 TL dosya masrafı ile kredi kullandırıyor. 5030 Para Cepte kampanyalarının bir yenisi olan kredi kampanyası 'Vakti geldiyse nakdi cebinde' sloganıyla televizyon reklamlarıyla da tanıtılmaya başlandı. Kredi başvurusu yapmak için cep telefonunu kullanmak yeterli. 5030 Para Cepte kampanyası başvurusu T.C. kimlik numarasını yazarak 5030'a mesaj atarak yapılabiliyor. 2.500 TL'ye ve 9 ay vadeye kadar aylık %0,75 faiz oranı ile sunulan en son 5030 Para Cepte kampanyasına katılarak kredi kullananlar vergiler dahil 79 TL dosya masrafı ve 21 TL diğer ücretleri ödeyerek nakit krediyi hemen alabiliyorlar. Uygulanan aylık faiz oranı 2.500 TL'ye kadar tutarlar için 9 aya kadar olan vadelerde aylık % 0.75. Diğer tutar ve vadeler için sunulan kredi koşullarını öğrenmek için en yakın Finansbank şubesine uğramak yeterli.

Kredi kampanyasının sunduğu bir diğer avantaj ise 3 ay erteleme seçeneğine sahip olması. Bu sayede 2013 yılı içinde kredi kullananlar geri ödemelerini yapmaya 2014 yılında başlıyorlar. Kredi başvuruları çok çabuk şekilde sonuçlandırılıyor. Kredi başvurusu için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi dışında başkaca bir belge istenmiyor. 10.000 TL tutarına kadar kredi için yapılan başvurular evrakların eksiksiz olması, başvurunun sabah saatlerinde yapılmış olması durumunda aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Kredi taksit ödemelerini dileyenler Finansbank şubelerinden yapabiliyorlar. Ancak kredi geri ödemeleri için ayrıca Finansbank ATM'leri, Finansbank internet şubesi ve mobil şubesi üzerinden de sıra beklemeden kolayca yapılabiliyor.

Cepten kısa mesaj atılarak yapılan kredi başvurularında gelen olumlu yanıt ön onay niteliği taşıyor. Finansbank kredi başvuruları ayrıca bankanın şubelerinde ve internet üzerinden de yapılabiliyor. Finansbank internet sitesini ziyaret edenler Hemen Başvur linkini takip ederek anında kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Finansbank cep telefonundan ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanını sunan Türkiye'deki ilk bankalardan biri. Bankanın bundan önceki kredi kampanyaları büyük ilgi görmüş ve olumlu yorumlar almıştı. Bu kampanyanın da öncekiler gibi ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Denizbank Kamu Çalışanı Kredisi 0,77 Faiz Şubatta Ödemeli

Denizbank'a gelen kamu çalışanları yaşadı. Kasım ayının sonuna kadar başvuru yapılacak kredi kampanyası ile kamu çalışanlarına özel %0.77’den başlayan faiz oranları ile kkredi kullanma imkanı var. Denizbank kamu çalışanları için 77 aya varan vade imkanı sunuyor. Denizbank kamu çalışanı kredisi masrafsız olarak sunuluyor. İhtiyaç kredisi için iyi bir fırsat yakalamak isteyen kamulular maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanabiliyorlar. Denizbank Kamu Kredisi'nin avantajları bunlarla da bitmiyor. Erteleme seçeneğinden yararlanan kamu çalışanları kredi geri ödemelerini gelecek yılın Şubat ayında başlatabiliyorlar.

Denizbank'ın kamu personeline sunduğu kampanyadan doktordan, öğretmene; askerden mühendise kadar tüm kamu çalışanları faydalanabiliyor. Denizbank'tan kredi kullanan kamu çalışanları kredilerini şimdi alıyor, ödemelerini Şubat'ta yapmaya başlıyor. 0.77'den başlayan faiz oranlarıyla sunulan kredi 77 aya kadar vadelerle kolayca kullanılabiliyor. Kredi fırsatından yararlanan kamu çalışanları maaşlarının 17 katına kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kampanyada dosya masrafı yok. Dosya masrafsız kredi için üst limit 50.000 TL olarak açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için en az 1.000 TL maaş alıyor olmak gerekli. Kamuda maaşların bunun çok üzerinde olduğu göz önüne alındığında tüm kamu çalışanların kampanyadan yararlanabileceklerini söyleyebiliriz.

Denizbank'ın Kasım ayına özel kamu çalışanı kredisi ile kredi kullanarak 10.000 TL çeken bir çalışan 77 ay vadede aylık sadece 205 TL taksitle geri ödeme yapıyor. % 0,77 faiz oranı sadece 12 ay vade için geçerli oluyor. 24 ay, 36 ay, 48 ay, 60 ay ve 77 ay gibi diğer vadelerde ise yine düşük bir aylık faiz oranı olan % 1.07 faiz uygulanıyor. Kampanyada dosya masrafı olmaması kampanyanın önemli bir artısı. Bu sayede kredi maliyeti yükselmiyor ve faizlerin düşüklüğü gerçekten bir anlam ifade ediyor.

Denizbank daha önce de kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyaları düzenlemiş ve her zaman olumlu yorumlar almıştı. Bu kez de büyük ilgi görmesi beklenen kredi kampanyası için başvurular 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Kredi kefilsiz ve prosedürsüz olarak kullanılıyor.

4 Kasım 2013 Pazartesi

Akbank Neo Kart Yüzde 5 İndirim Kampanyası

Akbank’ın banka kartı Neo’nun yeni kampanyasının tanıtımları televizyon reklamlarıyla başladı. Kasım ayında başlayan ve aralık ayı sonuna kadar devam edecek kampanyayla tüm alışverişlerinizde % 5 indirim kazanabiliyorsunuz. 31 Aralık tarihine kadar Akbank Neo Kart kullanarak anlaşmalı üye işyerlerinde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde % 5 indirim kazanılıyor. Her kart sahibi her alışveriş işleminde en fazla 5 TL indirim kazanıyor. Toplamda ise kampanya süresince en fazla 40 TL indirim kazanmak mümkün. Kampanyaya katılarak yüzde 5 indirim imkanından yararlanmak için öncelikle kayıt işleminin yapılması gerekiyor. Kampanya kayıt işlemini yaptırmak için NEO yazarak 4566’ya SMS göndermek yeterli oluyor. Kayıt işleminin ardından yapılan alışverişlerde indirim kazanılabiliyor.

Ödemesi Neo Card kullanılarak yapılan alışverişten kazanılan indirim tutarı 2 iş günü içerisinde müşterinin Akbank'taki vadesiz hesabına aktarılıyor. Kazanılan indirim tutarı Neo Kartın bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabına yatırılıyor. Kampanya süresince yapılan alışverişlerden kazanılan indirim tutarı Akbank Direkt üzerinden ya da ATM’lerden izlenebiliyor. Aynı gün içinde aynı işyerinden birden fazla 50 TL ve üzeri alışveriş yapılırsa bunlardan sadece bir tanesi indirim kazandırıyor.

Akbank Neo banka kartının Kasım ayına özel kampanyalarından biri de Opet akaryakıt kampanyası. Neo Kart kullanılarak Opet’te yapılan alışverişler 30 TL tutarında akaryakıt veya otogaz kazandırıyor. 15 Kasım tarihine kadar devam eden kampanya ile Axess üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılan akaryakıt ve otogaz alımları ile kazanmak mümkün. İstasyonlarda bulunan Axess POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 75 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alımı 30 TL bedava akaryakıt veya otogaz kazandırıyor. Kazanılan tutar Axess üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında kullanılıyor.

Müşteri adına akbank'ta kayıtlı olan cep telefonu numarasından kampanyaya katılım işlemini yapmak için Opet yazıp bir boşluk bırakarak Neo kart numarasının son 4 hanesini 4566’ya göndermek gerekiyor. Neo, Neo Business, Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Carrefour Axess, Axess Exi-26 asıl ve ek kart sahipleri kampanyaya iştirak edebiliyorlar.

3 Kasım 2013 Pazar

4 Ay Ertelemeli Halkbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank Güz Tarifesi kredi kampanyasıyla 4 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyadan yararlanarak kredi kullananlar taksit ödemelerini tam 4 ay sonra 2014 yılı içinde yapmaya başlıyorlar. Kredi kullanmak ancak ilk aylarda herhangi bir ödeme yapmayarak bütçelerini ayarlamak isteyenler için biçilmiş kaftan olan Halkbank Güz Tarifesi kredi kampanyası yeni yıl öncesi sunulan en cazip kampanyalardan biri. Özellikle henüz ödemeleri devam eden borçları ya da kredi taksitleri olanlar için düşünülebilecek olan kampanya ile taksitler ötelenerek zaman kazanılmış oluyor.

Halkbank'ın sonbahar aylarına özel Güz Tarifesi kampanyasıyla 60 aya varan vadelerde ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Bu da tam 5 yıla yayılan vade ve düşük aylık kredi taksitleri anlamına geliyor. Kampanyanın faiz oranlarının ve dosya masrafının da düşük olması kampanyayı cazip kılıyor ve kredi maliyetini düşürerek taksit tutarlarını azaltıyor. Kampanyada faiz oranlar % 1.01'den, dosya masrafı ise 5 TL'den başlıyor. Kampanyada ara ödeme ve esnek geri ödeme seçenekleri de sunuluyor. Ara ödemelerle kredi taksitleri küçültülürken, esnek ödeme kredi kullanıcısının gelir akışına ve gelir beklentilerine göre taksit ödemesi yapması fırsatını sunuyor.

Halkbank Güz Tarifesi sonbahar kredi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi çekenler için maksimum kullanılabilecek kredi tutarı 50.000 TL. Örnek olarak 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullananlar % 1.01 faiz oranı ve 199 TL dosya masrafı ile kredi geri ödeme planı oluşturabiliyor. Yine örnek olarak vermek gerekirse 60 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanan bir Halkbank müşterisi dilerse 5 TL dosya masrafı ve % 1.11 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor ya da 199 TL dosya masrafı ödeyerek aylık % 1.04 faiz oranından yararlanabiliyor. Halkbank'ın kredi kampanyaları sonbahar aylarında da tüm hızıyla devam ederken bankanın yılbaşı kredi kampanyasının hangi koşullarla ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor. Halkbank ülkemizin en uygun koşullarla kredi imkanı sunan bankalarından biri olarak kredi kullanıcılarından her zaman güzel yorumlar alıyor.

2 Kasım 2013 Cumartesi

Düşük Faizli Kredi 60 Ay Vade ile ING Bank'ta

Ülkemizin en popüler bankalarından biri olan ING Bank düzenlediği cazip ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla tanınıyor. Son ING Bank kredi kampanyasıyla düşük faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kampanyada uygulanan faiz oranı aylık % 1.04'den başlıyor. Kredi kampanyası kapsamında 3 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde kredi çekilebiliyor. Kolaylıkla kredi kullanmasıyla bilinen ING Bank kredi kampanyalarından yararlanmak için bankada bir tanıdığınız olması gerekmiyor. ING'nin son kredi kampanyası 100.000 TL'ye kadar kredi kullana imkanı sunuyor. Kampanyada 2.000 TL ile 50.000 TL arasındaki kredilerde 250 TL dosya masrafı alınırken, 50.001 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlarda uygulanan dosya masrafı 350 TL. Kampanyaya başvuru yapanlardan 20 TL istihbarat ücreti alınıyor.

ING Bank son dönemde gerçekleştirdiği cazip kredi kampanyalarıyla tanınıyor. ING Bank'ın kredi kullanımındaki artılarından biri de kredi başvurularının sadece nüfus cüzdanı ile yapılabilmesi ve başka bir belge istenmemesi. Kredi başvuruları çok çabuk sonuçlandırılıyor ve genellikle başvuru ile aynı gün içinde kredi kullanmak mümkün oluyor. ING Bank kredi kampanyaları her türlü ihtiyaç için prosedürsüz ve çok çabuk şekilde kullanılabiliyor. ING Bank'ın son kredi kampanyası düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranları % 1.04'den başlarken, 100.000 TL'ye kadar kredi 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredinin dosya masrafı ise kullanılacak kredi tutarına göre değişiklik gösteriyor. 50.000 TL'ye kadar krediyi sadece 250 TL dosya masrafı ödeyerek almak mümkün oluyor. Bunun üzerindeki tutarlarda ise 350 TL dosya masrafı uygulanıyor.

ING Bank son kredi kampanyasıyla sonbahar aylarına da hızlı bir giriş yapmış oldu. Bankanın yeni yılın yaklaştığı dönemlerde ne gibi kredi kampanyalarına imza atacağı ise şimdiden merakla bekleniyor. Krediler alanında önemli bir pazar payına ve müşteri memnuniyetine sahip olan ING Bank'ın 2014 yılında da bu alandaki konumunu güçlendirerek koruyacağı tahmin ediliyor. ING Bank'ta düşük faizli kredi seçeneğinin yanısıra düşük masraflı kredi ürünü de bulunuyor. Maaş müşterilerine, kamu çalışanlarına ve TSK mensuplarına özel kredi kampanyaları da bankanın diğer dikkat çeken kredi seçeneklerinden.

CardFinans 1000 TL Bedava Kredi - 10 Taksitli Faizsiz Ücretsiz Kredi

CardFinans başvurusu 1.000 TL bedava kredi kazandırıyor. Finansbank'ın popüler kredi kartı Card Finans için başvuru yapanlar faizsiz, ücretsiz ve masrafsız nakit kredi çekebiliyorlar. Kampanya Kasım ayı içerisinde CardFinans başvurusu yaparak ilk kez Finansbank kredi kartıyla tanışacak olanlar için geçerli. Bugünlerde CardFinans'ın reklam sloganı gerçekten hayata geçiyor ve 'herkese bir CardFinans lazım' cümlesi gerçek oluyor. Kasım ayı içinde CardFinans başvurusu yapanlar 1.000 TL'ye kadar Bedava Kredi kullanma fırsatını yakalıyorlar.

Finansbank'ın çok işe yarayan ve sağladığı alışveriş kolaylıkları yanında düşük maliyetli nakit kredi seçenekleriyle de dikkat çekiyor. CardFinans ile nakit kredi çekmek çok kolay. Bunun için en yakın Finansbank ATM'sine ya da şubesine uğramak yeterli. Kredi kartı dünyasının en çok tercih edilen kartlarından biri olan CardFinans'ın Kasım ayına yönelik kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. 30 Kasım'a kadar CardFinans başvurusu yapanlar 10 ay vadeli olarak bedava kredi kullanıyorlar. 10 ay vadeli Bedava Kredi için herhangi bir faiz ya da ücret ödemesi gibi bir ödeme sözkonusu değil. CardFinans Bedava Kredi faizsiz ve ücretsiz olarak hemen ve prosedürsüz olarak çekilebiliyor.

Kasım ayı içerisinde ilk kez CardFinans bireysel kredi kartı başvurusu yapanlar ve kredi kartı onayı alanlar bu fırsattan yararlanıyorlar. Kredi kartı başvurusu onaylananlar 1.000 Lira'ya Bedava Krediyi anında ve hiçbir belge gerekmeden kullanabiliyorlar. CardFinans Bedava Kredi en az 250 TL ve en fazla 1.000 TL olarak tek seferde kullanılıyor. Faiz ve ücret ödememek için Bedava Kredi'nin mutlaka 10 ay vadeli olarak çekilmesi gerektiğini de hatırlamak gerekli. Bedava Kredi çekim işlemi Finansbank ATM’lerindeki Anında Kredi menüsüne girerek yapılabiliyor. Geri ödeme için 10 ay dışında başka bir vadenin seçilmemesi gerekiyor. Başka vadeleri tercih edenler güncel Anında Kredi oranlarıyla kredi kullanabiliyorlar.

Bedava Kredi çekenler 10 eşit taksitte geri ödeme yapıyorlar. İlk taksit ilk ekstreye yansıtılıyor. Ekstreye yansıtılan taksit tutarının son ödeme tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. son ödeme tarihine kadar ödeme yapılmaması durumunda güncel kredi kartı faiz oranları ile faiz uygulanıyor.

CardFinans Bedava Kredi'nin 30 Kasım'a kadar ATM'lerden tek seferde ve 10 taksitli olarak kullanılması halinde herhangi bir faiz ya da ücret ödemesi sözkonusu olmuyor. Finansbank'ın bu teklifi Fix Card ve CardFinans GO bireysel kredi kartları, Ticari kartlar ve CardFinans Nakit Kart için geçerli değil.

1 Kasım 2013 Cuma

Şekerbank Emekli Kredisi Kampanyası ile 3 Ay Erteleme ve Düşük Faiz

Şekerbank SGK emeklilerine yönelik düşük faizli kredi kampanyasını sürdürüyor. Masrafsız Sonbahar Kredisi kampanyası adıyla tanıtılan kredi kampanyası adı üstünde masrafsız olarak devam ediyor. Şekerbank'ın kredi kampanyasına Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emeklileri, kısacası tüm SGK emeklileri başvuru yapabiliyor. Şekerbank Emekli Kredisi kampanyası 50.000 TL’ye kadar limitle sunuluyor. Tüm ihtiyaçlar için kullanılabilen Emekli Kredisinden yararlananlar masraf ödemeden kredi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyor. Kampanyanın bir diğer artısı ise 3 ay erteleme seçeneği bulunması. Masrafsız ve 3 ay erteleme seçeneğiyle ve düşük faiz oranlarıyla kullanılabilen Şekerbank Emekli Kredisi 60 ay vadeye kadar taksit imkanı sunuyor.

Şekerbank’ın SGK emeklilerine özel olarak hazırladığı kampanyadan yararlanan emekliler 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. olarak belirlendi. 3 ay, 12 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay gibi farklı vade seçenekleri sunulan kredi kampanyasında tüm vadeler için uygulanan aylık faiz oranı % 1.19 olarak belirlendi.

Şekerbank'ın Sonbahara özel Emekli Kredisi kampanyasında örnek olarak 10.000 TL tutarında kredi kullananlar ve 60 ay vadeyi tercih edenler ayda 249 TL taksit ödüyorlar. Yine 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullananlar ise 60 ay aylık 1.257 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar.

Şekerbank’ın tüm emeklilere açık olan kredi kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi tüm Şekerbank şubelerinden alınabiliyor. Bankanın internet sitesine giriş yaparak sitede bulunan kredi hesaplama aracını kullanarak hangi tutarda kredi için ne kadar taksit ödeneceğini kolaylıkla hesaplamak mümkün. Şekerbank uygun kredi seçenekleriyle emeklilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.