23 Ocak 2014 Perşembe

Denizbank 450 Lira Ödüllü SGK Emekli Maaş Transferi Kampanyası

Denizbank'ın SGK emeklilerine yönelik emekli maaş transfer kampanyası bu kez yüksek tutarlı ödül rakamıyla başladı. Kampanya daha önce Denizbank'a maaş aktarımı başvurusu yapmamış ve mevcutta emekli maaşlarını Denizbank'tan almayan tüm Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için geçerli. İster memur emeklisi olun, ister işçi emeklisi ya da esnaf emeklisi bu kampanyaya başvuru yaparak emekli maaş ödemelerinizi Finansbank'a transfer ederek tam 450 Lira tutarında ödül kazanabilirsiniz. Hem de hemen.

Ödülün ilk ve büyük kısmı olan 400 Liralık kısmı ilk maaş ödemesinin Denizbank'a yatmasını takip eden ilk bir ay içinde emekli maaş ödemeleri için özel olarak açılan hesaba yatırılıyor. 50 TL ödül ise fastPay uygulamasını akıllı telefonlarına indiren emeklileri bekliyor.

Maaş transferi süreci şöyle işliyor: 14 Şubat tarihine kadar Denizbank şubesine gidiyor ya da PTT'den alacağınız şifreyle e-devlet sitesine giriş yaparak maaş değişiklik işleminin yapıyorsunuz. Sizin adınıza emekli maaşlarının yatması için mevduat hesabı açılıyor. Bu hesaba yıllık ücret ve aidat adları altında herhangi bir ücret uygulanmıyor. Maaş banka değişikliğinin ardından maaşınızın 1 Mayıs tarihine kadar hesabınıza yatmasıyla ilk 400 Liralık ödülü anında kazanıyorsunuz. Bunun üzerine fastPay uygulamasını akıllı telefonunuza indirerek sisteme kayıt olup fastPay cüzdanınıza yatırılacak 50 Lira ödülü hak ediyorsunuz.

Maaş transferi yoluyla ödül kazanabilmek için maaş aktarımı yapan emeklinin Denizbank'tan Kurtaran Hesap açması gerekiyor. Kurtran Hesaba belirli bir kredi limiti tanımlanıyor. Emekli paraya sıkıştığında bu limiti kullanabiliyor ya da hesapta para olmasa bile ödemelerini yapabiliyor. Kullanılan para için günlük olarak faiz işletiliyor.

Kurtaran Hesabın açılması ve ilk maaşın Denizbank'a yatmasıyla beraber 400 TL tutarında ödül bir ay içinde hesaba yatırılıyor. Ancak bu ödülün geri alınmaması için emekli maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca Denizbank üzerinden gerçekleştirilmesi ve bundan vazgeçilmemesi ya da ara verilmemesi gerekiyor. Aynı zamanda açılan Kurtaran Hesabın da 3 yıl sürece kapatılmaması gerekli. Ancak ödülün ödenmesi için 3 yıllık sürenin dolması beklenmiyor. Emekliler banka değişikliğini yaptıklarında bir ay içinde kazandıkları tutarı hesaplarında görebiliyorlar. Kazanılan hediye ödül tutarı istenilen şekilde harcanabiliyor ve hesaptan çekilebiliyor. Denizbank maaş aktarımı yapan emeklilere sadece kazanılan ödül tutarı limitinde ayrı bir Kurtran Hesap daha açıyor. Maaş ödemelerinin Denizbank'tan alınmasından vazgeçilmesi halinde verilen nakit ödül tutarı bu hesap aracılığıyla geri alınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder