25 Ocak 2014 Cumartesi

Denizbank Almanya İçin Gurbetçi Paketi'nde Neler Var?

Denizbank başta Almanya olmak üzere yurtdışında yaşayan Türkler için hazırladığı özel kampanyalarını genişletmeye devam ediyor. "Memleketin Deniz'i gibisi yok" ve "Gurbetçiye hayat Deniz'de güzel" gibi sloganlarla yola çıkan Denizbank'ın Almanya paketleri birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Almanya ve diğer ülkelerdeki müşterilerine sunduğu pek çok bankacılık ürün ve hizmetlerinde farklılaşan Denizbank, yurtdışında yaşayan insanlarımızın hayatına değer katmayı hedefliyor.

Denizbank'ın yurtdışında yaşayan Türklere sunduğu özel bankacılık ürün ve hizmetlerinin sayısı hayli fazla ama aralarında en fazla öne çıkanları şöyle toparlayabiliriz:

Euro ve USD mevduatınız varsa Denizbank'ın yüksek faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Almanya'da yıllık faiz oranının çok düşük rakamlarda dolaştığını düşünecek olursak, birikimlerinizi Denizbank'ın Türkiye'deki şubelerinde değerlendirdiğiniz takdirde USD ve Euro için yıllık % 2.85 gibi yüksek faiz oranı teklif ediyor. Euro birikiminizi TL'ye çevirerek değerlendirmek isteyenler ise Türkiye'deki yıllık % 8, % 9, hatta % 10 gibi yüksek faiz oranlarından yararlanıyorlar.

Türkiye'den konut satın almayı düşünüyorsanız, indirimli faizlerle mortgage kredisi (konut kredisi) kullanabilirsiniz. Konut kredisinde güncel faizlerin ne kadar olduğu konusunda Denizbank şubelerinden bilgi alabilirsiniz.

DenizBank Debit kartı kullanarak, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz olarak para çekebilir ve hesap bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

AçıkDeniz İnternet Bankacılığı’nı kullanarak yapacağınız yurt dışı havalelerde (swift hariç), transferleri yıl sonuna kadar masrafsız yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için DenizBank şubelerini ziyaret edebilir veya 444 0 800 AçıkDeniz internet bankacılığını arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder