13 Ocak 2014 Pazartesi

Dosya Masrafsız Borç Transferi Kredisi 36 Ay Vadeyle Denizbank'ta

Denizbank biriken borçlar ve diğer ihtiyaçlar için uzun vadeli, dosya masrafsız Borç Transfer Kredisi imkanı sunuyor. Denizbank Borç Transfer Kredisi ile 36 aya kadar vadelerle borç transferi yapmak mümkün. Dosya masrafı olmayan Transfer Kredisi düşük faiz oranlarıyla borç aktarımı imkanı sunuyor. Tüm banka borçlarını Denizbank'ta toplayanlar düşük maliyetlerle, uzun vadelerle geri ödeme yapma olanağına kavuşuyorlar.

Krediyi kullananlar 12 ay vadede % 1.34, 24 ay vadede % 1.44, 36 ay vadede % 1.49 faiz oranıyla borçlarını yeniden yapılandırma imkanı buluyorlar. 12 aya kadar taksitli olarak kullanılan kredilerde % 2 peşin komisyon uygulanıyor, dosya masrafı ise yok.

Denizbank Borç Transfer Kredisi kullandığında ne kadar taksit ödeyeceklerini merak edenler için birkaç örnek verelim. 10.000 TL tutarında Borç Transfer Kredisi kullanan bir müşteri 12 ay vadede ayda 922.98 TL, 24 ay vadede 512.56 TL, 36 ay vadede 379.10 TL kredi taksidi ödüyorlar. Yıllık toplam maliyet vadeye göre değişmekle birlikte % 20 ile % 22 civarında gerçekleşiyor. Vade uzadıkça yıllık toplam maliyet de artıyor.

Denizbank Borç Transferi Kredisi kullananlar mevcut borçlarını uzun vadeye yayarak daha uygun koşullarla ve ödenebilir taksitlerle yeniden yapılandırmış oluyorlar. Kredi tüm biriken borçlar ve ihtiyaçlar için kullanılabiliyor. Böylece ödenmesi gereken, yüksek maliyetli ya da kısa vadeli borçlar sorun olmaktan çıkıyor. Uzun vadeye yayılan yeni ödeme planı kolayca geri ödeme imkanı sunuyor. Borç Transfer Kredisi sadece ihtiyaç kredisi borçları için değil, kredi kartı borçları için de alınabiliyor. Krediye başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Denizbank şubesini ziyaret etmeleri yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder