21 Ocak 2014 Salı

Garanti Oto Kredisi 60 Ay Vadeli 1.44 Faizli

Hayallerindeki otomobile uygun kredi koşullarıyla hemen sahip olmak isteyenler bugünlerde Garanti Oto Kredisi'ni tercih ediyorlar. Garanti Bankası'nın sunduğu otomobil kredisi koşullarıyla şimdi 0 kilometre ya da 2. el istediğiniz araca sahip olmak çok kolay.

Garanti Bankası Taşıt Kredisi ürünü ile 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Garanti Oto Kredisi 60 aya kadar tüm vadelerde % 1.44 aylık faizi oranıyla sunuluyor. 36 aydan daha uzun süreli kredi sadece bordrolu çalışanlar tarafından kullanılabiliyor. Garanti Bankası Oto Kredisi uygun faiz oranının yanında kredi müşterisinin belirleyeceği uygun ödeme planları ile sunuluyor. Kredi başvuru talepleri en kısa zamanda sonuçlandırılarak cevaplandırılıyor. Sıfır kilometre araçlar için kefil istenmiyor. Teminat olarak satın alınan aracın rehni yeterli oluyor. 2. el taşıtlarda ise kefil şartı aranıyor. 2. el taşıt kredisi 5 yaşa kadar olan araçlar için kullandırılıyor.

Garanti Oto Kredisi başvurusu Garanti Bankası şubelerinden yapılabiliyor. Banka tarafından şu belgeler talep ediliyor: Nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve satın alınacak araç için düzenlenmiş proforma fatura. Bu belgelerle Garanti Bankası şubelerine gelenler oto kredisi başvuru formunu doldurarak hemen kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yeni yılda yeni bir aracın hayalini kuranlar düşük faiz oranları ve uzun vadelerle kullandıkları Garanti Oto Kredisi ile kolaylıkla araç sahibi olabiliyorlar. Oto Kredisi taksit hesaplaması bankanın web sitesinde yer alan Hesaplama Aracı kullanılarak yapılabiliyor. Garanti Oto Kredisi ile satın alınan aracın kaskosunun Eureko'dan yaptırılması durumunda kredi için uygulanan faiz oranında % 0.05 puanlık indirim yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder