6 Ocak 2014 Pazartesi

Halkbank Gülen Emekli Kredisi ile Emeklinin Yanında

Halkbank, ülkemizin emeklilerine gönül borcunu Gülen Emekli Kredisi ile ödemeye bu yıl da devam ediyor. Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar veya almayı taahhüt edenler (Emeklisini Halkbank'a taşıyanlar) için cazip faizli, esnek ödeme koşullarına sahip Gülen Emekli Kredisi, emeklilerin hayatını kolaylaştırmakla kalmıyor, kızına, damadına veya oğluna da borçlarından kurtulma fırsatları getiriyor. Oğluna, kızına, damadına yardımcı olmak isteyen her emekli, Gülen Emekli Kredisi sayesinde bu isteğini kolayca gerçekleştiriyor.

Halkbank'ın emekliler için hazırladığı çok özel kredi fırsatında 3 aydan 36 aya kadar değişen cazip vade avantajları var. Emekli maaşınızı zaten Halkbank'tan alıyorsanız sıkıntı yok. Hemen en yakın Halkbank şubesine uğrayıp Gülen Emekli Kredisi avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Eğer emeklinizi Halkbank'tan değil de, bir başka bankadan çekiyorsanız yine sıkıntı yok. Çünkü internet üzerinden e-devlet sitesine giriş yapmak suretiyle emekli maaşınızı hemen Halkbank'a taşıyabilirsiniz.

Halkbank Gülen Emekli Kredisi'nde 3 aydan 36 aya kadar tüm vadeler için aylık % 1.25 cazip faiz oranı uygulanıyor. Dosya ücreti olarak da bir defalığına 200 TL alınıyor. Dosya ücreti dışında herhangi bir masraf yapmanız gerekmiyor. 75 yaşın altında bir emekliyseniz Halkbank'ın Gülen Emekli Kredisi'nden hemen yararlanmaya başlayabiliyorsunuz.

Gülen Emekli Kredisi başta olmak üzere avantajlı Halkbank bireysel kredilerinden faydalanmak için yanınıza gerekli belgelerinizi alarak size en yakın Halkbank şubesine uğrayabilir, başvurunuzu yapabilirsiniz. Halkbank şubesine giderken nüfus cüzdanınızın yanında SGK Emekli Belgesi ile Emekli Maaş Hesap Cüzdanı olması yeterli oluyor. Emekli maaşınızı zaten Halkbank'tan alıyorsanız SGK Emekli Belgesi ile Emekli Maaş Hesap Cüzdanınızı bile götürmenize gerek kalmıyor. Başvurunuzu yaptığınız andan itibaren onay geliyor ve Gülen Emekli Kredisi avantajlarından yararlanmaya başlıyor, emeklilik günlerinizi daha huzurlu yaşamaya başlıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder