24 Ocak 2014 Cuma

Paran Burada Değerli ING Bank Kredileri

ING Bank yeni kredi verme anlayışıyla 'herkese aynı faiz oranına son' diyor ve borcuna sadık kredi müşterilerine daha düşük faiz oranıyla kredi veriyor. ING Bank'ın genel sloganı olan 'Paran burada değerli' anlayışına çok uyan bu yeni kredi verme şekliyle sadece tasarruflarını ING Bank'ta değerlendirenlerin değil, ING Bank'tan kredi alanların da paralarının değerli olduğu yeni bir sistem sunuluyor.

Daha önce kredi kullanmış ve borcunu aksatmadan ödeyenler ve kredi kartı ödemelerini düzenli yapanlar uygulamadan düşük faizli kredi kullanmak şeklinde yararlanıyorlar. Bilindiği gibi Türkiye'de de kredi ve kredi kartı müşterilerinin kredi geçmişleri Kredi Kayıt Bürosu tarafından izleniyor. Kredi Kayıt Bürosu her kredi müşterisi için bireysel bazda bir kredi puanı oluşturuyor. Bu puan daha önceki kredi ve kart geri ödemelerindeki düzenlilikle doğru orantılı olarak artıyor. Kredi Kayıt Bürosu bankalara ve isteyen her kredi müşterisine son kredi puanlarını öğrenebilecekleri Kredi Risk Raporu veriyor. İsteyen herkes herhangi bir bankadan Kredi Risk Raporunun çıkarılmasını talep edebiliyor ve bu yolla son kredi puanını öğrenmiş oluyor. Kredi puanının yüksek olması bundan sonra rahatlıkla kredi alınabileceği ve bankaların bu konuda sorun çıkartmayacaklarına bir işaret sayılıyor. Her banka nihai kararı kendisi vermekle birlikte KKB raporu kredi müşterisi hakkında değerlendirme yapmasında yardımcı oluyor ve bankalara kredi verme konusundaki kararlarında ışık tutuyor.

"Eski Köye Yeni Adet" sloganıyla yola çıkan ING Bank şimdi kredi raporlarındaki puanları iyi olan kredi başvurusu sahiplerine ayrıcalıklı faiz oranlarıyla kredi veriyor. KKB raporuna göre kredi puan 1700 ve üzerinde olanlar ING Bank'tan düşük faizli kredi kullanabiliyorlar.

Kredi puanları yüksek olanlar şimdi ING Bank'tan 12 ay vadeye kadar aylık % 0,89 faiz ve 99 TL kredi tahsis ücretiyle kredi kullanabiliyorlar. 18 - 36 ay vadede ise aylık faiz oranı % 1,19, kredi tahsis ücreti 169 TL olarak uygulanıyor. Herkese aynı fazi oranına son veren yeni anlayış sayesinde borcuna sadık olan ve kredi geçmişleri iyi olan başvuru sahipleri çok daha düşük faiz oranları ve ücretlerle ihtiyaç kredisi alabiliyorlar. Kampanya kapsamında 100 Bin Lira'ya kredi için başvuru yapmak mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder