21 Ocak 2014 Salı

Hürmetler Denizbank 450 TL Nakit Hediyeli Emekli Kampanyası

Denizbank emekli maaşı taşıma kampanyası bu kez benzersiz bir şekilde yenilerek geldi. Toplumumuzda saygı görmeyi her zaman hak eden emekli büyüklerimize 450 TL nakit hediye Denizbank'ta başladı. Denizbank emeklilere bir kez daha 'Hürmetler' diyor ve hürmeti hak eden emeklilere çok cazip bir emekli maaş kampanyası sunuyor. Yeni kampanyayla emekli maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere 400 TL hoş geldin hediyesi nakit olarak ödeniyor. Maaş taşıma ve banka değişikliği işlemini yapan emeklilerin ayrıca fastPay uygulamasını indirmesi ve uygulamaya kayıt olması durumunda fastPay cüzdanına 50 TL daha hediye var. Böylece toplamda maaş ödemelerini Denizbank'a transfer eden emekliler 450 TL nakit ödül kazanıyorlar.

Kampanyadan yararlanmak için 1 Mayıs'a kadar Kurtaran Hesap başvurusu yapmak gerekiyor. Başvuruları onaylanan ve yine 1 Mayıs tarihine kadar SGK emekli maaşını Denizbank’tan almaya başlayan emekliler hemen 400 TL hoş geldin hediyesi olarak nakit ödül kazanıyorlar. Dünyanın en hızlı para transfer sistemlerinden biri olan fastPay uygulamasına katılanlar ayrıca 50 TL daha ödül kazanıyorlar. Kazanılan 400 TL nakit ödül ilk maaşın Denizbank hesabına yatmasını takip eden ay içerisinde maaş hesaplarına yatırılıyor.

Kampanyada kazanılan ödülün kaybedilmemesi 3 yıl boyunca emekli maaşı ödemelerini Denizbank'tan almaya devam edilmesi gerekiyor. Nakit ödülün hesaba yatırıldığı tarih 3 yıllık süre için başlangıç kabul ediliyor. Kampanyadan emeklilerin kendileri ya da vefatları halinde maaş bağlanan yakınları yararlanabiliyor.

Denizbank'ın 2014 yılının ilk ayında başlattığı kampanya 28 Şubat tarihine kadar başvurulara açık olacak. Yeni yıla ilk olarak emeklilere olan saygısını göstererek başlayan Denizbank'ın yeni yıla ne gibi kampanyalara imza atacağı şimdiden merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder