28 Ocak 2014 Salı

PTT ATM'lerinden Denizbank Banka ve Kredi Kartı ile Para veya Nakit Avans Çekilebiliyor

Denizbank'ın banka kartı ya da kredi kartı PTT ATM'lerinde kullanılabiliyor. Denizbank'tan banka kartı ya da kredi kartı olanlar herhangi bir PTT ATM'sinden işlem yapabiliyorlar. Bilindiği gibi PTT ATM'leri PTTmatik olarak isimlendiriliyor ve Türkiye'nin dörtbir köşesine yayılmış olan PTT işyerleri önlerinde PTTmatik'lere rastlamak mümkün. PTT'nin yurt çapındaki geniş hizmet ağı sayesinden Denizbank müşterileri kendi bankalarına ait ATM'leri ya da şubeleri aramadan kolaylıkla PTT aracılığıyla işlem yapabiliyorlar.

Denizbank banka kartı olanlar PTTmatiklerden hesaplarında bulunan nakit parayı çekebiliyorlar ya da bakiyelerinin son durumunu PTTmatik ekranları üzerinden görebiliyorlar. Denizbank kredi kartı olanlar ise herhangi bir Denizbank ATM'sinden nakit avans çeker gibi kolaylıkla kredi kartlarından nakit avans ya da taksitli nakit avans çekebiliyorlar. PTT'nin Türkiye genelinde 4 binden fazla sayıda ATM cihazı olduğu söyleniyor. Bu da Denizbank banka kartı ve kredi kartı kullanıcılarının işlemlerini yapmalarını kolaylaştırıyor.

Öte yandan emekli maaşını PTT’den alanlara yönelik Masrafsız Kredi kampanyası devam ediyor. Kredi kampanyası Denizbank PTT işbirliğinin bir diğer sonucu olarak maaş ödemelerini PTT'den alanlara cazip bir ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında aylıklarını PTT aracılığıyla alan emekliler 36 aya kadar varan vade seçenekleriyle kredi alabiliyorlar. Kredi dosya masrafsız olarak sunuluyor. Üst limitin 36 Bin Lira olduğu Denizbank Her Derde Deva İhtiyaç Kredisi için % 1.27 aylık faiz oranı uygulanıyor. Kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile birlikte PTT işyerlerinden yapılıyor. Kredi kullanıcıları dosya masrafı ödemiyor, sadece kredi geri ödemeleri boyunca hayat sigortası priminin ödenmesi gerekiyor. Denizbank'la gerçekleştirilen kampanyada kredi geri ödemeleri de PTT işyerlerinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder