28 Ocak 2014 Salı

PTT ile Banka Kredi ve Kart Ödemesi Para Gönderme Yatırma ve İhtiyaç Kredisi

PTT aracılığıyla kredi kartı ödeme, kredi taksit ödeme, havale ve eft gibi pek çok bankacılık işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. PTT'nin anlaşmalı olduğu bankalardan da kredi kullanmak mümkün.

Banka şubesine uğramadan kredi kartı ve bireysel kredi ödemeleri PTT işyerlerinden kolaylıkla yapılabiliyor. İşlem yapan kişi bankadaki kendi hesabına ya da başka birinin hesabına para gönderebiliyor. Para transferi işlemleri sadece TL cinsinden değil, USD ve Euro olarak yapılabiliyor.

Kredi kartı borcu PTT işyerlerinden ödenebiliyor. Garanti Bankası, Türkiye Finans, Finansbank, Citibank, Bank asya, Kuveyt Türk, Denizbank, Yapı Kredi Bankası, TEB, Akbank, Vakıfbank, İş Bankası, Şekerbank, HSBC Bank, Tekstilbank, Anadolu Bankası, Halkbank, ING Bank, Eurobank ve Tekfen Bank kredi kartı müşterileri bankaya gitmeden kredi kartı ödemelerini PTT işyerlerinden kolaylıkla yapabiliyorlar. Yapılan kredi kartı ödemeleri için PTT tarafından ek olarak herhangi bir işlem ücreti alınmıyor.

Sadece kredi kartı ödemeleri değil, bireysel banka kredisi geri ödemeleri de PTT aracılığıyla yapılabiliyor. Kredi taksit ödemelerinin PTT üzerinden yapılabileceği bankalar ise şunlar: Citibank, Kuveyt Türk, Bank Pozitif, Tekstil Bank, Aktifbank, Societe Generale Bank, Ingbank, Eurobank Tekfen.

Aktifbank ve Garanti Bankası müşterileri ise PTT işyerlerinden TL, USD ya da Euro cinsinden para transferi yapabiliyorlar.

PTT Posta çeki hesabı olanlar İPÇ sisteminden ya da PTT'nin ATM'leri olan Pttmatiklerden kredi kartı ödemelerini yapabiliyorlar.

Citibank, Bank Asya, Akbank (sadece MNG kargo bayileri), Fortis Bank, Aktifbank, Yapı ve Kredi Bankası, Eurobank Tekfen, HSBC (sadece UPS Kargo bayileri)adına TL cinsinden kendi hesabınıza ya da başka birinin hesabına para yatırabilirsiniz. Citibank, Bank Asya ve EuroBank Tekfen müşterileri ise para yatırma işlemlerini USD ve EURO cinsinden de yapabiliyorlar.

PTT bankalarla gerçekleştirdiği işbirliğiyle banka şubesine gitmeden kredi kullanma imkanı da sunuyor. Şu anda devam eden kredi kampanyaları arasında Aktifbank Net Kredi, Denizbank Her Derde Deva Masrafsız İhtiyaç Kredisi, ING Bank Postam Kredisi ve Vakıfbank Taksitli İhtiyaç Kredisini görüyoruz. Bu kredilere başvurular PTT işyerlerinden yapılabiliyor ve kredi taksit ödemeleri şubeye gitmeden yine PTT aracılığıyla gerçekleşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder