8 Ocak 2014 Çarşamba

TEB Kredi Kartı Düzenli Limit Artış Talimatı Vermek Çok Kolay

TEB kredi kartı kullanıcıları için limit artışı artık sorun değil. Dileyen TEB kredi kartı sahipleri cep telefonlarından kısa mesaj göndererek düzenli limit artış talimatı verebiliyorlar. Böylece alışverişlerde ve ödemelerde limit aşımı sıkıntısı yaşamak tarihe karışıyor. TEB kredi kartı için düzenli limit artırımı talimatı vermek için LIMIT yazıp 4616’ya göndermek gerekiyor. Limit artış dönemlerinde 15 gün öncesinden banka tarafından limit artışı yapılabileceği, artış tutarı ve yeni kart limitiniz size bildiriliyor. Limit artış talimatı için gönderilen kısa mesajın TEB'de kredi kartı kullanıcısı adına kayıtlı olan cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekli. TEB'de kayıtlı cep telefonunuzdan kısa mesajla LIMIT yazıp 4616’ya göndererek kolayca düzenli limit artışı talimatı verebiliyorsunuz.

Limit artışının banka tarafından gerçekleştirilmesi için gelir durumu, ödeme durumu gibi özelliklerinizin uygun görülmüş olması gerekiyor. Sözkunusu değerlendirme banka tarafından yapılıyor ve mutlaka limit artışı yapılacağı gibi bir garanti verilmiyor. Gelir durumunuzun uygun olması, yükselmesi ve kart ödemelerinizin düzenli gerçekleşmesi gibi unsurlar kart limitinin artırılıp artırılmayacağı konusunda bankanıza ipucu veriyor.

TEB son olarak Türkiye'nin en popüler, en çok kazandıran ve tercih edilen kredi kartlarından biri olan Bonus'la çalışıyor. TEB kredi kartı müşterileri Bonus kredi kartının sunduğu avantajlardan ve kampanya fırsatlarından yararlanıyor. İndirimler, yüksek tutarlı ve ekstra bonus kampanyaları, peşin fiyatına taksit imkanları Bonus kredi kartının ilk bakışta dikkat çeken avantajlarından sadece birkaçı. TEB kredi kartı kullanıcıları Bonus kartın sunduğu avantajlarla ayrıcalıklk alışverişin tadını çıkarıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder