27 Ocak 2014 Pazartesi

Türkiye İş Bankası Esnafın Derdinden Anlayan Sinerji Kredisi



Türkiye İş Bankası, bugüne kadar esnaf, tüccar ve işletmelere verdiği desteği yeni kampanyasıyla da sürdürüyor. Cem Yılmaz'ın oynadığı "orman görmemiş balta" reklamlarıyla tanıtılan yeni kampanyada esnafların kısa süreli ve düşük miktarda ihtiyaç duyduğu finansman ihtiyacına destek veriliyor. Aynı zamanda "yoğunlaşan kredi" adıyla da bilinen bu kampanyayla İş Bankası'nın esnaf müşterilerine cazip avantajlarla kredi desteği sağlanıyor.

Nakde ihtiyaç duyan esnaf, tüccar ve işletmeler için özel olarak hazırlanan İş Bankası'nın bu kampanyasıyla % 1.01'den başlayan faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Esnafın farklı sorunlarına yoğunlaşan kredinin 36 ay vadede geri ödenmesi imkanı da var. Söz konusu kampanyada farklı ödeme seçenekleri ve faiz oranlarından faydalanmak da mümkün...

Türkiye İş Bankası'nın bu kampanyasından 12 ay vadeyle 10.000 TL kredi kullanmak isteyen esnaf, % 1.01 cazip faiz oranından yararlanırken aylık 892 TL taksitlerle kolayca geri ödeme şansına sahip oluyor. Kampanya kapsamında peşin komisyon oranı da sadece 100 TL ile sabit tutularak buradan da ayrı bir avantaj sağlanıyor.

Kampanyadan 30.000 TL kredi kullanılması halinde 24 ay taksitle geri ödeme seçeneği tercih edilirse aylık % 1.06 faiz oranı ve 450 TL peşin komisyonla birlikte aylık 1.431 tutarında taksit ödemeleriyle kredinin geri ödenmesi mümkün oluyor. Daha yüksek miktarda, örneğin 50b000 TL esnafa destek kredisi kullanmak isteyenler ise, aylık % 1.09 faiz oranıyla 1.000 TL peşin komisyon ödeyerek aylık 1.702 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar.

14 Şubat 2014 akşamına kadar devam edecek İş Bankası kampanyasında peşin komisyon tutarlarına BSMV vergisi dahil bulunuyor. Kampanya kapsamında maksimum 100.000 TL tutarında kredi çekilebiliyor. Daha detaylı bilgi almak isteyen esnaf, tüccar ve işletme sahipleri, Türkiye İş Bankası şubelerini ziyaret ederek veya internet sitesine giriş yaparak ihtiyaç duydukları tüm bilgileri alabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder