6 Ocak 2014 Pazartesi

Yapı Kredi'de Tüm Krediler İçin Esnek Geri Ödeme Modeli

Yapı Kredi Bankası, tüm müşterilerinin her türlü kredi kullanımında yararlanabileceği bol seçenekli esnek geri ödeme modeli sistemini başlattı. Artık Yapı Kredi müşterileri, çalışma tempolarına uygun geri ödeme planını kendileri belirliyorlar. Yepyeni bir anlayışla hizmete sunulan esnek geri ödeme modelinin avantajlarından yararlanıyorlar.

Otomobil kredisinden konut kredisine, bireysel krediden eğitim kredisine kadar ihtiyaç duyulan tüm bireysel krediler, şimdi Yapı Kredi'de esnek geri ödeme modeliyle sunuluyor. Yapı Kredi Esnek Geri Ödeme Modeli'nde müşteriler, kredi kullanıldıktan sonra geri ödeme tutarlarını ve aralıklarını diledikleri gibi belirliyorlar. Böylece ortaya her müşterinin çalışma temposuna uygun geri ödeme planları çıkıyor.

Esnek Geri Ödeme Modelleri

Değişken Taksit Ödemeli Yöntem

Bu modelde her müşteri, ödeyeceği taksit tutarını tamamen kendisi belirliyor. Kendi belirlediği tutarları, girdiği taksitler dışındaki taksitlere kalan anapara eşit şekilde dağıtılıyor ve kişiye özel geri ödeme planı oluşturuluyor.

Ek Ödemeli Yöntem

Her müşteri, ödemesi gereken taksit tutarlarını kendi belirleyeceği sıklıkta ayarlıyor. Taksit ödemelerini belirli dönemlerde daha fazla yapabiliyor. İlk ek ödeme ayından itibaren sabit bir tutarda artırmak suretiyle geri ödeme planını kendi bütçesine uygun bir şekilde hazırlayabiliyor.

Kademeli Artan Ödemeli Yöntem

Ödenecek taksit tutarları, müşterinin kendi seçeceği bir taksit ayından itibaren, yine kendi belirleyeceğiniz sıklık ve oranda kademeli olarak artırılarak kendi bütçesine uygun bir geri ödeme planı yapılabiliyor.

Kademeli Azalan Ödemeli Yöntem

Ödenmesi gereken taksit tutarları, her müşterinin kendi seçeceği bir taksit ayından itibaren, yine kendi belirleyeceği sıklık ve oranda kademeli olarak azaltarak kendi bütçesine uygun bir geri ödeme planı oluşturulabiliyor.

3 Ayda Bir Ödemeli Yöntem

İsteyen müşteriler, geri ödemelerini 3 ayda bir eşit taksitler halinde yapabiliyorlar. Bu model özellikle 3 ayda bir maaş alan kamu emeklisi müşteriler için cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder