3 Nisan 2014 Perşembe

Akbank 4425 SMS Kredi ile İhtiyaç Kredisine Kolay Başvuru

Akbank'ın SMS kredi başvuru numarası olan 4425'i bilmeyen yok. Nisan ayıyla birlikte Akbank SMS Kredi'de bahar kampanyası başladı. SMS Kredi her ihtiyacın altından kolaylıkla kalkıyor. Adeta bir cep herkülü gibi işlev gören krediye başvurular çok kolay. Tek ihtiyacınız 4425'e bir kısa mesaj atmak. Akbank SMS Kredi başvurusu yapmak ve avantajlı koşullarla kredi kullanmak için tek bir kısa mesaj yeterli. Kampanyaya başvuru yapmak için Kredi yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak kimlik no'sunu yazıp 4425'e SMS atmak yeterli.

Nisan ayının sürpizi Akbank SMS Kredi ile 20 Bin TL'ye kadar kredi alınabiliyor. Kampanyada maksimum vade 36 ay. Örnek olarak vermek gerekirse 36 ay vadeli olarak 75 TL taksitle 2.000 TL kredi kullanılabiliyor.

Kampanyanın en güzel yanlarından biri kredi kullandırım ücreti olmaması. Kredi boşluk TCKN yazarak 4425’e kısa mesaj göndermeniz durumunda kredi cevabı hemen cebinize geliyor.

Akbank SMS Kredi ile 36 aya kadar vadelerle, 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak mümkün. daha yüksek tutarlı bir krediye ihtiyacınız varsa Akbank şubelerine uğramanız gerekiyor.

Kampanyada aylık 1.40 faiz uygulanıyor. Kredinin aylık toplam maliyeti tüm masraflar dahil % 1.80. Yıllık toplam maliyet ise % 21.65 olarak karşımıza çıkıyor. 15 TL istihbarat ücreti ve kredi tutarının binde 12,67'si oranında yıllık sigorta bedeli tahsil edildiğini de hatırlatmakta yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder