31 Mayıs 2014 Cumartesi

Vakıfbank Konut Kredisi Yaz Kampanyası Başladı

Vakıfbank Yaza Özel Konut Kredisi Kampanyası başladı. Bugüne kadar 300 bin kişiyi ev sahibi yapan Sarı Panjur konut kredisi kampanyalarının bir yenisi olan kredi kampanyası Haziran ayıyla birlikte start veriyor. Kampanya cazip faiz oranları sunarken masrafsız ve kredi kullandırım ücreti olmadan kredi kullandırıyor. Yaza Özel Konut Kredisi Kampanyası'nda sadece ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti gibi zorunlu masraflar alınıyor.

Vakıfbank Konut Kredisi yaz kampanyasında faiz oranları % 1.04'den başlıyor. 60 aya kadar konut kredisi kullanılması durumunda % 1.04 faiz oranı geçerli. 61 ay ile 120 ay arasındaki vadelerde uygulanan aylık faiz oranı ise % 1.05 oluyor. Vakıfbank'tan 120 aya kadar vadelerle konut kredisi kullanmak mümkün. 100.000 TL kredi için 800 TL ücret ödemesi yapılıyor. Alınan ücretlerle beraber aylık maliyet oranı 120 ay vade için % 1.07'ye çıkıyor. Yıllık toplam kredi maliyeti ise % 12.80 olarak gerçekleşiyor. Kredi faiz oranları ve ücretlerinin arttığı bir dönemde % 12.80'lik yıllık toplam maliyet oldukça uygun gözüküyor. Bu maliyet oranı aylık taksit tutarlarının ve ödenecek toplam rakamın da aşağıya çekilmesini sağlıyor. Böylece kira öder gibi ev sahibi olma fikri bir hayal olmak yerine gerçeğe dönüşebiliyor.

Vakıfbank'ın 120 aya varan vadelerle kullanılabilen konut kredisi hakkında ayrıntılı bilgi bankanın şubelerinden alınabiliyor ve kredi başvurusu Vakıfbank şubelerine yapılabiliyor.

Halk Günü Kredisi 0.76 Faizle Halkbank'ta

Halkbank 0.76'dan başlayan faiz oranlarıyla 76.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Bankanın 76. yaş yıldönümü kampanyası cazip fırsatlarla başladı. Uzun yıllardır Türk halkına hizmet veren Halk Bankası her yıl olduğu gibi bu yıl da kuruluş yıldöünümünü kutluyor. 2014 yılı kampanyası Halk Günü Kredisi ürünüyle devam ediyor. Halkbank düşük faiz oranları ve dosya ücretleriyle kredi teklifleri sunuyor.

Halkbank’tan Halk Günü kampanyası 36 aya kadar taksitle ihtiyaç kredisi seçenekleri sunuyor. Faiz oranlarının % 0.76′dan başladığı kampanyada kullanılabilecek en yüksek tutarlı kredi ise tam 76.000 TL. Bankaya en az 2 otomatik ödeme talimatı vermeniz halinde daha düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmanız mümkün.

Kampanya kapsamında kaç TL krediyi ne kadar faizle alabilirim? Halkbank Halk Günü Kredisi ile 12 ay vadeli olarak 3.000 TL kredi kullanmanız halinde 0.76 faiz oranı ve 76 TL dosya ücretinden yararlanmanız mümkün. Diğer örneklere bakarsak; 36 ay vadeli 20.000 TL kredi kullanılması durumunda aylık % 1.15 faiz oranı ve 76 TL dosya ücreti sözkonusu oluyor. Halkbank'tan en az iki otomatik ödeme talimatı verirseniz uygulanan faiz oranı % 1.14'e düşüyor.

Bir miktar daha yüksek faiz oranını kabul etmeniz durumunda yalnızca 5 TL masrafla ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. 5 TL masraf ödenmesi halinde uygulanan faiz oranı % 1.17 olarak gerçekleşiyor. Halk Günü Kredisi kampanyası kapsamında maksimum 36 vadeli olarak kredi alınabiliyor. 5 TL masraflı kredi seçeneğinde en az 2 otomatik ödeme talimatı verenler aylık % 1.16 faiz oranından yararlanıyorlar.

Halk Günü Kredisi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılıyor.

23 Mayıs 2014 Cuma

Vakıfbank 0.99 Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank 0.99 faiz oranından başlayan maliyetlerle ihtiyaç kredisi kullandırmaya devam ediyor. Bahar Kampanyası olarak başlayan kredi kampanyası Haziran ayına yaklaştığımız şu günlerde de son hızıyla sürüyor.

0.99 aylık faiz oranı 12 ay vade ve 5.000 TL kredi için geçerli. Küçük çaplı kredi ihtiyacı olanlar 105 kredi tahsis ücreti ve 0.99 faiz oranıyla 12 ay vadeli olarak 5.000 Lira kredi kullanabiliyorlar. Kredinin aylık taksit tutarı ise 449 TL olarak gerçekleşiyor.

Kampanya kapsamında daha yüksek kredi kullanmak isteyenler için de sayısız seçenek mevcut. Örnek olarak vermek gerekirse 1.15 faiz oranıyla ve 209 TL kredi kullandırma ücretiyle 12 ay ya da 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kredi kullandırım ücreti ödemek istemeyenler ise masrafsız olarak % 1.18 faiz oranıyla kredi çekebiliyorlar.

Vakıfbank bahar aylarında başlattığı kredi kampanyasını yaz aylarına da taşıyacak gibi gözüküyor. Sunduğu avantajlı oranlarla dikkat çeken Vakıfbank 36 aya varan vadelerde ve değişik tutarlarda, her bütçeye uygun kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. Kredi kampanyasından yararlanmak için kefil şartı aranmıyor. Vakıfbank'ın 60. kuruluş yıldönümüne özel kredi kampanyaları düşük faiz ve komisyon tutarlarıyla uzun vadeli ve yüksek tutarlı kredi fırsatları sunuyor.

21 Mayıs 2014 Çarşamba

ING Bank Esnaf Kredisi 20000 TL Kredi İçin SMS ile Kolay Başvuru

ING Bank esnafa özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Esnaf Kredisi kampanyasına kısa mesaj göndererek kolayca başvuru yapılabiliyor. Bankanın kredi kampanyasında ayda 499 TL taksitle ticari kredi kullanmak mümkün. Kredi kampanyasının maksimum limiti ise 20.000 TL. Esnafa özel krediden yararlanmak için cepten başvuru yapmak isteyenlerin KOBİ yazıp TC kimlik numarasını 2205'e göndermek gerekiyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk geri ödeme tarihi 3 ay ötelenmiş oluyor.

Kampanyanın televizyon reklamları da ekranlarımızdaki yerini almaya başladı. ING Bank'ın bu kampanyasında bu kez Balık Ayhan'ı izliyoruz. 'Paran burada değerli' anlayışı sadece Turuncu Hesap gibi kazandıran ürünlerde değil, bankanın düşük maliyetlerle sunduğu kredileri için de geçerli. Düşük maliyetli kredi kullanmak ödenecek kredi faizi ve ücretleri açısından avantaj sağlıyor, bu da ING Bank'ın tüm müşterileri için aynı anlayışla çalıştığını gösteriyor.

ING Bank'ın esnafa özel kredisi için belirlenen maksimum kredi tutarı 20.000 TL olarak açıklandı. Bankanın web sitesinde henüz ayrıntılarını göremediğimiz kampanyanın özelliklerini televizyon reklamı aracılığıyla öğreniyoruz. Kredinin aylık 499 TL taksitle kullanılabildiğini vurgulamak gerekiyor. ING Bank Esnaf Kredisi için SMS göndererek başvuru yapmak isteyenlerin KOBİ yazıp TCKN numaralarını ekleyerek 2205'e göndermeleri yeterli oluyor. Kredi 3 ay ertelemeli olarak kullanılabiliyor.

9 Mayıs 2014 Cuma

Aylık ya da 3 Ayda Bir Taksit Ödemeli İş Bankası Emekli Kredisi

İş Bankası'na emekli maaş ödemelerini aktaranlar uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. İş Bankası'nın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasından tüm SGK emeklileri yararlanabiliyor. Kredi taksitleri maaşın alınma perioduna göre aylık ya da 3 ayda bir yapılabiliyor. Kampanya kapsamında Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri düşük faiz oranı ve kredi tahsis ücretiyle kredi kullanabiliyorlar.

Emekli maaşlarını İş Bankası’na aktaran tüm emekliler aylık % 1.60 faiz oranıyla, 36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Kredi taksit ödemeleri, maaş ödemesi dönemlerine göre ayda bir ya da üç ayda bir yapılabiliyor. Aylıklarını 3 ayda bir alan emekliler kredi taksitlerini 3 ayda bir yapma imkanından yararlanıyorlar.

İş Bankası'nın emeklilere özel kredi kampanyasında aylık % 1.60 faiz oranı ve en az 385 TL olacak şekilde kullanılan kredinin % 4'ü oranında kredi tahsis ücreti uygulanıyor. Kredi kullananlar, kredi tutarının % 0.75'i oranında hayat sigortası primi ödüyorlar. Kredinin toplam yıllık maliyeti ise % 26.13. Emekli Kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin en yakın İş Bankası şubelerine uğramaları yeterli oluyor. Emeklilerden başvuru sırasında emekli tanıtım kartı dışında herhangi bir belge istenmiyor.

2 Mayıs 2014 Cuma

Esnaf Kredili Axess KOBİ İçin 4425'e SMS Başvurusu Yapılabiliyor

Akbank'ın esnafa yönelik kredi çözümleri bu kez yepyeni bir kredi kartı ürünü ile geldi: Axess KOBİ kredi kartı. Axess KOBİ bildiğimiz Axess kredi kartının özelliklerini taşımasının yanında aynı zamanda esnafa anında kredi imkanı sunuyor. 'Esnafın kredisi her an cebinde' sloganıyla yola çıkan Axess KOBİ alışveriş yapma imkanının yanında ticari kredi kullanma fırsatı sunuyor.

Axess KOBİ kredi kartı olan esnaf ve kobiler kredilerini istedikleri anda kullanıyorlar, geri ödemelerini taksitli olarak yapıyorlar. Axess KOBİ ile Akbank ATM’lerinden, Akbank Direkt Internet’ten, 444 23 23 KOBİ Hattı’ndan veya şubeden ticari kredi kullanmak mümkün. Taksitli ticari kredi 24 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Axess KOBİ'nin sunduğu şirket kredi kartı özelliği ile şirket harcamaları da Axess KOBİ ile yapılabiliyor.

Axess KOBİ ile yurtiçinde ve yurtdışında alışveriş, harcama ve ödeme yapılabiliyor. Axess KOBİ ile yapılan harcamalardan chip para kazanılıyor. Axess KOBi aynı zamanda ATM'ler üzerinden vadesiz hesaba erişme imkanı sunuyor. Axess KOBİ kullanılarak Akbank ATM’lerinden para çekme, bakiye öğrenme ve ekstre sorgulama işlemlerini yapmak mümkün.

Axess KOBİ ile yapılan harcamalar 9 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Aynı zamanda harcamaların ödemelerini 90 güne kadar erteleme imkanı da sunuluyor.

Axess KOBİ kredi kartına otomatik ödeme talimatı verilerek düzenli fatura ve SGK sigorta prim ödemeleri yapılabiliyor.

Akbank'ın avantajlı kredi kartı Axess KOBİ başvurusu SMS atarak da yapılabiliyor. Bunun için mesaj metnine “AXESSKOBİ” yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ekleyip 4425’e SMS göndermeniz yeterli oluyor.

1 Mayıs 2014 Perşembe

Ayda 500 TL'ye 25000 Lira Esnaf Kredisi Yapı Kredi Bankası'nda

Yapı Kredi Bankası esnafı rahatlatacak ve işlerini kolaylaştıracak yepyeni kredi kampanyasının startını verdi. Yapı Kredi'den şimdi ayda 500 TL'den başlayan taksitlerle 25.000 TL kredi kullanma imkanı var. Esnaf ve kobilere özel kredi kampanyası kapsamında kademeli artan taksitlerle kredi kullanan esnaf ve kobiler 25 Bin Lira kredi için ilk 12 aylık dönemde 500,75 TL aylık taksit ödüyorlar. Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılıyor.

Yapı Kredi Bankası'nın en son Esnaf ve Kobi Kredisi kampanyasında 25.000 TL kredi için ilk yıl boyunca aylık 500,75 TL taksit ödenirken, ödenecek aylık taksit tutarı ikinci yıl aylık 846,27 TL'ye, üçüncü yıl ise aylık 1.430,19 TL'ye yükseliyor. Böylece ilk 12 ay boyunca düşük kredi taksitleri sayesinde düşük taksitlerle yüksek tutarlı kredi kullanma imkanı sunulmuş oluyor. Aylık taksit tutarları her yıl % 69 oranında artırılıyor.

Kampanya kapsamında tüm kredi tutarları için 500 TL komisyon alınıyor. Esnafa ve kobilere özel kredi kampanyasında 10.000 TL kredi için aylık % 1.24, 25.000 TL için aylık % 1.26 faiz sözkonusu.

Kampanyadan yararlanan esnaf ve kobiler değişik tutarlarda krediyi kademeli artan taksit tutarlarıyla kullanma imkanına sahip. Buna göre 10.000 TL kredi için ilk yıl aylık 200,89 TL taksit ödenirken, ikinci yılda ödenecek aylık taksit 337,5 TL olarak gerçekleşiyor. Aylık taksit tutarı üçüncü yıl için 566,99'ye çıkıyor. oluyor.

Yapı Kredi'nin esnafa ve kobilere yönelik kredi kampanyasının bahar aylarının en çok ses getirecek kampanyalarından birisi olması ve olumlu yorumlar alması bekleniyor.